Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Nedeľa 14.09.2014, 17:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:24
    Záver predĺženia strávi Novgorod v početnej výhode, pretože Ladislav Nagy sa dopustil útočného faulu a dostáva dve minúty za sekanie.
     
    57:16
    Slovan bol dlhšiu dobu pod tlakom hostí, ale teraz majú domáci veľkú príležitosť, pretože na dve minúty oslabuje svoj tím Denis Kazionov, ktorý dostal trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:39
    Topredo zakladá útok z hĺbky vlastnej defenzívy, ale dlho sa hostia v útočnom pásme neohriali, naopak dopredu išiel Bartovič, ktorý pálil z ľavého krídla. Po jeho strele Kasutin prikrýva puk a bude sa vylučovať na strane Novgorodu, pretože na dve minúty si pôjde na trestnú lavicu oddýchnuť Vadim Chomicky.
     
    41:28
    Vráťme sa však späť k hre, kde sme práve mohli vidieť sekanie Tomáša Surového, ktorý dostáva dve minúty a oslabuje tak svoj tím.
     
    34:36
    Za sekanie dostáva trest hosťujúci Michail Grigorjev a Slovan si zahrá v početnej výhode o dvoch hráčov.
     
    33:35
    Pred Kasutinovou bránou sa pokúšal o zakončenie Bartovič, ale neuspel a krátko potom sa hra prerušovala, pretože za zovretie puku na dve minúty odchádza na lavicu hanby Anton Babčuk.
     
    29:51
    Vo vlastnom pásme si nedovolene počínal Rok Tičar a dostáva dve minúty za sekanie. Je to jeho druhý trest v dnešnom stretnutí, ten prvý dokázali hostia potrestať zásluhou Salminena.
     
    27:30
    Michail Grigorjev, obranca hostí, dostáva dve minúty za sekanie a Slovan si tak zahrá presilovú hru.
     
    19:19
    Po menšej výmene názorov v strednom pásme dostávajú vzájomny trest domáci Tomáš Netík a hosťujúci Sergej Bernacky. Obaja za hrubosť.
     
    14:17
    Potapov bol faulovaný domácim hráčom, ktorý dostane trest. Faulujúcim bol Rok Tičar, ktorý dostáva dve minúty za sekanie.
     
    08:48
    Kazionov pekne vypálil z pravého krídla a Janus prikryl puk, ale vrhol sa do neho Krasnoslobodcev, čo domáci zadáci nenechali bez odozvy a nastala menšia mela pred domácou svätyňou. Slovan si zahrá v presilovej hre, pretože Denis Kazionov dostáva dve minúty za krošček.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 3. Bartovič (Baranka, Sersen), 36. Nagy (Sersen) – 16. Salminen (Immonen), 18. Immonen (Bernacky, Potapov)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:2   Matt Murley (SBA)
    0:1   Dmitry Kazionov (NVG)
    2. séria:
    1:1   Tomáš Netík (SBA)
    1:2   Jarkko Immonen (NVG)
    3. séria:
    1:2   Michal Vondrka (SBA)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Starosta, Mihalik, Brejčák, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy – Hudáček, Surový, Netík – Bartovič, Tičar, Murley – Ölvecký, Bližňák, Jeglič
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Gelašvili ) – Hietanen, Bernatský, Grigorjev, Valentenko, Babčuk, Chomitskij, Aljajev – Galuzin, Krasnoslobodcev, Denis Kazionov – Drugov, Dmitry Kazionov, Kuljomin – Wolski, Salminen, Immonen – Žarkov, Nokelainen, Dvurečenskij – Potapov

    Rozhodca: Bulanov, Sergejev – Balodis, Birin