A. Mytišči – Helsinki 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Riga 5:1 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 0:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Streda 01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja, pri sledovaní tohto on-line prenosu! Konkrétne sa jedná o zápas KHL, v ktorom na seba narazia na štadióne Dom Sportova Zagreb domáci KHL Medveščak Záhreb a SKA Petrohrad. Úvodné buly bude vhodené o 18:00, aktuálne dianie Vám sprostredkujeme pomocou krátkych písaných správ.

    Toto stretnutie bude súbojom tímov zo Západnej konferenice a Bobrovej divízie.

    Tabuľkové postavenie favorizuje jednoznačne hostí, pretože je to jediný celok, ktorý ešte v tejto sezóne neprehral a vyhral všetkých 11 zápasov v riadnom hracom čase! Uvidíme, ako dlho táto neskutočná forma SKA Petrohrad spolu s hviezdnym Kovalchukom vydrží.

    Domáci celok bol minulým rokom nováčikom súťaže a milo prekvapil postupom do play-off. Klub však pred touto sezónou prišiel o svoje najväčšie esá, hlavne o Cheechooa. Chorvátskemu celku sa tak zatiaľ nedarí, vyhral len 3 zápasy a 8 prehral. Získal tak 9 bodov a nachádza sa na 12.mieste.

    Paradoxom zápasu je, že posledný zápas pred týmto stretnutím odohrali tiež medzi sebou, keď Pondelok v Dom Sportova Zagreb porazil SKA domáci Medveščak Záhreb jednoznačne 5:1! Záhreb však zvykne byť na svojom domácom ľade veľmi silný, uvidíme ako tak dopadne toto stretnutie. Na sledovanie on-line prenosu Vás všetkých srdečne pozývam!
     
    Úvodné zostavy:

    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovic) – Martinovic, Flood, Glumac, Murray, Wright – Morrisonn, Thomas, Segal, Pelletier, St.Pierre – Katic, Polushaj, Anderson, Bjorkstrand, Perkovich – Rodman, Hedden, Stewart.

    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson – Alexandrov, Kuteikin, Dadonov, Panarin, Shipachyov – Khafizullin, Ryasensky, Martensson, Thoresen, Červenka – Yudin, Yermakov, Ponikarovsky, Ketov, Kadeikin.

    Rozhodca: Stricker, Anisimov – Golovlyov, Fateyev.
     
    Ešte raz Vás všetkých vítam a želám príjemný stredajší večer pri sledovaní tohto on-line prenosu. V Chorvátsku na ľadovej ploche Dom Sportova Zagreb čaká pre domácich divákov veľmi atraktívny súper v top forme a kandidát na zisk Gagarina – SKA Petrohrad. Zostavy oboch tímov sú už známe, zverejnené a môžte si ich prezrieť. Zaujímavosťou v domácej zostave je, že domácemu tímu chýba veľa obrancov a tak budú musieť na ich miestach zaskovať útočníci.

    Už mi neostáva nič iné, ako Vám zaželať príjemný športový zážitok, pohodlne sa usadťe a sledujte prostredníctvom nášho portálu on-line prenos medzi KHL Medveščak Záhreb – SKA Petrohrad.
     
    V Dom Sportova Zagreb je už všetko pripravené na začiatok zápasu! Obe mužstvá spolu s rozhodcami už vykorčuľovali na ľadovú plochu, vypočujeme si národné hymny, hodí sa úvodné buly a zápas sa začne!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Zápas sa nám práve začal! Úvodné buly vyhrali hostia a tak sa pokúsia o prvú útočnú akciu v zápase. Plná hala Dom Sportova Zagreb už vytvára úžasnú hokejovú atmosféru.
     
    00:30
    Domáci celok sa však vysokým napádaním dostal do útočného pásma, ale len vozil puk a ku strele sa nedostal. Hostia tak vyrážajú do brejku.
     
    01:00
    Ani hosťom sa nepodarilo prvý krát v zápase ohroziť bránku, Ericsson posielal puk pred domácu bránku, puk skončil len pri domácich obrancoch.
     
    01:10
    Hostia však ešte v útočnom pásme ostali, puk dostal na hokejku Alexandrov, ten z prvej vyslal tak tvrdú strelu, až mu z ruky vypadla hokejka a puk skončil niekde na zadnom mantinely.
     
    01:35
    Domáci tím sa opäť dostal do útočného pásma, ale opäť z toho bola len krátka návšteva a žiadne nebezpečenstvo hosťom nehrozilo.
     
    02:00
    A tak sa do útočného pásma opäť dostali hostia, ale Kadejkinovi poslal len slabý pokus smerom na domácu bránku, puk sa napokon ocitol na ochrannej sieti.
     
    02:15
    Úvod zápasu je dosť opatrný z oboch strán. Je to spôsobené aj nepresnosťami na oboch stranách, tak ako tomu bolo teraz pri pokuse Ketova.
     
    03:25
    Petrohrad dal gól!

    Tak, nudnejší úvod zápasu nám práve oživil gól hostí, takže stav stretnutia je z pohľadu domáceho tímu 0:1!
    Hostia sa dostali do rýchleho brejku a prečíslenia, Šipačjov doviezol puk tesne pred domácu bránku, prihral na ľavú stranu úplne voľnému ARTEMY PANARIN a ten tvrdou strelou do horného rohu nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu na zákrok.
    Asistencia: Vadim Šipačjov, Jevgenij Dadonov.
    PANARIN - 0:1
     
    04:15
    Hostí tento gól určite nakopol a častejšie ich vidíme v útočnom pásme. Domáci doplácajú na svoju veľkú maródku v zadných radoch a tak ich defenzíva nie je taká, aká by mala byť.
     
    05:00
    Ale v útoku to domácim celkom ide a tiež dokážu dostať hostí pod menší tlak. Martinovič dostal puk na modrú a tvrdou strelou zamestnal v bránke hostí českého gólmana Saláka.
     
    05:35
    Domáci bojujú čo im sily stačia a začínajú hrať aktívnejšie než hostia. Petrohrad sa však zatiaľ bráni úspešne a domácich ku tlaku a strelám moc nepúšťa.
     
    05:45
    A opäť sa bankár hostí musel mať na pozore, keď čelil tvrdej strele Glumaca. Poradil si však výborne a puk zobral do svojej moci.
     
    06:25
    O slovo sa však teraz prihlásili aj hostia, Dadonov dostal na hokejku puk a tvrdou strelou skúšal prekonať domáceho brankára, ten však pohotovým zákrokom puk chytil.
     
    06:40
    Hra sa nám opäť prerušila po zákroku brankára, tentokrát musel Salák čeliť pokusu Palushaja, so slabšou strelou však český gólman problémy nemal.
     
    07:35
    Hostia sa dostali na menší výlet do útočného pásma a skúšali dostať domáci tím pod tlak. To sa im však nepodarilo a domáci tím sa už oslobodil, čo viac, zakladá rýchly brejk.
     
    08:00
    Domáci však puk rýchlo stratili a tak sa smerom dopredu vydali opäť hostia. Po ofsajde sa však pripravili o nejakú šancu na zakončenie. Domáci fanúšikovia nepretržite kričia Medveščak Záhreb a dodávajú tak svojim miláčikom veľa potrebných síl.
     
    08:00
    Prvý presilovka v zápase, domáci Glumac dostáva 2+10 za napadnutie do oblasti hlavy a krku. Presilovka je tak na strane hostí.
     
    08:30
    Petrohrad dal gól!

    Hosťom sa rýchlo podarilo využiť presilovku a už v 9.minúte zápasu vedú 2:0!
    Počas presilovky sa hostia ihneď usadili v útočnom pásme, rozbehli svoj kolotoč a slávia úspech, i keď, to bol veľmi šťastný gól, pretože Dadanov prihral puk na ľavú stranu kde stál nikým nekrytým ARTJEMJ PANARIN, ktorý z uhla vyslal ťahanú strelu a puk sa nešťastne od korčule domáceho hráča odrazil za chrbát Dekanicha.
    Asistencia: Jevgenij Dadonov, Ilja Kovalčuk.
     
    09:09
    Thomas oslabuje domáci tím a tak to budú ďalšie kruté chvíle pre Medveščak Záhreb, ktorý sa tak bude musieť opäť brániť.
    PANARIN - 0:2
     
    09:30
    Domáci tím dnes proste trápi defenzíva, čo je spôsobené veľkou maródkou obrancov. Avšak, domáci bojujú čo im sily stačia a snažia sa čo najrýchlejšie streliť kontaktný gól, momentálne sa však musia brániť proti presilovke hostí.
     
    09:40
    Hostia sú počas presilovky usadení v útočnom pásme, ale nedarí sa im presne zakončiť. Pri veľkej streleckej chuti je Panarin, ten si dnes brúsi zuby na hattrick, svoje šance počas presilovky zatiaľ spálil.
     
    10:30
    Domáci tím sa však v tejto početnej nevýhode bráni úspešne a teraz sa mu podarilo vyhodiť puk preč z pásma.
     
    11:09
    Hostia presilovky nevyužili, domáci už hrajú v plnom počte a môžu skúsiť zaútočiť. Potrebujú čo najskôr skórovať.
     
    11:39
    Pomôcť im v tom môže teraz presilovka, pretože Judin sa dopustil nedovoleného bránenia a tak majú domáci k dispozícii dve minúty v početnej výhode.
     
    12:15
    Domáci sú usadení v útočnom pásme a vytvárajú veľký presilovkový tlak na hostí. Salák už musel niekoľko krát zasahovať, poradil si však zatiaľ úspešne.
     
    13:30
    Krátko pred koncom presilovky domácich sa hostia oslobodzujú vyhodením puku, zrejme sa už domáci nepodarí z presilovky vyťažiť nič.
     
    13:39
    Potrestaný hráč hostí je už späť na ľade a tak sa presilovka domácich naplnila. Nezahrali ju zle, ale veľkému tlaku chýbalo už len presné zakončenie.
     
    14:50
    Už to mohlo byť 3:0 pre hostí, ale domáci brankár Dekanich skvelo podržal svoj tím pri prečíslení, keď sa pred ním ocitol úplne sám Thoresen, skvelý zákrok domáceho brankára tak dal ešte akú takú nádej domácemu tímu na vrátenie sa späť do zápasu!
     
    16:35
    Momentálne sa však v útočnom pásme držia hostia a tak sa domáci tím musí brániť, práve vtedy keď by mal čo najviac útočiť. Hostia sa však nikam neponáhľajú a zakladajú pomalé akcie.
     
    18:00
    Hostia sa dosť dlho držali v útočnom pásme, ale nič z toho našťastie pre domáci tím nevyťažili a tak sa črtá nádej pre domáci tím v závere prvej tretiny niečo vymyslieť.
     
    18:20
    Domácemu tímu sa podarilo usadiť sa v útočnom pásme, ale hostia ich výborne vysoko napádajú a pripravujú u puky. Pre domácich je však len dobré, že v závere prvej tretiny držia puk na svojich hokejkách.
     
    19:00
    Rozbehla sa nám posledná minúta prvej tretiny, domáci tím sa po zakázanom uvoľnení Petrohradu dostal do útočného pásma, ale napokon sú z toho len nepresné strely na bránku hostí.
     
    19:30
    Ešte sa do zakončenia dral domáci Segal, pred bránkou hostí však puk stratil, dopredu ešte skúšajú ísť hostia.
     
    19:50
    Domáci brankár ešte musel zasahovať pri jednej strele hostí, to je už zrejme z prvej tretiny všetko.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine sú hostia vo vedení 2:0, keď využili najprv chybu domácej obrany, ktorá je dnes prevažne zložené z útočníkov a v 4.minúte otvoril skóre zápasu Panarin. Ten istý hráč sa presadil o pár minút neskôr počas presilovky, i keď s dávkou šťastia po nešťastnom teči domáceho hráča. Domáci však bojujú a útočia a miestami robia hosťom problémy.

    Druhá tretina sa nám začne približne o 20:53, určite nám ponúkne ďalšie zaujímavé momenty.
     
    Ešte sa môžme pozrieť na ostatné výsledky dnešného programu KHL:
    Atlant – Jokerit 3:4pp
    Slovan – Riga 4:1 prebieha 3.tretina
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche Dom Sportova Zagreb, druhá tretina sa nám tak začne už o malú chvíľu!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám už začala, úvodné buly vyhrali domáci, ktorí majú čo doháňať.
     
    21:05
    Celkom dlho sa držal domáci tím v útočnej tretine, ale nedokázal nič zaujímavé vyprodukovať a po chybe sa napokon musí premiestniť do obraného pásma.
     
    21:55
    Petrohrad dal gól!

    Nuž, toto je už zrejme asi definitívny koniec všetkým nádejám pre domáci tím, rýchly gól hostí a vedenia 3:0 v 22.minúte zápasu je už veľká strata.
    Domácim dnes chýbajú obrancovia a je to veľmi poznať, pretože sa teraz úplne sám nikým nekrytý dostal do samostatného nájazdu PATRICK THORESEN a svoje sólo zakončil tak ako sa má!
    Asistencia: Jurij Alexandrov
    THORESEN - 0:3
     
    22:30
    Ale domáci tím sa ešte nevzdáva a bojuje čo mu sily stačia. Pred bránkou hostí sa prezentoval bekhendom Thomas, mieril však len nepresne.
     
    23:40
    Hostia majú pohodlný náskok a tak si môžu dovoliť sa na chvíľu stiahnuť aj do obranného pásma. Rodmanova slabá strela nenarobila Salákovi žiadne problémy.
     
    24:00
    Domáci však teraz poriadne zamestnávajú brankára hostí, ten musel teraz radšej prerušiť hru po pokuse Murraya.
     
    24:20
    Záhreb však teraz opäť prepadol v obrane a keby Dadonov po skvelej prihrávke pred domácou bránkou mieril lepšie, už to mohlo byť pre domácich veľmi kruté.
     
    24:45
    Domáci sa však teraz opäť dostanú do útočného pásma, hostia sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    25:15
    Dlho sa tam však neohriali a hostia sa dostali na dostrel ich bránky. Červenka poslal tvrdú strelu na domáceho gólmana, ten na dvakrát puk skrotil a hru radšej prerušil.
     
    25:30
    Útok domáceho tímu je zastavený ofsajdom, hra sa tak presunie do stredného pásma.
     
    27:35
    Momentálne sledujme nudnejší hokej, často sa hra prerušuje buď kvôli ofsajdu alebo zakázaním uvoľneniam. Zrejme je o zápase rozhodnuté a oba tímy svoju hru tomu aj prispôsobili.
     
    28:00
    Domácemu tímu sa podarilo na určitú dobu sa usadiť v útočnom pásme, ale nič zaujímavého tam nevymyslel a u puk prišiel. Zaútočiť majú teraz šancu hostia.
     
    28:30
    Ani im sa však v útočnom pásme nepodarilo nič vymyslieť a tak môže opäť skúsiť udrieť domáci. Oba tímy v tejto chvíli však zdobí veľa nepresností. Aj v hľadisku to akosi stíchlo oproti prvej tretine.
     
    28:35
    Po veľmi dlhej dobe sme sa dočkali konečnej poriadnej akcie, postarali sa o to hostia! Domáci vyrobili zmätky pred svojou bránkou, postupne sa do zakončenia dostali Thoresen a Červenka, domáci brankár ich však skvelými zákrokmi vychytal.
     
    29:45
    Veľká šanca teraz aj na domácej strane, keď sa do zakončenia dostal Rodman, ale puk do odkrytej časti bránky nedokázal zasunúť! Domáci si však vytvorili veľký tlak, ten teraz potrebujú ako soľ!
     
    29:58
    Vylučovať sa teraz bude na stane hostí, Jermakov ide na trestnú lavicu za držanie. Domáci tak majú veľkú šancu na strelenie prvého gólu v tomto zápase, ktorý by to ešte zdramatizoval.
     
    30:15
    Ale teraz mohli domáci inkasovať pri svojej početnej výhode, po chybe sa hostia dostali do prečíslenia, Tichonovov však stroskotal na domácom brankárovi!
     
    31:10
    Domácim sa počas presilovky nedarí, hostia sa bez problémov bránia, dokonca mali aj veľkú šancu na skórovanie.
     
    31:25
    Dnes je najlepším hráčom domácich ich brankár, ktorý opäť zachránil svoj tím od veľkej pohromy! Opäť v oslabení sa hostia dostali do veľkej šance, Ketovov však zblízka Dekanicha neprekonal.
     
    31:58
    Hostia už hrajú v plnom počte, domáci zahrali túto presilovku katastrofálne, nechýbalo veľa a mohli kľudne inakasovať aj dva góly. Bez obrancov sa hrá veľmi ťažko.
     
    33:15
    Po presilovke sa hra opäť presunula do nudnejšej fázy, sledujeme len taký boj o puk niekde v strednom pásme.
     
    34:39
    Presilovku si teraz zahrajú hostia, domáci sa tak budú musieť poriadne brániť aby neinkasovali. Palushaj sa previnil nedovoleným bránením.
     
    34:54
    Panarin mal teraz na hokejke hattrick, ale skvelým zákrokom mu ho zobral domáci brankár Dekanich, ktorý je dnes najlepším hráčom domácich.
     
    35:40
    Domáci tím sa však zatiaľ bráni úspešne, viackrát už puk vyhodil cez všetky čiary preč.
     
    36:21
    Petrohrad dal gól!

    Ale teraz sa už domáci tím ubrániť nedokázal a krátko pred koncom druhej tretiny inkasuje štvrtý gól, stav zápasu je tak z ich pohľadu 0:4!
    Hostia boli usadený v útočnom pásme, rozbehli svoj presilovkový kolotoč, na modrú čiaru poslal Červenka puk ku ANDREJ KUTJEKIN, ktorý bombou od modrej rozvlnil sieť za domácim brankárom, ktorý mal úplne zakrytý výhľad.
    Asistencia: Roman Červenka.
    KUTEJKIN - 0:4
     
    37:05
    Hostia sú dnes nezastaviteľný a domáci im nestíhajú. Záhreb bude tak hrať opäť v oslabení, na trestnej lavici sedí už za nedovolené bránenie Pelletier.
     
    37:45
    Domáci tím sa však zatiaľ aj s námahou bráni, hostia sú však stále usadení v útočnom pásme.
     
    37:50
    Kovalčuk 2 minúty napadnutie , Glumac 2+10 hrubosť a narazenie.
     
    38:00
    Hra sa nám na dlhšie prerušila, mali sme možnosť vidieť veľkú bitku medzi Glumacom a Kovalčukom, druhý menovaný ju aj vyhral! Vzniklo to celé kvôli nešetrnému zákroku na Kutejkina a tak sa zhodili rukavice a vznikla bitka. Rozhodcovia to s námahou upokojili a rozdali aj tresty! Takže, ku veľkému počtu gólov v zápase sa pridala aj bitka, čo viac si môže fanúšik hokeja priať.
     
    39:05
    Obe mužstvá hrajú už v plnom počte, druhá tretina sa dohráva už v pokoji.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj v druhej tretine sme mali možnosť vidieť dva góly, aj o tie sa potratili hostia, keď naplno využívajú chybnú defenzívu domáceho tímu a tak je stav po druhej tretine 0:4! V závere druhej tretine sme videli aj bitku, uvidíme čo nám prinesie tretia tretina, ktorá sa už bude dohrávať zrejme len z povinnosti, domácim sa 4 góly zrejme nepodarí streliť, ale možné je dnes všetko.
     
    Ešte doplním jeden výsledok, jediný slovenský zástupca v KHL Slovan Bratislava porazil Dinamo Riga vysoko 5:1! Toto stretnutie tak už uzavrie dnešný program KHL.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche Dom Sportova Zagreb, tretia tretina sa nám tak začne už o malú chvíľu!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa nám už začala, zrejme už moc hokejovej krásy neuvidíme.
     
    40:15
    Hneď na úvod tretej tretine je tu priestupok hostí, previnili sa zakázaným uvoľnením.
     
    40:35
    Hostia sa však skoro vrátili do útočného pásma, strela Červenku však išla len mimo domácej bránky.
     
    41:00
    Domáci sa dostali do útočného pásma, po sérii prihrávok sa napokon dostali aj ku presnej strele na bránku, Pelletierov pokus Salák pokryl.
     
    42:00
    Aj úvod tretej tretiny sa nesie v pokojnom tempe, ako som spomínal, zrejme sa už bude zápas len dohrávať.
     
    43:00
    Domáci sa mohli dočkať v zápase aspoň čestného gólu, keď po tvrdej strele Wrighta zazvonilo brvno bránky hostí! Salák si tak ďalej živí šancu na čisté konto v tomto zápase.
     
    44:20
    Hostia sa dlho držali v útočnom pásme, ale gólu sa nedočkali, aj keď pri šanci Kovalčuka tomu mohlo byť úplne inak! Ten však dlho váhal čo s pukom a kým niečo vymyslel už sa ocitol pred domácim brankárom, ktorý ho hneď skrotil.
     
    45:10
    Domáci brankár musel opäť zasahovať, pri strele Panarina si však poradil bez problémov.
     
    46:00
    Ani od modrej čiary sa teraz nepodarilo prekonať domáceho brankára, Alexandrov poslal puk len do moci dnes najlepšieho hráča domácich.
     
    46:15
    Dadonov to teraz skúšal otočením sa okolo domácej bránky, trafil len však pripravený pravý betón domáceho brankára.
     
    47:00
    Domáci brankár má teraz plné ruky práce, musí zasahovať takmer pri každej strele hostí. Zrejme takýto obraz hry uvidíme dlhšie.
     
    47:07
    Martinovič teraz moje slová len potvrdil, oslabil svoj tím za nedovolené bránenie a tak sa bude musieť domáci tím opäť len brániť.
     
    47:30
    Bránenie v početnej nevýhode teraz domácim celkom ide, podarilo sa im vyhodiť puk cez všetky čiary preč a oslobodiť sa tak.
     
    48:10
    Až teraz sa hosťom podarilo vyslať na domáceho brankára poriadnu strelu, Tichonov však piaty gól svojho tímu nepridal.
     
    48:52
    Hostí teraz zachránil ofsajd domáceho tímu, ktorý sa hnal v oslabení do prečíslenia.
     
    49:07
    Domáci už hrajú v plnom počte, v početnej nevýhode sa ubránili skvelo a hostí prakticky do ničoho nespúštali. Pri troške šťastia sa mohli dostať aj do zaujímavej šance.
     
    51:07
    Momentálne opäť sledujeme, ako sa hostia držia v útočnom pásme a ohrozujú domácich. Brankár Záhreb sa tak dnes na nedostatok práce sťažovať nemôže.
     
    52:36
    Petrohrad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté definitívne doteraz, tak teraz už určite je, pretože hostia idú do vedenia 5:0!
    Puk dostal na hokejku VADIM ŠIPAČJOV, ktorý vedel kam sa má pri tlaku postaviť a puk bez problémov poslal do odkrytej časti bránky domáceho tímu.
    Asistencia: Arťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
    ŠIPAČJOV - 0:5
     
    53:15
    Zápas sa už bude zrejme len dohrávať. Hostia po jednoznačne lepšom výkone zápas už vyhrajú, Salák by si však dnes určite rád udržal čisté konto a o to sa bude teraz hrať.
     
    54:20
    Bjorkstrand mu však teraz ukázal, že zadarmo ho nezíska. Preveril ho tvrdou strelou z pravej strany, český reprezentačný brankár si však s týmto pokusom poradil.
     
    54:40
    Na druhej strane zasahoval aj domáci brankár, Chafiuillinov pokus však bez problémov chytil. Hra sa tak ešte bude odohrávať v domácom obrannom pásme.
     
    55:10
    Rozhodcovia majú opäť o prácu postarané, na ľade sa opäť shylovalo ku bitke, všetko je však už upokojené. Začínajú sa nám záverečné minúty zápasu.
     
    55:10
    Rozhodcovia teda tých trestov udelili pekne veľa, každý kto sa zapojil do menšej bitky bol potrestaný a to menovite:
    Perkovich a Ketov za hrubosť, Dekanich za pdorazenie a Ponikarovskij za podorazenie. Na oboch stranách sa tak vylučovalo dvakrát.
     
    56:00
    Hedden teraz tvrdou strelou zamestnal Saláka, český gólman však puk skrotil a je blízko vytúženého čistého konta.
     
    57:45
    Podobne si teraz tento brankár poradil pri strele Martinovičova. Zdá sa, že sa domáci v závere zápasu prebrali, skúšajú dať aspoň ten čestný gól.
     
    57:50
    Judin je vylúčený na dve minúty za nedovolené bránenie, v samom závere zápasu tu je tak presilovke pre domácich.
     
    58:30
    Lenže, hostia sa v pohode bránia a vyhadzujú puk zo svojej tretiny preč. Už sa zrejme ničoho zaujímavého v závere zápasu nedočkáme.
     
    59:30
    Hostia opäť vyhodili puk preč, domáci sa už musia zmieriť s tým, že dnes gól nedajú. Salák sa naopak môže radovať z čistého konta.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine napokon ešte padol jeden gól, dali ho opäť hostia a tak vyhrali tento zápas jasne 5:0, Salák si tak udržal čisté konto. Domáci dopadli dnes na to, že im chýbalo nespočetne veľa obrancov.

    To je už z on-line prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch, lúči sa s vami Miroslav Revaj. (22:36:44)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovic) – Martinovic, Flood, Glumac, Murray, Wright – Morrisonn, Thomas, Segal, Pelletier, St.Pierre – Katic, Polushaj, Anderson, Bjorkstrand, Perkovich – Rodman, Hedden, Stewart.
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson – Alexandrov, Kuteikin, Dadonov, Panarin, Shipachyov – Khafizullin, Ryasensky, Martensson, Thoresen, Červenka – Yudin, Yermakov, Ponikarovsky, Ketov, Kadeikin.

    Rozhodca: Stricker, Anisimov – Golovlyov, Fateyev