A. Mytišči – Helsinki 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Riga 5:1 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 0:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Streda 01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    ŠIPAČJOV - 0:5
     
    52:36
    Petrohrad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté definitívne doteraz, tak teraz už určite je, pretože hostia idú do vedenia 5:0!
    Puk dostal na hokejku VADIM ŠIPAČJOV, ktorý vedel kam sa má pri tlaku postaviť a puk bez problémov poslal do odkrytej časti bránky domáceho tímu.
    Asistencia: Arťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
    KUTEJKIN - 0:4
     
    36:21
    Petrohrad dal gól!

    Ale teraz sa už domáci tím ubrániť nedokázal a krátko pred koncom druhej tretiny inkasuje štvrtý gól, stav zápasu je tak z ich pohľadu 0:4!
    Hostia boli usadený v útočnom pásme, rozbehli svoj presilovkový kolotoč, na modrú čiaru poslal Červenka puk ku ANDREJ KUTJEKIN, ktorý bombou od modrej rozvlnil sieť za domácim brankárom, ktorý mal úplne zakrytý výhľad.
    Asistencia: Roman Červenka.
    THORESEN - 0:3
     
    21:55
    Petrohrad dal gól!

    Nuž, toto je už zrejme asi definitívny koniec všetkým nádejám pre domáci tím, rýchly gól hostí a vedenia 3:0 v 22.minúte zápasu je už veľká strata.
    Domácim dnes chýbajú obrancovia a je to veľmi poznať, pretože sa teraz úplne sám nikým nekrytý dostal do samostatného nájazdu PATRICK THORESEN a svoje sólo zakončil tak ako sa má!
    Asistencia: Jurij Alexandrov
    PANARIN - 0:2
     
    08:30
    Petrohrad dal gól!

    Hosťom sa rýchlo podarilo využiť presilovku a už v 9.minúte zápasu vedú 2:0!
    Počas presilovky sa hostia ihneď usadili v útočnom pásme, rozbehli svoj kolotoč a slávia úspech, i keď, to bol veľmi šťastný gól, pretože Dadanov prihral puk na ľavú stranu kde stál nikým nekrytým ARTJEMJ PANARIN, ktorý z uhla vyslal ťahanú strelu a puk sa nešťastne od korčule domáceho hráča odrazil za chrbát Dekanicha.
    Asistencia: Jevgenij Dadonov, Ilja Kovalčuk.
    PANARIN - 0:1
     
    03:25
    Petrohrad dal gól!

    Tak, nudnejší úvod zápasu nám práve oživil gól hostí, takže stav stretnutia je z pohľadu domáceho tímu 0:1!
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku a prečíslenia, Šipačjov doviezol puk tesne pred domácu bránku, prihral na ľavú stranu úplne voľnému ARTEMY PANARIN a ten tvrdou strelou do horného rohu nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu na zákrok.
    Asistencia: Vadim Šipačjov, Jevgenij Dadonov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovic) – Martinovic, Flood, Glumac, Murray, Wright – Morrisonn, Thomas, Segal, Pelletier, St.Pierre – Katic, Polushaj, Anderson, Bjorkstrand, Perkovich – Rodman, Hedden, Stewart.
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson – Alexandrov, Kuteikin, Dadonov, Panarin, Shipachyov – Khafizullin, Ryasensky, Martensson, Thoresen, Červenka – Yudin, Yermakov, Ponikarovsky, Ketov, Kadeikin.

    Rozhodca: Stricker, Anisimov – Golovlyov, Fateyev