Levante – Real Madrid 0:5 (kon.) | Barcelona – Eibar 3:0 (kon.) | Córdoba – Malaga 1:2 (kon.)
koniec
Levante UD
0:5 (0:2)
Real Madrid
Sobota 18.10.2014, 16:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hernandéz sa ešte v samom závere mohol dostať k šiestemu gólu svojho tímu, no pri lopte napokon bol skôr Mariňo.
     
    82
    Real Madrid dal gól! Real pridáva aj piaty klinec do rakvy Levante. ISCO krásnou strelou z vnútra pokutového územia prekonáva frustrovaného Diega Mariňa.
    ISCO - 0:5
     
    79
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Modrič, prichádza Medran.
     
    76
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza García, prichádza Xumetra.
     
    76
    Ronaldo ponúkol gól Modričovi doslova ako na podnose, no Chorvát v stopercentnej tutovke zlyhal!
     
    73
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Alvaro Arbeola.
     
    68
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Tony Kroos, prichádza Asier Illarramendi.
     
    67
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Casadesus, prichádza Barral.
    James RODRIGUEZ - 0:4
     
    66
    Real Madrid dal gól! Biely Balet si už zápas užíva a svojich fanúšikov potešil štvrtým presným zásahom. JAMES RODRIGUEZ obdržal za chrbát defenzívy Levante krásny pás a ľavačkou v páde zakončil pre Mariňa nechytateľným spôsobom.
    Cristiano RONALDO - 0:3
     
    61
    Real Madrid dal gól! Hostia už vedú rozdielom triedy. CRISTIANO RONALDO si pred pár minútami na Mariňovi vylámal zuby, no v tomto prípade mu už nedal šancu. Portugalčan sa pekne uvoľnil a pravačkou presne zakončil!
     
    56
    Real, akoby definitívne chcel rozhodnúť o svojom víťazstve. Hostia sa snažia pridať tretí presný zásah. Tvrdú delovku Isca vyrazil Mariňo pred seba, kde číhal Ronaldo, no nemohol dorážať, pretože ťažil z ofsajdového postavenia.
     
    55
    Cristiano Ronaldo bol blízko ku svojmu druhému gólu v dnešnom stretnutí. Portugalčan sa snažil prekonať Diega Mariňa pätičkou, no domáci brankár skvelým zákrokom uchránil svoj tím od tretej pohromy.
     
    46
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Jaime Gavilán, prichádza Víctor Pérez.
     
    45
    Pedro López len veľmi ťažko niesol, že mu rozhodca odpískal nedovolený zákrok po súboji s Marcelom. Za svoje protesty si vykoledoval žltú kartu.
    Javier HERNANDÉZ - 0:2
     
    38
    Real Madrid dal gól! Bielemu Baletu sa ešte pred koncom prvého polčasu podarilo svojmu súperovi odskočiť na rozdiel dvoch gólov! Center od rohovej zástavky domáci odvrátili len na pravú stranu k Jamesovi, ktorý loptu zakrútil do pokutového územia, kde našiel úplne voľného JAVIERA HERNANDEZA. Ten potvrdil, že je v pokutovom území skutočným zabijakom, našiel si miesto v malom vápne a hlavičkou o zem prekonal Diega Mariña.
     
    35
    Zdalo sa, že Jamesov príliš nevydarený center už skončí za čiarou, no Ronaldo ešte zabojoval a loptu udržal. Na hranici pokutového územia sa mu následne ukázal úplne voľný Modrič, ktorý dostal loptu, pohotovo vypálil a Diego Mariño musel loptu vytlačiť na rohový kop!
     
    33
    Po veľkej chybe v zadných radoch sa k lopte v pokutovom území dostal Rubén García, ktorý sa chcel uvoľniť cez Nacha, no ocitol sa len na trávniku. Hosťujúci stopér si pomáhal rukami, penalta sa ale nepíska.
     
    28
    Jaime Gavilan použil v súboji s Modričom ruky a neunikol kartovému napomenutiu. Hráči Levante by si mali dávať pozor, lebo sa kľudne môže stať, že zápas nedohrajú v plnom počte.
     
    26
    Neskutočné! Levante bolo centimetri od toho, aby sa mu podarilo vyrovnať. Diopov center z pravej strany doletol do stredu pokutového územia Victorovi Casadesusovi, ktorého nechal úplne voľného Marcelo. Všetko nebezpečenstvo napokon zahasil až Luka Modrič, ktorý zakončenie smerujúce do brány Casillasa vykopol z bránkovej čiary!
     
    25
    Ronaldo si priamy kop vybojoval a sám ho aj zakončil. Opäť si to seba tradičným všetko pripravil a rozkrokoval, no loptu nedostal cez domáci múr.
     
    24
    Najlepšieho strelca ligy fauloval Víctor Camarasa, ktorý sa stal druhým kartovým hriešnikom dnešného duelu.
    Cristiano RONALDO - 0:1
     
    13
    Real Madrid dal gól! Biely Balet sa v trinástej minúte ujíma vedenia! Loptu si, samozrejme, na biely bod postavil CRISTIANO RONALDO, ktorý si vybral pravú stranu, kde sa hodil aj Diego Mariño. Domáci brankár si na loptu možno aj siahol, no viac šťastia mal v tomto mikro-súboji hosťujúci ostrostrelec, ktorý otvoril skóre dnešného duelu.
     
    12
    Domáci kapitán Juanfran navyše dostal za svoj penaltový zákrok žlté napomenutie.
     
    12
    Juanfran fauloval v pokutovom území do šance rútiaceho sa Javiera Hernandéza. Penalta pre Biely Balet!
     
    4
    Luka Modrič dobre zapracoval pri napádaní, po zisku lopty ju okamžite posunul na rozbehnutého Ronalda, ktorý si ju naviedol pred hranicu pokutového územia, po pravici sa mu ešte na prihrávku núkal James Rodriguez, no CR7 to vzal na svoje plecia a pravačkou mieril opäť nepresne.
     
    3
    Real Madrid sa mohol dostať expresne rýchlo do vedenia! Luka Modrič prekrásnou kolmicou vysunul do šance Cristiana Ronalda, ktorý v nájazde z ľavej strany neuspel. Portugalská hviezda mala mierne vychýlenú mušku a loptu poslala tesne vedľa ľavej tyče!

    Michal Bakoš

    Góly: 13. Cristiano Ronaldo, 38. Javier Hernandéz, 61. Cristiano Ronaldo, 66. James Rodriguez, 82. Isco

    Karty:   12. Juanfran (LVN), 24. Víctor Camarasa (LVN), 28. Jaime Gavilan (LVN), 45. Pdero López (LVN)


    Levante UD: Diego Mariño – Juanfran, Héctor Rodas, Iván, Pedro López – Diop, Víctor Camarasa, José Luis Morales, Rubén García, Gavilán, Victor Casadesus
    Náhradníci: Jesús Fernández – Barral, El Adoua, Xumetra, Ivanschitz, Sissoko, Simão Junior.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Nacho, Pepe, Marcelo – Kroos, Modrič, James Rodriguez – Isco, Chicharito Hernandéz, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Arbeola, Medrán, Llorente, Illarramendi, Khedira, Bale.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos