Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Nedeľa 14.09.2014, 17:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dokázal využiť presilovú o dvoch hráčov a vyrovnať na 2:2, potom čo LADISLAV NAGY vyslal na bránu prudkú strelu z medzikružia a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Sersen.
     
    17:35
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Wojtek Wolski založil akciu, ktorá sa končí gólom v domácej sieti. Priam ideálnu prihrávku spoza brány dostal na čepel hokejky JARKKO IMMONEN a presnou strelou posiela Torpedo do vedenia 1:2. Asistencie: Segej Bernacky, Alexej Potapov.
     
    15:03
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Janus v domácej bráne čelil niekoľkým dorážkam hosťujúcich hráčov, jedna z nich si však napokon našla cestu za jeho chrbát. O vyrovnanie na 1:1 sa presilovkovým presným zásahom postaral SAKARI SALMINEN. Asistencia: Jarkko Immonen.
     
    2:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nahodený puk z ľavého krídla, ktorý vyslal MILAN BARTOVIČ končí v hosťujúcej sieti a domáci Slovan sa tak ujíma rýchleho vedenia 1:0. Asistencie: Ivan Baranka, Michal Sersen.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 3. Bartovič (Baranka, Sersen), 36. Nagy (Sersen) – 16. Salminen (Immonen), 18. Immonen (Bernacky, Potapov)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:2   Matt Murley (SBA)
    0:1   Dmitry Kazionov (NVG)
    2. séria:
    1:1   Tomáš Netík (SBA)
    1:2   Jarkko Immonen (NVG)
    3. séria:
    1:2   Michal Vondrka (SBA)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Starosta, Mihalik, Brejčák, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy – Hudáček, Surový, Netík – Bartovič, Tičar, Murley – Ölvecký, Bližňák, Jeglič
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili ) – Hietanen, Bernatský, Grigorjev, Valentenko, Babčuk, Chomitskij, Aljajev – Galuzin, Krasnoslobodcev, Denis Kazionov – Drugov, Dmitry Kazionov, Kuljomin – Wolski, Salminen, Immonen – Žarkov, Nokelainen, Dvurečenskij – Potapov

    Rozhodca: Bulanov, Sergejev – Balodis, Birin