Levante – Real Madrid 0:5 (kon.) | Barcelona – Eibar 3:0 (kon.) | Córdoba – Malaga 1:2 (kon.)
koniec
Levante UD
0:5 (0:2)
Real Madrid
Sobota 18.10.2014, 16:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    82
    Real Madrid dal gól! Real pridáva aj piaty klinec do rakvy Levante. ISCO krásnou strelou z vnútra pokutového územia prekonáva frustrovaného Diega Mariňa.
    ISCO - 0:5
    James RODRIGUEZ - 0:4
     
    66
    Real Madrid dal gól! Biely Balet si už zápas užíva a svojich fanúšikov potešil štvrtým presným zásahom. JAMES RODRIGUEZ obdržal za chrbát defenzívy Levante krásny pás a ľavačkou v páde zakončil pre Mariňa nechytateľným spôsobom.
    Cristiano RONALDO - 0:3
     
    61
    Real Madrid dal gól! Hostia už vedú rozdielom triedy. CRISTIANO RONALDO si pred pár minútami na Mariňovi vylámal zuby, no v tomto prípade mu už nedal šancu. Portugalčan sa pekne uvoľnil a pravačkou presne zakončil!
    Javier HERNANDÉZ - 0:2
     
    38
    Real Madrid dal gól! Bielemu Baletu sa ešte pred koncom prvého polčasu podarilo svojmu súperovi odskočiť na rozdiel dvoch gólov! Center od rohovej zástavky domáci odvrátili len na pravú stranu k Jamesovi, ktorý loptu zakrútil do pokutového územia, kde našiel úplne voľného JAVIERA HERNANDEZA. Ten potvrdil, že je v pokutovom území skutočným zabijakom, našiel si miesto v malom vápne a hlavičkou o zem prekonal Diega Mariña.
    Cristiano RONALDO - 0:1
     
    13
    Real Madrid dal gól! Biely Balet sa v trinástej minúte ujíma vedenia! Loptu si, samozrejme, na biely bod postavil CRISTIANO RONALDO, ktorý si vybral pravú stranu, kde sa hodil aj Diego Mariño. Domáci brankár si na loptu možno aj siahol, no viac šťastia mal v tomto mikro-súboji hosťujúci ostrostrelec, ktorý otvoril skóre dnešného duelu.

    Michal Bakoš

    Góly: 13. Cristiano Ronaldo, 38. Javier Hernandéz, 61. Cristiano Ronaldo, 66. James Rodriguez, 82. Isco

    Karty:   12. Juanfran (LVN), 24. Víctor Camarasa (LVN), 28. Jaime Gavilan (LVN), 45. Pdero López (LVN)


    Levante UD: Diego Mariño – Juanfran, Héctor Rodas, Iván, Pedro López – Diop, Víctor Camarasa, José Luis Morales, Rubén García, Gavilán, Victor Casadesus
    Náhradníci: Jesús Fernández – Barral, El Adoua, Xumetra, Ivanschitz, Sissoko, Simão Junior.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Nacho, Pepe, Marcelo – Kroos, Modrič, James Rodriguez – Isco, Chicharito Hernandéz, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Arbeola, Medrán, Llorente, Illarramendi, Khedira, Bale.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos