Chabarovsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Vladivostok – Novgorod 4:1 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 1:2 (kon.)
Togliatti – Ufa 0:2 (kon.) | Nižnekamsk – Kazaň 2:3 (kon.) | D. Moskva – Viťaz 6:4 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
6:4 (4:1, 1:2, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 30.09.2014, 17:30 • Luzhniki Small Sports Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:52:32)
     
    58:55
    Domáci v plnom počte.
    Dmitrij SHITIKOV - 6:4
     
    58:55
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a kozmeticky tak upravujú výsledok stretnutia.Po strele od Berdyukova, Yeryomenko iba vyrazil puk, ku ktorému sa dostal Shtikov a šikovne ho prepasíroval popri ľavom betóne Yeryomenka, ktorý bol v tom čase už na ľade.
     
    58:29
    Hostia sú nasťahovaní v útočnom pásme, avšak o výsledku zápasu je už rozhodnuté.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:02
    Presilová hra pre Víťaz.Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Karsums.
     
    56:31
    Hostia v plnom počte.
    Denis MOSALYOV - 6:3
     
    54:40
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Tak predsa len sa domáci dočkali a dokázali zúžitkovať veľkú prevahu a využiť presilovú hru.Na puk si pred bránkoviskom počkal Mosalyov, ktorý si po prihrávke od Vishnevského položil Saprykina a zakončil ponad jeho pravý betón.
     
    53:33
    Hostia hrajú so štyrmi hráčmi.Domáci majú veľký nápor a Víťaz sa týmito hlúpymi vylúčeniami asi definitívne pripravil o možnosť bodového zisku v dnešnom zápase.
     
    52:19
    Ďalšie vylúčenie hostí, nepríjemný úder hokejkou do tváre inkasoval pred bránou hostí jeden z domácich hokejistov, pričom len ťažko sa zdvíhal z ľadu a bola tam aj krv.Preto dostáva Klimontov až štvorminútový trest.
     
    51:21
    Karsums sa skvele predral až do útočného pásma, kde bol však faulovaný. Na trestnú lavicu odchádza hneď dvojica hosťujúcich hráčov a to konkrétne Vereshagin za podrazenie a Mamin za knocaut na Karsumsa, ktorý pri páde tvárou obtrel ľavú tyč Saprykinovej brány a aby toho nebolo málo k ľadu ho jednou ranou zložil aj Mamin.
     
    50:27
    Hostia vyhadzujú puk aj za cenu zakázaného uvoľnenia, hra je momentálne veľmi rozkúskovaná, čo viac vyhovuje domácim hokejistom.
     
    49:04
    Grishin sa teraz dostal s pukom do pásma, v snahe ho prenechať niektorému zo spoluhráčov, ho však prenechal len domácim, keďže za ním korčuľovali len hráči v modrých dresoch.
     
    47:33
    Teraz sa domáci previnili postavením mimo hry a hra sa tak presunie do stredného pásma.
     
    47:15
    Domáci sa nikam neponáhľajú, k dispozícii majú dvojgólový náskok.
     
    46:46
    Dynamo začína útočnú akciu spoza brány Yeryomenka.
     
    45:43
    Hostia sa ešte ku koncu presilovej hry dokázali dostať k ohrozeniu Yeryomenka, avšak nakoniec domáci obišli z tejto presilovej hry bez inkasovaného gólu.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 3. Mosalyov (Kokarev), 7. Soin (Mosalyov), 7. Pestushko (Gorovikov, Daugavins), 12. Pestushko, 22. Babenko (Zherdev), 55. Mosalyov (Vishnevsky) – 5. Vyglazov, 23. Afinogenov (Berdyukov), 31. Shtikov (Klimontov, Yakubov), 59. Shitikov (Yakubov, Berdyukov)


    Dynamo Moskva: Yeryomenko(Sharychenkov) – Jalasvaara, Solovyov, Vishnevsky, Mironov, Koryagin, Budkin, Derlyuk – Pestushko,Gorovikov(A), Daugavins, Karsums, Volkov, Tsvetkov, Zherdev, Tereshcenko, Babenko(C), Mosalyov, Soyn, Kokarev.
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri(Saprykin)- Grebeshkov(A), Berdyukov, Grishin, Kudinov, Tsyganov, Seleznyov, Klimontov, Vereshagin -Horák, Kempe, Afinogenov(C), Soloduhin(A), Koksharov, Korolyov, Yakubov, Ivanov, Shitikov, Vyglazov, Mamin, Makeyev