Manchester City – Tottenham 4:1 (kon.) | Arsenal – Hull City 2:2 (kon.) | Crystal Palace – Chelsea 1:2 (kon.)
koniec
Manchester City
4:1 (2:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 18.10.2014, 13:45 • Etihad Stadium (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    75
    Manchester City dal gól!
    SERGIO AGUERO sa dnes znovu utrhol z reťaze a Tottenham je už na lopatkách! Neuveriteľné predstavenie argentínskeho zabijaka sa musí páčiť každému priaznivcovi hry hier. Akcia City teraz začala šikovne rozohratým voľným kopom z vlastnej polovice ihriska. Fernandinho oditiaľ nakopol loptu na rozbehnutého Kuna, ktorému hattrick nestačil a po šikovnej zaekávačke na studeného Vertonghena vypálil z okraja veľkého vápna prim mechytateľne. Lopta zapadla presne k pravej žrdi bránky bezmocného Huga Llorisa. 4:1!
     
    68
    Manchester City dal gól!
    SERGIO AGUERO si i po tretíkrát postavil loptu na biely bod, odkiaľ zaznamenáva svoj druhý penaltový zásah, ktorým kompletizuje svoj hattrick. Argentínsky snajper poslal Llorisa do opačnej strany. Hugo si opäť vybral svoj ľavý roh, no dopadlo to presne ako pri prvom pokuse Sergia. Citizens už vedú o dva góly, Aguero s hattrickom!
     
    20
    Manchester City dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil SERGIO AGUERO, ktorý nedal Llorisovi šancu. Hugo šiel po svojej ľavej ruke, no lopta smerovala do protiľahlého rohu. Citizens sa expresne rýchlo vracajú do vedenia, divoká prestrelka na Etihad Stadium pokračuje!
     
    15
    Tottenham dal gól!
    Domáci si ale nestihli ani uvedomiť, že vedú a už je to znovu remíza! Práve jeden z podstatných kľúčov k otváraciemu gólu Fernando teraz pochybil a zavinil vyrovnávajúci gól Spurs. Brazílsky stredopoliar stratil loptu v súboji s Masonom, následne sa jej zmocnil Soldado, ktorý ju okamžite rozdal doprava na CHRISTIANA ERIKSENA. Ten si prebral loptu ideálne do behu a z vnútra šestnástky prestrelil i Joea Harta. Ten síce reagoval dobre a na loptu si pravým chodidlo i siahol, no vytesniť ho mimo priestoru troch žrdí nedokázal. Lopta končí od brvna v sieti, 1:1!
     
    13
    Manchester City dal gól!
    Kým Tottenham vo svojej superšanci pred piatimi minútami ešte nepochodil, na druhej strane sa už sieť vlnila. Aj toto deklaruje priepastný rozdiel medzi týmito dvomi mužstvami. Fernando pri rozohrávke hostí odobral loptu Masonovi, guľatý nezmysel posunul na Lamparda. Frankie namiesto koncovky prihrával do strany na SERGIA AGUERA, ktorý sa vo vnútri šestnástky pohral s Dierom i Kaboulom a po ich roztancovaní zamieril nechytateľne k ľavej žrdi. Nebrániteľný Kun posiela CItizens do vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 13. Aguero (Lampard), 20. Aguero (pen.), 68. Aguero (pen.), 75. Aguero (Fernandinho) – 15. Eriksen (Soldado)

    Karty:   56. J. Navas (MC) – 34. R. Mason (TOT), 37. E. Dier (TOT)   67. Fazio (MC)

    Nepremenená penalta: 33. Aguero (MC), brankár Lloris zneškodnil – 63. Soldado (TOT), brankár Hart zneškodnil


    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Fernando, Lampard – J. Navas, D. Silva, Milner – Aguero
    Náhradníci: W. Caballero – Džeko, Kolarov, Fernandinho, Jovetič, Boyata, Y. Touré
    Manažér: Manuel Pellegrini (CHI)

    Tottenham Hotspur: Lloris – E. Dier, Kaboul (C), Fazio, Rose – R. Mason, Capoue – Lamela, Ch. Eriksen, Chadli – Soldado
    Náhradníci: Vorm – Vertonghen, Adebayor, Townsend, Kane, M. Dembélé, Stambouli
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Jon Moss – S. Long, S. Bennett – M. Oliver