A. Mytišči – Helsinki 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Riga 5:1 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 0:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Streda 01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Judin je vylúčený na dve minúty za nedovolené bránenie, v samom závere zápasu tu je tak presilovke pre domácich.
     
    55:10
    Rozhodcovia teda tých trestov udelili pekne veľa, každý kto sa zapojil do menšej bitky bol potrestaný a to menovite:
    Perkovich a Ketov za hrubosť, Dekanich za pdorazenie a Ponikarovskij za podorazenie. Na oboch stranách sa tak vylučovalo dvakrát.
     
    47:07
    Martinovič teraz moje slová len potvrdil, oslabil svoj tím za nedovolené bránenie a tak sa bude musieť domáci tím opäť len brániť.
     
    37:50
    Kovalčuk 2 minúty napadnutie , Glumac 2+10 hrubosť a narazenie.
     
    37:05
    Hostia sú dnes nezastaviteľný a domáci im nestíhajú. Záhreb bude tak hrať opäť v oslabení, na trestnej lavici sedí už za nedovolené bránenie Pelletier.
     
    34:39
    Presilovku si teraz zahrajú hostia, domáci sa tak budú musieť poriadne brániť aby neinkasovali. Palushaj sa previnil nedovoleným bránením.
     
    29:58
    Vylučovať sa teraz bude na stane hostí, Jermakov ide na trestnú lavicu za držanie. Domáci tak majú veľkú šancu na strelenie prvého gólu v tomto zápase, ktorý by to ešte zdramatizoval.
     
    11:39
    Pomôcť im v tom môže teraz presilovka, pretože Judin sa dopustil nedovoleného bránenia a tak majú domáci k dispozícii dve minúty v početnej výhode.
     
    09:09
    Thomas oslabuje domáci tím a tak to budú ďalšie kruté chvíle pre Medveščak Záhreb, ktorý sa tak bude musieť opäť brániť.
     
    08:00
    Prvý presilovka v zápase, domáci Glumac dostáva 2+10 za napadnutie do oblasti hlavy a krku. Presilovka je tak na strane hostí.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovic) – Martinovic, Flood, Glumac, Murray, Wright – Morrisonn, Thomas, Segal, Pelletier, St.Pierre – Katic, Polushaj, Anderson, Bjorkstrand, Perkovich – Rodman, Hedden, Stewart.
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson – Alexandrov, Kuteikin, Dadonov, Panarin, Shipachyov – Khafizullin, Ryasensky, Martensson, Thoresen, Červenka – Yudin, Yermakov, Ponikarovsky, Ketov, Kadeikin.

    Rozhodca: Stricker, Anisimov – Golovlyov, Fateyev