Chabarovsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Vladivostok – Novgorod 4:1 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 1:2 (kon.)
Togliatti – Ufa 0:2 (kon.) | Nižnekamsk – Kazaň 2:3 (kon.) | D. Moskva – Viťaz 6:4 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
6:4 (4:1, 1:2, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 30.09.2014, 17:30 • Luzhniki Small Sports Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Dobrý deň, Vážení športoví fanúšikovia.Vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 11.kola Kontinentálnej hokejovej ligy, v ktorom Dynamo Moskva na vlastnom ľade privíta Víťaz Podolsk.Stretnutie sa začína o 17:30 hod.
     
    Dynamo Moskva

    Domáci hokejisti sa po rozpačitom úvode dostali do hernej pohody a momentálne ťahajú šnúru piatich víťazných zápasov v rade.Uvidíme ako sa im bude dariť v dnešnom zápase a či sa posunú v tabuľke smerom hore.Momentálne sa Dynamo nachádza na tretej pozícii v tabuľke Západnej konferencie so ziskom 22 bodov so skóre 23:21.Najproduktívnejším hráčom tímu je Maxim Pestushko so ziskom ôsmich bodov.

    Viťaz Podolsk

    Hostia dnešným zápasom končia štvorzápasový trip na ihriskách súperov, na ktorom získali zatiaľ dovedna päť bodov, za víťazstvo v Helsinkách a v Rige, kde vyhrali po trestných strieľaniach.Víťaz sa momentálne nachádza na 10 pozícii v tabuľke Západnej konferencie so ziskom dvanástich bodov a skóre 23:32.Najproduktívnejším hráčom tímu je so ziskom siedmich bodov švédsky legionár Mario Kempe.
     
    Úvodné zostavy:

    Dinamo Moskva: Yeryomenko(Sharychenkov) – Jalasvaara, Solovyov, Vishnevsky, Mironov, Koryagin, Budkin, Derlyuk – Pestushko,Gorovikov(A), Daugavins, Karsums, Volkov, Tsvetkov, Zherdev, Tereshcenko, Babenko(C), Mosalyov, Soyn, Kokarev.

    Viťaz Podolsk: Sateri(Saprykin)- Grebeshkov(A), Berdyukov, Grishin, Kudinov, Tsyganov, Seleznyov, Klimontov, Vereshagin -Horák, Kempe, Afinogenov(C), Soloduhin(A), Koksharov, Korolyov, Yakubov, Ivanov, Shitikov, Vyglazov, Mamin, Makeyev.
     
    Obidve mužstvá sú už nastúpené na hracej ploche.Zápas o malú chvíľu, po hymne Ruskej federácie oficiálne začne.
     
    Domáci hokejisti nastupujú na zápas v tmavomodrých dresoch, hostia pre dnešok zvolili bielo-červenú kombináciu dresov.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Úvodné vhadzovanie v dnešnom zápase patrilo domácim hokejistom a prvú strelu na brankára hostí vyslal po pár sekundách hry Daugavins.
     
    01:28
    Strelu od modrej čiary, ktorej autorom bol Seleznyov tečoval jeden z hosťujúcich hráčov a Yeromenko musel po prvý krát v zápase zasahovať.
     
    02:02
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Domáci hokejisti vybojovali puk na červenej čiare, ktorý si šikovne prebral Kokarev a dostal sa s ním po pravej strane do útočného pásma, kde prihrávkou našiel medzi kruhmi Mosalyova a ten už nemal problém dopraviť puk z bezprostrednej vzdialenosti do bránky.
    Denis MOSALYOV - 1:0
     
    03:59
    Domácich hokejistov úvodný gól posmelil a momentálne prevzali iniciatívu a sú aktívnejší.
     
    04:45
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Víťaz bezprostrednej po góle Dynama odpovedá, keď sa presadil Vyglazov, ktorý strelou od modrej čiary prekvapil Yeryomenka, ktorý však mal vo výhľade jedného z hostí a takisto brániaceho spoluhráča, čo značne prispelo k tomu že puk napokon skončil v sieti.
    Nikita VYGLAZOV - 1:1
     
    06:18
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Mosalyov vybojoval za bránou nahodený puk od jedného z obrancov, obišiel bránku a v priestore medzi kruhmi našiel Soina, ktorý už nemal problém dopraviť puk za Sateriho chrbát.Štvrtý útok Dynama pridáva druhý gól v dnešnom zápase.
    Sergej SOIN - 2:1
     
    06:26
    V hre pokračujeme vhadzovaním v pásme Dynama, ktoré domáci hokejisti vyhrali a majú tak možnosť založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    06:40
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil MAXIM PESTUSHKO.
    Bezprostredne po vhadzovaní vo vlastnom obrannom pásme získali domáci hokejisti puk a na dlhú prihrávku si na modrej čiare počkal najproduktívnejší hráč Dynama Maxim Pestushko, ktorý išiel sám na brankára Sateriho a svoj nájazd zakončil ponad rameno bezmocného brankára hostí.
    Maxim PESTUSHKO - 3:1
     
    08:15
    Svižný úvod, zhruba v polovici prvej tretiny sme videli už štyri góly a obidva tímy pokračujú v útočnom ťažení.
     
    09:29
    Hráči Dynama sú pri chuti, nesmú však zabúdať na obranu, pretože hostia to už raz využili.
     
    10:15
    Vhadzovanie pred Saterim vyhralo Dynamo, avšak následne sme videli len zblokovanú strelu a tak sa hra presunula pred domáceho brankára, ktorý ju radšej pred dobiedzajúcimi hráčmi hostí prerušil a uvidíme vhadzovanie po jeho pravici.
     
    10:57
    Veľká šanca hostí ! Sám na brankára sa rútil Tsyganov, jeho strelu švihom však vyrazil domáci brankár lapačkou a tak sa stav nemení.
     
    11:45
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Pestushko pridáva aj druhý gól v stretnutí, keď sa presadil krásnou individuálnou akciou, z ľavej strany si nakorčuľoval pred bránu, dal si puk na bekhand, položil si Sateriho a zakončil.
    Maxim PESTUSHKO - 4:1

     
    12:56
    V hre sa pokračuje vhadzovaním po ľavici domáceho brankára, pri puku sú momentálne hostia, ktorý sa však v útočnom pásme nevedia presadiť.
     
    13:48
    Uvidíme prvé vylúčenie v dnešnom zápase, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie domáci útočník Denis Kokarev.Šanca pre hostí.
     
    14:11
    Víťaz je nasťahovaný v útočnom pásme, domáci majú čo robiť a Yeryomenko teraz radšej po strele od Soloduhina prerušil hru
     
    14:48
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary a hostia majú k dispozícii už len polovicu presilovej hry.
     
    15:48
    Domáci v plnom počte.
     
    16:12
    Vylúčenie na strane hostí, za seknutie odchádza na trestnp lavicu Berdyukov.Vhadzovanie pred hosťujúcim brankárom.
     
    16:33
    Hosťom sa podarilo vyviesť puk až do útočného pásma, avšak ihneď sa ho zmocnili domáci, ktorý sa dostávajú do útoku.
     
    17:13
    Veľký nápor domácich! Puk len tak poskakoval v bránkovisku, ani jednému z domácich hráčov sa ho však nepodarilo doklepnúť do bránky.
     
    18:12
    Hostia v plnom počte.
     
    18:25
    Iba doplním dôležitú informáciu.Po štvrtom góle sa hosťujúci tréner Orekhovsky rozhodol vymeniť brankárov.Sateriho nahradil v bránke Saprykin.
     
    18:42
    Hostia sa síce ubránili presilovej hre domácich, avšak do konca zápasu budú musieť zlepšiť svoju defenzívu, pretože môžu dnes odísť z Moskvy s poriadnou nádielkou.
     
    19:01
    Minúta do konca prvej tretiny.
     
    19:37
    Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu kapitán hosti Maxim Afinogenov.Domáci si tak do druhej tretiny okrem sľubného náskoku prinesú aj necelú presilovú hru.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina sa začne približne o 18:22 hod.
     
    Po prvej tretine sa zdá byť rozhodnuté.Uvidíme či Víťaz dokáže nájsť odpoveď na trojgólové manko.Hostia sa nayše v úvode druhej tretiny budú musieť brániť, kedže ešte niečo vyše minúty bude sedieť na trestnej lavici ich kapitán Maxim Afinogenov.Hracia plocha je už pripravená a my už iba čakáme na aktérov dnešného zápasu.Druhá tretina sa o malú chvíľu začne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Úvodné vhadzovanie v druhej tretine vyhrali domáci, pri puku sú však hostia a momentálne sa im ho podarilo vyhodiť až k Yeryomenkovi.
     
    21:08
    Nebezpečná strela od Daugavinsa od modrej čiary, Saprykin radšej prerušil hru.
     
    21:24
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil YURI BABENKO.
    Hostia inkasujú aj po piaty krát, šikovná výmena puku medzi Babenkom a Zherdevom, pričom do zakončenia sa dostal prvý menovaný a puk napokon aj keď tesne, ale preda len skončil za bránkovou čiarou.Domáci využívajú presilovú hru.
    Jurij BABENKO - 5:1
     
    22:53
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Hostia dokázali bleskovo odpovedať na úvodný gól domácich v druhej tretine.Presadil sa MAXIM AFINOGENOV, ktorý tak napravil svoje vylúčenie po ktorom Víťaz inkasoval.Strelu od Berdyukova vyrazil Yeryomenko betónom len pred seba a Afinogenov už nemal problém dopraviť puk do siete.
    Maxim AFINOGENOV - 5:2
     
    24:27
    Nemáme za sebou ešte ani polovicu stretnutia a už sme videli sedem gólov.Uvidíme či budú gólové hody v dnešnom stretnutí pokračovať aj naďalej.Teraz ostal na ľade ležať Makeyev, po nepríjemnom zákroku od Tsvetkova, ktorý si na neho nakorčuľoval, pričom hosťujúci hráč bol hlavou inde a netušil o tom že má na neho niekto našliapnuté sa však vylučovať nebude, pričom išlo jednoznačne o zákrok na hlavu a krk.
     
    26:07
    Domáci sú momentálne v útočnom pásme, kde však s pukom nič vážnejšie nevymysleli a tak ho majú už na hokejkách hostia, ktorý zakladajú spoza Saprykinovej brány útočnú akciu.
     
    27:56
    Hostia sa teraz na chvíľu usadili v útočnom pásme, čo sa nepáči domácim divákom a z hľadiska sa ozýva piskot.
     
    28:17
    Po zákroku Jalasvaaru na Korolyova sa bude vylučovať, pričom domáci hokejista odchádza na trestnú lavicu za hrubosť.Domáci sa pri tomto stave dopúšťajú zbytočných faulov, ktoré ich môžu stáť dobrý výsledok.
     
    29:38
    Domáci sa teraz oslobodili potom čo ich Víťaz uzavrel v tretine na hodnú chvíľu.Skvelú prácu odviedol Soin ktorý vyviezol puk až do útočného pásma, kde dokázal aj ohroziť Saprykina.
     
    30:19
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Víťaz využíva presilovú hru ! S pukom si nakorčuľoval spoza brány Yakubov, ktorý našiel Klimontova a ten Shtikova, ktorý nemal problém puk umiestniť do bránky! Demolačná akcia hostí v presilovej hre, v ktorej vykresali iskierku nádeje na dobrý výsledok v dnešnom zápase.
    Dmitrij SHTIKOV - 5:3
     
    31:42
    Presilová hra pre domácich, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Vereshagin.
     
    32:58
    Domáci sa nasťahovali do útočného pásma, kde sa však potom čo jedna z prihrávok prekročila modrú čiaru dopustili postavenia mimo hry a vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    33:42
    Hostia v plnom počte.
     
    34:30
    Hostia opäť pohrozili, po strele od modrej musel zasahovať Yeryomenko, pretože k dorážke sa dostávali tak Vyglazov ako aj Koksharov.
     
    34:50
    Domáci hokejisti sa v druhej tretine nezamerali na defenzívu a predvádzajú útočný hokej, čo je dobré, o trojgólové vededenie sa pripravili hlúpym faulom, keď Jalasvaara dohrával súboj za vlastnou bránkou.
     
    35:58
    Veľká šanca domácich.Tsvetkov si nakorčuľoval do útočného pásma, kde si počkal na spoluhráčov a prihral Jalasvaarovi, ktorý dlho váhal čo s pukom urobí, napokon sa rozhodol vystreliť až keď bol Saprykin na ľade, avšak ten puk dokázal zachytiť a stav sa nemení.
     
    36:03
    Presilová hra pre Dynamo.Na trestnú lavicu odchádza za hrubosť Seleznyov.
     
    38:08
    Hostia v plnom počte.
     
    38:10
    Hostia prežili presilovú hru, aj keď museli čeliť veľkému náportu domácich, tí však presilovú hru nedokázali využiť a tak sa pokračuje v plnom počte za nezmeneného stavu.
     
    39:01
    Minúta do konca druhej tretiny.
     
    39:03
    Vhadzovanie pred Saprykinom, potom čo sa hostia previnili zakázaným uvoľnením.
     
    39:27
    Tesne pred koncom druhej tretiny ešte vylúčenie na strane hostí.Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Berdyukov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tretia tretina sa začne približne o 19:16 hod.
     
    Hostia vyhrali druhú tretinu 1:2 a tak možno povedať že prvou tretinou pokazili dobrý dojem z ich výkonu v dnešnom stretnutí.Uvidíme či sa im podarí skorigovať výsledok resp. vyrovnať a budeme svedkami obratu.Dynamo má však k dispozícii ešte presilovú hru, ktorá bude mať trvanie 1:33 min.To všetko už o malú chvíľu.
     
    Hráči už sú na ľadovej ploche, 24:20 je pomer striel v dnešnom zápase z pohľadu domáceho Dynama.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Úvodné vhadzovanie v tretej tretine patrí domácim hokejistom, ktorý sú pri puku a snažia sa usadiť v útočnom pásme.
     
    40:42
    Domáci sa sami vyhnali z pásme, po tom čo sa jedna z ich striel odrazila od mantinelu až k Yeryomenkovi.
     
    41:33
    Hostia v plnom počte.
     
    42:13
    Dynamo začalo tretiu tretinu aktívnejšie, aj vďaka presilovej hre, podobné to bolo aj v druhej tretine, v ktorej si domáci preniesli presilovú hru z prvej tretiny.Víťaz ak chce byť úspešný tak si bude musieť v ostatných zápasoch dávať na takéto momenty pozor.
     
    43:41
    Presilová hra pre Víťaz.Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Denis Kokarev.
     
    43:57
    Domácim sa podarilo oslobodiť dvakrát po sebe, úvod do presilovej hry hosťom nevyšiel.
     
    44:45
    V samostatnom úniku sa ocitol domáci Koryagin, avšak zakončil len mimo brány a tak ku dvom dnešným asistenciám nepridáva gól.Veľká šanca domácich rozhodnúť dnešný zápas prišla paradoxne v oslabení.
     
    45:43
    Domáci v plnom počte.
     
    45:43
    Hostia sa ešte ku koncu presilovej hry dokázali dostať k ohrozeniu Yeryomenka, avšak nakoniec domáci obišli z tejto presilovej hry bez inkasovaného gólu.
     
    46:46
    Dynamo začína útočnú akciu spoza brány Yeryomenka.
     
    47:15
    Domáci sa nikam neponáhľajú, k dispozícii majú dvojgólový náskok.
     
    47:33
    Teraz sa domáci previnili postavením mimo hry a hra sa tak presunie do stredného pásma.
     
    49:04
    Grishin sa teraz dostal s pukom do pásma, v snahe ho prenechať niektorému zo spoluhráčov, ho však prenechal len domácim, keďže za ním korčuľovali len hráči v modrých dresoch.
     
    50:27
    Hostia vyhadzujú puk aj za cenu zakázaného uvoľnenia, hra je momentálne veľmi rozkúskovaná, čo viac vyhovuje domácim hokejistom.
     
    51:21
    Karsums sa skvele predral až do útočného pásma, kde bol však faulovaný. Na trestnú lavicu odchádza hneď dvojica hosťujúcich hráčov a to konkrétne Vereshagin za podrazenie a Mamin za knocaut na Karsumsa, ktorý pri páde tvárou obtrel ľavú tyč Saprykinovej brány a aby toho nebolo málo k ľadu ho jednou ranou zložil aj Mamin.
     
    52:19
    Ďalšie vylúčenie hostí, nepríjemný úder hokejkou do tváre inkasoval pred bránou hostí jeden z domácich hokejistov, pričom len ťažko sa zdvíhal z ľadu a bola tam aj krv.Preto dostáva Klimontov až štvorminútový trest.
     
    53:33
    Hostia hrajú so štyrmi hráčmi.Domáci majú veľký nápor a Víťaz sa týmito hlúpymi vylúčeniami asi definitívne pripravil o možnosť bodového zisku v dnešnom zápase.
     
    54:40
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Tak predsa len sa domáci dočkali a dokázali zúžitkovať veľkú prevahu a využiť presilovú hru.Na puk si pred bránkoviskom počkal Mosalyov, ktorý si po prihrávke od Vishnevského položil Saprykina a zakončil ponad jeho pravý betón.
    Denis MOSALYOV - 6:3
     
    56:31
    Hostia v plnom počte.
     
    57:02
    Presilová hra pre Víťaz.Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Karsums.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:29
    Hostia sú nasťahovaní v útočnom pásme, avšak o výsledku zápasu je už rozhodnuté.
     
    58:55
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a kozmeticky tak upravujú výsledok stretnutia.Po strele od Berdyukova, Yeryomenko iba vyrazil puk, ku ktorému sa dostal Shtikov a šikovne ho prepasíroval popri ľavom betóne Yeryomenka, ktorý bol v tom čase už na ľade.
    Dmitrij SHITIKOV - 6:4
     
    58:55
    Domáci v plnom počte.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:52:32)

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 3. Mosalyov (Kokarev), 7. Soin (Mosalyov), 7. Pestushko (Gorovikov, Daugavins), 12. Pestushko, 22. Babenko (Zherdev), 55. Mosalyov (Vishnevsky) – 5. Vyglazov, 23. Afinogenov (Berdyukov), 31. Shtikov (Klimontov, Yakubov), 59. Shitikov (Yakubov, Berdyukov)


    Dynamo Moskva: Yeryomenko(Sharychenkov) – Jalasvaara, Solovyov, Vishnevsky, Mironov, Koryagin, Budkin, Derlyuk – Pestushko,Gorovikov(A), Daugavins, Karsums, Volkov, Tsvetkov, Zherdev, Tereshcenko, Babenko(C), Mosalyov, Soyn, Kokarev.
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri(Saprykin)- Grebeshkov(A), Berdyukov, Grishin, Kudinov, Tsyganov, Seleznyov, Klimontov, Vereshagin -Horák, Kempe, Afinogenov(C), Soloduhin(A), Koksharov, Korolyov, Yakubov, Ivanov, Shitikov, Vyglazov, Mamin, Makeyev