A. Mytišči – Helsinki 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Riga 5:1 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 0:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Streda 01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine napokon ešte padol jeden gól, dali ho opäť hostia a tak vyhrali tento zápas jasne 5:0, Salák si tak udržal čisté konto. Domáci dopadli dnes na to, že im chýbalo nespočetne veľa obrancov.

    To je už z on-line prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch, lúči sa s vami Miroslav Revaj. (22:36:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Hostia opäť vyhodili puk preč, domáci sa už musia zmieriť s tým, že dnes gól nedajú. Salák sa naopak môže radovať z čistého konta.
     
    58:30
    Lenže, hostia sa v pohode bránia a vyhadzujú puk zo svojej tretiny preč. Už sa zrejme ničoho zaujímavého v závere zápasu nedočkáme.
     
    57:50
    Judin je vylúčený na dve minúty za nedovolené bránenie, v samom závere zápasu tu je tak presilovke pre domácich.
     
    57:45
    Podobne si teraz tento brankár poradil pri strele Martinovičova. Zdá sa, že sa domáci v závere zápasu prebrali, skúšajú dať aspoň ten čestný gól.
     
    56:00
    Hedden teraz tvrdou strelou zamestnal Saláka, český gólman však puk skrotil a je blízko vytúženého čistého konta.
     
    55:10
    Rozhodcovia teda tých trestov udelili pekne veľa, každý kto sa zapojil do menšej bitky bol potrestaný a to menovite:
    Perkovich a Ketov za hrubosť, Dekanich za pdorazenie a Ponikarovskij za podorazenie. Na oboch stranách sa tak vylučovalo dvakrát.
     
    55:10
    Rozhodcovia majú opäť o prácu postarané, na ľade sa opäť shylovalo ku bitke, všetko je však už upokojené. Začínajú sa nám záverečné minúty zápasu.
     
    54:40
    Na druhej strane zasahoval aj domáci brankár, Chafiuillinov pokus však bez problémov chytil. Hra sa tak ešte bude odohrávať v domácom obrannom pásme.
     
    54:20
    Bjorkstrand mu však teraz ukázal, že zadarmo ho nezíska. Preveril ho tvrdou strelou z pravej strany, český reprezentačný brankár si však s týmto pokusom poradil.
     
    53:15
    Zápas sa už bude zrejme len dohrávať. Hostia po jednoznačne lepšom výkone zápas už vyhrajú, Salák by si však dnes určite rád udržal čisté konto a o to sa bude teraz hrať.
    ŠIPAČJOV - 0:5
     
    52:36
    Petrohrad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté definitívne doteraz, tak teraz už určite je, pretože hostia idú do vedenia 5:0!
    Puk dostal na hokejku VADIM ŠIPAČJOV, ktorý vedel kam sa má pri tlaku postaviť a puk bez problémov poslal do odkrytej časti bránky domáceho tímu.
    Asistencia: Arťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
     
    51:07
    Momentálne opäť sledujeme, ako sa hostia držia v útočnom pásme a ohrozujú domácich. Brankár Záhreb sa tak dnes na nedostatok práce sťažovať nemôže.
     
    49:07
    Domáci už hrajú v plnom počte, v početnej nevýhode sa ubránili skvelo a hostí prakticky do ničoho nespúštali. Pri troške šťastia sa mohli dostať aj do zaujímavej šance.
     
    48:52
    Hostí teraz zachránil ofsajd domáceho tímu, ktorý sa hnal v oslabení do prečíslenia.
     
    48:10
    Až teraz sa hosťom podarilo vyslať na domáceho brankára poriadnu strelu, Tichonov však piaty gól svojho tímu nepridal.
     
    47:30
    Bránenie v početnej nevýhode teraz domácim celkom ide, podarilo sa im vyhodiť puk cez všetky čiary preč a oslobodiť sa tak.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovic) – Martinovic, Flood, Glumac, Murray, Wright – Morrisonn, Thomas, Segal, Pelletier, St.Pierre – Katic, Polushaj, Anderson, Bjorkstrand, Perkovich – Rodman, Hedden, Stewart.
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson – Alexandrov, Kuteikin, Dadonov, Panarin, Shipachyov – Khafizullin, Ryasensky, Martensson, Thoresen, Červenka – Yudin, Yermakov, Ponikarovsky, Ketov, Kadeikin.

    Rozhodca: Stricker, Anisimov – Golovlyov, Fateyev