Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 14.09.2014, 16:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme napokon videli ešte veľkú drámu, keď pár minút pred koncom znížili hostia na 3:2 a začali výrazne do domácich búšiť. Domáci tlak ustáli a zápas tak dotiahli do víťazného konca a uštedrili CSKA Moskva prvú porážku v tejto sezóne. Domáci hrali od začiatku zápasu aktívnejšie a lepšie, viedli 3:0 a víťazstvo je tak zrejme v správnych rukách. (18:22:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Domáci pri puku, víťazstvo je už ich!
     
    59:33
    Hostia si to teraz celé skomplikovali a zrejme sa už vyrovnania nedočkajú! Príliš veľa hráčov na ľade a tak budú hrať záver poslednej tretej tretiny v početnej nevýhode.
     
    59:00
    Domáci tím je už v plnom počte, v pohode sa ubránil a gól neinkasoval! Avšak hostia tlačia a útočia, sledujeme poriadne dramatický záver v Minsk Ice Palace.
     
    58:35
    CSKA Moskva odvoláva brankára, naskakuje šiesty hráč a je tak prázdna bránka hostí!
     
    58:00
    Domáci sa však skvelo bránia a vyhadzujú puk cez všetky čiary preč. Hostia útočia čo im sily stačia, domáci sa však majú na pozore a v zadných radoch fungujú skvelo.
     
    57:00
    Domáci Šinkevič je vylúčení za držanie, hostia majú veľkú šancu na vyrovnanie!
     
    56:30
    Hostí tento gól poriadne nakopol, držia sa v útočnom pásme a skúšajú priať tretí gól a vyrovnať tak! Domáci im v tom však zatiaľ zabraňujú.
     
    56:12
    CSKA Moska dala gól!

    Tak predsa len sa ešte dočkáme veľkej drámy ku koncu zápasu, pretože hostia znižujú na 3:2 a ostáva im ešte nejaký ten čas! Hostia sa usadili v útočnom pásme, po sérii prihrávok dostal puk na hokejku STEPHANE DA COSTA a jeho ľahké nahodenie na bránku prekvapivo skončilo za Haugenovim chrbátom.
    Bez asistencie.
     
    55:00
    CSKA sa usadilo v útočnom pásme a útočí čo sily stačia. Domáci sa s námahou a dávkou šťastia zatiaľ bránia.
     
    54:00
    Domácim sa darí si držať puk na hokejkách a hostí do ničoho nepúšťať. CSKA ich však vysoko napáda a robím im veľké problémy.
     
    51:57
    Dočkali sa práve teraz, hrajú v plnom počte a tak musia začať čoraz viac útočiť. Domáci sa zrejme sústredia na poctivé bránenie.
     
    51:27
    Na modrú dostal puk na hokejku Bailen, ten však trafil len zadný mantinel. Hostia sa v početnej nevýhode úspešne bránia a čakajú, kedy budú v plnom počte aby mohli začať útočiť.
     
    50:40
    Nogačjov je späť na ľade a tak čaká domáce Dinamo krátka presilovka, ktorá im určite dodá potrebné sily na záver poslednej tretej tretiny. Hostia čo chvíľa budú útočiť do plných.
     
    50:35
    Hra sa odohráva v pokojnom tempe, hostia sa snažia útočiť, ale domáci im to kazia. Čas pre hostí sa pomaly kráti, musia streliť dva góly a času je na to už málo.
     
    49:57
    Avšak uvidíme teraz hru 4 na 4, pretože Muršak sa previnil sekaním a dostal dve minúty na trestnej lavici. Pre domácich to je len dobre, hra sa tak zrejme upokojí.
     
    49:49
    Švarný je späť na ľade, hostia si však presilovku ešte zahrajú. Slovenský reprezentant sa už pripojil ku svojmu tímu a pomáha mu v bránení.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Linglet (Vesce), 18. Gavrus (Cheechoo, Bailen), 22. Vesce (Linglet, Cheechoo) – 34. Žarkov (Mamin), 57. Da Costa (bez asistencie)


    HC Dinamo Minsk: Haugen(Milchakov) – Švarný, Goroshko, Kalyuzhny, Cheechoo – Nogachyov, Bailen, Linglet, Ellison, Vesce – Shinkevich, Lisovets, Kulakov, Meleshko, Kitarov – Drozd, Razvadovsky, Pavlovich, Gavrus.
    CSKA Moskva: Lalande(Galimov) – Denisov, Zaitsev, Andronov, Stas, Radulov – Billins, Kiselevich, Mursak, Artyukhin, Kiselevich – Bondarev, Misharin, Lyubimov, Telegin, Da Costa – Panin, Korotkov, Zharkov, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Gusev, Tsyplakov – Korshak, Chernyshev