Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 14.09.2014, 16:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme napokon videli ešte veľkú drámu, keď pár minút pred koncom znížili hostia na 3:2 a začali výrazne do domácich búšiť. Domáci tlak ustáli a zápas tak dotiahli do víťazného konca a uštedrili CSKA Moskva prvú porážku v tejto sezóne. Domáci hrali od začiatku zápasu aktívnejšie a lepšie, viedli 3:0 a víťazstvo je tak zrejme v správnych rukách. (18:22:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Domáci pri puku, víťazstvo je už ich!
     
    59:33
    Hostia si to teraz celé skomplikovali a zrejme sa už vyrovnania nedočkajú! Príliš veľa hráčov na ľade a tak budú hrať záver poslednej tretej tretiny v početnej nevýhode.
     
    59:00
    Domáci tím je už v plnom počte, v pohode sa ubránil a gól neinkasoval! Avšak hostia tlačia a útočia, sledujeme poriadne dramatický záver v Minsk Ice Palace.
     
    58:35
    CSKA Moskva odvoláva brankára, naskakuje šiesty hráč a je tak prázdna bránka hostí!
     
    58:00
    Domáci sa však skvelo bránia a vyhadzujú puk cez všetky čiary preč. Hostia útočia čo im sily stačia, domáci sa však majú na pozore a v zadných radoch fungujú skvelo.
     
    57:00
    Domáci Šinkevič je vylúčení za držanie, hostia majú veľkú šancu na vyrovnanie!
     
    56:30
    Hostí tento gól poriadne nakopol, držia sa v útočnom pásme a skúšajú priať tretí gól a vyrovnať tak! Domáci im v tom však zatiaľ zabraňujú.
     
    56:12
    CSKA Moska dala gól!

    Tak predsa len sa ešte dočkáme veľkej drámy ku koncu zápasu, pretože hostia znižujú na 3:2 a ostáva im ešte nejaký ten čas! Hostia sa usadili v útočnom pásme, po sérii prihrávok dostal puk na hokejku STEPHANE DA COSTA a jeho ľahké nahodenie na bránku prekvapivo skončilo za Haugenovim chrbátom.
    Bez asistencie.
     
    55:00
    CSKA sa usadilo v útočnom pásme a útočí čo sily stačia. Domáci sa s námahou a dávkou šťastia zatiaľ bránia.
     
    54:00
    Domácim sa darí si držať puk na hokejkách a hostí do ničoho nepúšťať. CSKA ich však vysoko napáda a robím im veľké problémy.
     
    51:57
    Dočkali sa práve teraz, hrajú v plnom počte a tak musia začať čoraz viac útočiť. Domáci sa zrejme sústredia na poctivé bránenie.
     
    51:27
    Na modrú dostal puk na hokejku Bailen, ten však trafil len zadný mantinel. Hostia sa v početnej nevýhode úspešne bránia a čakajú, kedy budú v plnom počte aby mohli začať útočiť.
     
    50:40
    Nogačjov je späť na ľade a tak čaká domáce Dinamo krátka presilovka, ktorá im určite dodá potrebné sily na záver poslednej tretej tretiny. Hostia čo chvíľa budú útočiť do plných.
     
    50:35
    Hra sa odohráva v pokojnom tempe, hostia sa snažia útočiť, ale domáci im to kazia. Čas pre hostí sa pomaly kráti, musia streliť dva góly a času je na to už málo.
     
    49:57
    Avšak uvidíme teraz hru 4 na 4, pretože Muršak sa previnil sekaním a dostal dve minúty na trestnej lavici. Pre domácich to je len dobre, hra sa tak zrejme upokojí.
     
    49:49
    Švarný je späť na ľade, hostia si však presilovku ešte zahrajú. Slovenský reprezentant sa už pripojil ku svojmu tímu a pomáha mu v bránení.
     
    49:30
    Hostia búšia do domáceho tímu, ten sa však výborne bráni a vyhadzuje puky do bezpečia. Domáci budú musieť ešte takto chvíľu vydržať.
     
    48:40
    Tak toto budú veľmi nepríjemné minúty pre domáci tím! Nogačjov sa previnil hrou vysokou hokejkou a hostia budú hrať presilovku 5 na 3! Pre hostí teraz platí pravidlo: teraz alebo nikdy!
     
    48:35
    Hostia sa však počas tejto presilovky nemôžu dostať ku strelám, domáci sa výborne bránia a kazia hosťom ich hru.
     
    47:49
    Ivan Švarný oslabuje domáci tím a za držanie dostáva dve minúty na trestnej lavici. To je veľká príležitosť na to, aby hostia svoj tlak znásobili a strelili kontaktný gól.
     
    47:30
    O ďalšie nebezpečenstvo pred domácou bránkou sa snažil Radulov, priestor domácej bránky tvrdou strelou však netrafil.
     
    46:15
    Hostia začínajú postupne ožívať a robiť domácemu tímu problémy. Držia sa v útočnom pásme a tak sa domáci musia mať na pozore a pozorne sa aj brániť.
     
    45:45
    Teraz sa už podarilo hosťom vyslať na domácu bránku aj strelu, vo veľkom zmätku však Prochorkin poslal puk len do Haugena, ktorý následne hru prerušil.
     
    45:15
    Tím z Moskvy sa práve usadil v útočnom pásme, začínajú vyvíjať tlak na domáci tím, zatiaľ však strely na domácu bránku neprichádzajú.
     
    44:07
    Až teraz sa musel mať jeden z brankárov na pozore, konkrétne to bol domáci Haugen, ktorý musel zasahovať proti strele Korotkovova, poradil si však bez problémov.
     
    43:15
    Naďalej sledujeme podobný obraz hry, je to skôr hra po stredné pásmo. Brankári sú tak zatiaľ bez práce. Takýto hokej v týchto fazách viac vyhovuje domácim hokejistom.
     
    42:35
    V tretej tretine zatiaľ sledujeme nudnejší hokej, domáci sú pri puku častejšie a nikam sa neponáhľajú, hrajú opatrnejšie. Hostia často puk strácajú a tak sa do šancí dostať nemôžu.
     
    41:25
    Puk si teraz na hokejky zobrali hokejisti CSKA a skúšajú sa prebiť do útočného pásma a pritlačiť na domáci tím. Hostia musia čo najrýchlejšie streliť kontaktný gól, ak pomýšľajú na body z tohto zápasu.
     
    41:15
    Domáci tím je od úvodu tretej tretiny veľmi aktívny a drží sa v útočnom pásme. Vyslali aj pár striel na bránu, všetko však z istotou pochytal brankár hostí Lalande.
     
    40:15
    Tretia tretina sa nám práve začala! Buly vyhrali domáci hokejisti a už sa aj hneď usadili v útočnom pásme.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ľadovej ploche! Posledná tretia tretina v Minsk Ice Palace sa nám o chvíľu začne!
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:42 .
     
    V druhej tretine sme videli dva góly, jeden dali domáci a viedli tak 3:0. aj v tejto tretine hrali lepšie a aktívnejšie domáci hokejisti, ale hosťom sa po šťastnom góle podarilo znížiť na 3:1 a tak nás čaká ešte určite zaujímavá posledná tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:15
    Naplo sa nám už rozbehla posledná minúta druhej tretiny, oba tímy hrajú opatrne a čakajú na sirénu, ktorá nám ukončí druhú tretinu.
     
    37:55
    Domáci sú už v plnom počte, takže sa presilovke bez problémov ubránili a gól neinkasovali. Hostia toho v tejto presilovke moc nepredviedli.
     
    37:20
    Táto presilovka však hosťom vôbec nejde, poriadne sa nemôžu dostať do útočného pásma a domáci sa tak bez problémov bránia.
     
    36:35
    Domáci hokejisti sa však výborne bránia a hosťom nič nedovoľujú. Navyše sa im teraz podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč a oslobodiť sa tak.
     
    35:55
    Szczechura sa opäť previnil hákovaním a tak si zahrajú hostia v krátkej dobe ďalšiu presilovku! Ideálna šanca na strelenie kontaktného gólu.
     
    35:25
    Hosťujúci Ljubimov sa teraz natlačil pred domácu bránku a strelou ohrozil domáceho gólmana Haugena, ten však spoľahlivým zákrokom zobral puk do svojej moci.
     
    34:55
    Tento gól hostí určite dodal do zápasu väčší náboj a dramatizáciu. Hosťom zrejme dodal veľa nových síl, musia byť však stále ešte aktívny, aby sa im podarilo streliť ešte potrebné góly.
     
    33:28
    CSKA Moska dala gól!

    Krátko po skončení presilovky sa predsa len hostia dočkali prvého gólu v zápase, znížili na 3:1 a ešte tak spôsobili menšiu drámu v zápase. Tento gól CSKA patrí do kategórie náhodných a veľmi šťastných, pretože Mamin sa natlačil z uhla pred bránku domácich, kde vznikol veľký zmätok, jeho prvý pokus vyrazil domáci brankár do svojho obrancu, od jeho korčule išiel puk pred voľného VLADIMÍRA ŽARKOVA, ktorý prekonal ležiaceho domáceho brankára!
    Asistencia: Maxim Mamin.
     
    32:33
    Domáci sú už v plnom počte, početnej nevýhode sa tak ubránili bez ujmy a stále si držia čistý štít.
     
    32:05
    Hostia kombinujú v útočnom pásme, domáci sa však dobre bránia a ku strelám ich nepúšťajú. Hostia držali puk za ich bránkou, tam ho však stratili.
     
    31:45
    Hostia sa počas presilovky aj naďalej držia v útočnom pásme, ku strelám sa však moc nedostávajú. Ak aj hej, tak sú veľmi nepresné.
     
    31:05
    Teraz sa hosťom podarilo usadiť sa v útočnom pásme, ale ku strelám sa dostať nemôžu. Dinamo im výborne kazí ich kombináciu vysokým napádaním.
     
    30:33
    Hostia začínajú pridávaj na aktivite a získali aj presilovku! Szczechura sa previnil hákovaním a dostáva dve minúty na trestnej lavici.
     
    29:15
    Pri puku sú momentálne hostia, ale do útočného pásma sa dostať nemôžu. Domácemu tímu dnes skvelo funguje ofenzíva a aj defenzíva. Víťazstvo by si dnes určite bez debaty zaslúžil.
     
    28:45
    Domáci tím dobre zakombinoval v útočnom pásme, po sérii tvrdých striel musel na záver zasahovať aj Lanade, ťažší zákrok však zvládol bez problémov.
     
    28:00
    Domáci tím však aj naďalej pôsobí lepším dojmom a hlavne aktívnejším. Hostia sa teraz nemôžu vymaniť z vlastného obranného pásma, domáci im robia veľké problémy.
     
    26:45
    Hostia však bojujú aj naďalej, skúšajú páliť odkiaľ sa len dá. Od modrej to teraz skúsil Mišarin, jeho pokus má však vo svojej moci domáci brankár Haugen.
     
    26:00
    Tempo hry nám teraz mierne opadlo, hra sa často prerušuje, či už kvôli ofsajdom, alebo zakázaním uvoľneniam. Hostia sa akosi stále nemôžu dostať do zápasu a to sa už hrá nejaký ten čas.
     
    24:50
    Domáci tím hra aj naďalej aktívne, na vavrínoch nezaspal a naďalej predvádza svoju hru. Teraz sa však pri prechode do útočného pásma dopustil zakázaného uvoľnenia.
     
    23:50
    Veľká hviezda domáceho tímu Cheechoo sa vydal s pukom do útočného pásma svojho tímu, posielala ho následne Szczechuru, nič zvláštne sa tak nekoná a puku sa zmocnili hostia.
     
    22:45
    Domáci tím hrá dnes od samého úvodu zápasu veľmi aktívne, hostí do ničoho nepúšťa a odpovedá tomu aj skóre. Zrejme je ešte predčasne o tom hovoriť, ale ak hostia nezlepšia svoju hru tak utrpia prvú porážku v tejto sezóne.
     
    21:35
    Pochopiteľne je tak späť na ľade Radulov, avšak, určite by si radšej odsedel trest poriadne, ako inkasovať gól na 3:0!
     
    21:30
    Dinamo Minsk dal gól!

    Druhá využitá presilovka domáceho tímu, takže hneď na úvod druhej tretiny vedie domáci tím už 3:0! Toto bola kombinácia ako víno, na ktorej konci stál RYAN VESCE, ktorý tečoval Chechoovu strelu z uhlu a poslal tak puk do bránky CSKA!
    Asistencia: Charles Linglet, Jonathan Cheechoo.
     
    21:00
    Domáci tím je už usadení v útočnej tretine a rozbieha svoj kolotoč! Hostia sú pod tlakom a musia sa len brániť.
     
    20:20
    Hneď v úvode druhej tretiny si zahrajú domáci presilovku! Kapitán CSKA Radulov ide na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám už začala! Vhadzovanie vyhrali hostia, pokúsia sa tak o prvú útočná akciu v druhej tretine.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ľadovej ploche! Druhá tretina v Minsk Ice Palace sa nám o chvíľu začne!
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:54.
     
    Prvú tretinu zvládli lepšie domáci, hrali aktívnejšie a dokázali streliť dva góly, takže je stav po prvej tretine 2:0. Hostia toho zatiaľ nič moc nepredviedli, uvidíme čo nám prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:35
    Haugen si aj teraz poradil pri tvrdej strele od modrej, puk ukryl vo svojej lapačke. Počkáme si zrejme už len na sirénu, ktorá ukončí prvú tretinu.
     
    19:01
    A je tu posledná minúta prvej tretiny, ktorá sa odohráva v opatrnejšom tempe. Domáci brankár musel pár krát zasahovať, žiaden ťažší zákrok však vytiahnuť nemusel.
     
    18:05
    Bežia nám už posledné minúty prvej tretiny, ktorú hrali lepšie a aktívnejšie domáci a vedú o dva góly. Hostia sa ešte snažia streliť kontaktný gól, domáci im v tom však úspešne zabraňujú.
     
    17:28
    Dinamo Minsk dal gól!

    Moje slová sa práve naplnili! Domáci tím využíva presilovku a môžme tento gól označiť, ako gól do šatne! Domáci tím zahral túto presilovku výborne, držal sa v útočnom pásme, hostí držal pod tlakom, puk sa dostal na modrú čiaru kde stál úplne voľný ARTUR GAVRUS, ktorý prepálil všetko čo mu stálo v ceste a puk skončil za chrbátom bezmocného Lalandeho.
    Asistencia: Nick Bailen, Jonathan Cheechoo.
     
    17:00
    Domáci tím hrá túto presilovku veľmi aktívne, drží sa v útočnom pásme, hostia vyhadzujú puk len do stredného pásma.
     
    16:00
    Pomaly sa nám blíži záver prvej tretiny, domáci tím je aktívnejší, častejšie sú v útočnom pásme. Skúšajú dať gól do šatne, čo by im dodalo viac síl do druhej tretiny. Pochopiteľne im v tom pomáha aj presilovka, ktorá práve hrajú.
     
    15:41
    Krátko ako CSKA dohralo presilovku, tak si v početnej výhode zahrá domáci tím. Za hákovanie si ide odsedieť dvojminútový trest Bondarev.
     
    15:00
    Presilovka pre CSKA sa práve skončila, domáci sa tak ubránili a stále si tak držia si jednogólové vedenie.
     
    14:50
    Teraz sa navyše domácim podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč a oslobodiť sa tak. Hosťom sa čas v početnej výhode už kráti.
     
    14:20
    Hostia sa držia v útočnom pásme počas presilovky, Haugen musel dvakrát zasahovať, ale puku smerujúcemu do bránky zabránil.
     
    13:00
    Prvá presilovka v zápase teraz čaká aj na CSKA! Na trestnú lavicu musí ísť za nedovolené bránenie autor zatiaľ jediného gólu Linglet.
     
    12:45
    Vesce teraz zamestnal brankára hostí, keď sa zmocnil puku, neváhal a hneď pálil z prvej. Mieril to pomedzi betóny brankára, Lalande však včas svoju výstroj spojil a puk vyrazil preč.
     
    11:45
    Máme teraz možnosť sledovať pomerne rýchly hokej, moc často sa neprerušuje, ale oba tímy chybujú v kombinácii. Hostia v zápase mierne ožili, ale aj tak ešte domácemu tímu žiadne problémy nenarobili.
     
    10:36
    Presilovka domáceho tímu sa už skončila, hostia gól neinkasovali a tak ju zvládli. Domáci sa dlho držali v útočnom pásme, ich strely boli však nepresné.
     
    10:28
    V hokejovej aréne Minsk Ice Palace to teraz poriadne zahučalo! Počas presilovky vypálil z prvej Vesce, ktorý chcel puk poslať do odkrytej časti bránky, trafil však len bočnú sieť, puk zrejme ešte mierne ťukol konštrukciu bránky CSKA.
     
    10:00
    Domáci tím sa dlho drží počas presilovky v útočnom pásme, ale ich strely sú nepresné. Hostia sa aj so šťastím bránia, puk zatiaľ vyhodili cez všetky čiary preč len ojedinele.
     
    09:20
    Domáci tím sa počas presilovky drží v útočnom pásme, ale len kombinuje a strely na bránku hostí neprichádzajú. Dobre im však v tom zabraňujú hostia.
     
    08:36
    Billins ide na trestnú lavicu za hákovanie, takže to bude presilovka pre domáci tím a ideálna šanca na navýšenie vedenia.
     
    08:35
    Domáci tím sa po chybe hostí dostal do menšieho prečíslenia, Linglet poslal puk z uhla pred bránku hostí, kde stál jeho spoluhráč Ellison, toho však pri zakončovaní fauloval hráč hostí a tak zakončil len nepresne.
     
    07:15
    Hostia sa na malú chvíľu dostali do útočného pásma, Žarkov vyslal slabšiu strelu, domáci gólman však radšej hru prerušil.
     
    06:40
    Hostia v útočnom pásme nič nevymysleli a tak sa dopredu vydal domáci tím. Vesce bol pred bránkou CSKA s pukom, ale nič nevymyslel a napokon ho aj stratil.
     
    05:50
    Až teraz sa hostia poriadne dostali do útočného pásma a skúšajú vyvinúť tlak na domácu bránku. Nahodenie puku však bez problémov vyriešil domáci brankár Haugen.
     
    05:35
    Zatiaľ máme možnosť sledovať opatrný hokej, moc šancí sme nevideli. Zatiaľ to bola len jedna veľká šanca a z nej nám aj padol úvodný gól zápasu. Hostia sa ešte z gólu zrejme neotriasli a len sa hľadajú.
     
    04:45
    Momentálne sa hrá opatrný hokej, oba tímy skôr bojujú o puk ako tvoria hru, toto zrejme viac vyhovuje domácemu tímu.
     
    03:40
    Jednogólové vedenie domáceho tímu je plne zaslúžené! Domáci pokračujú aj naďalej vo veľkej aktivite a držia puk na svojich hokejkách. Hostia nám zatiaľ zo svojho repertoáru nič neukázali.
     
    02:48
    Dinamo Minsk dal gól!

    A je to tu, prvý gól v zápase dávajú domáci hokejisti a idú tak do vedenia 1:0! Tak, čakali sme na nejakú prvú vážnejšiu šancu v zápase, tá prišla a hneď sa aj končí gólom v sieti CSKA! Domáci tím bol od začiatku veľmi aktívny, držal sa v útočnom pásme, vyhral vhadzovanie, za bránkou CSKA bol poriadny zmätok, puk si vydoloval na hokejku CHARLES LINGLET, otočil sa okolo bránky a poslal puk za prekvapeného brankára hostí Lalandeho!
    Asistencia: Ryan Vesce.
     
    02:45
    Domáci hokejisti sú dlhšiu dobu pri puku, ale nemôžu sa prebiť do útočného pásma. Hostia ich vysoko napádajú a kazia im prechod. Úvod zápasu je tak trošku nudnejší, verme, že sa to čo najskôr zmení.
     
    02:00
    Hostia sa ešte poriadne v útočnom pásme nezdržali a ani neohrozili domácu bránku. Stále tak platí, že aktívnejší tím je ten domáci, ale bez efektnej koncovky.
     
    01:25
    Podobne to bolo teraz pri prihrávke Lingeta, jeho adresovaný puk nenašiel nikoho z domácich hokejistov pred bránou CSKA.
     
    01:15
    Domáci tím je od úvodných minút veľmi aktívny a drží sa v útočnom pásme. Zatiaľ sa však do výrazných šancí nedostali.
     
    00:40
    Domáci po chybe hostí získali puk a usadili sa v útočnom pásme. Dostali sa aj ku pár strelám, ale boli nepresné a žiadne nebezpečenstvo pre hostí neznamenali.
     
    00:01
    Úvodné buly bolo vhodené a zápas sa nám tak začal! Vyhrali ho hostia.
    Domáci dnes hrajú v modrých dresoch, hostia v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V Minsk Ice Palace je už všetko pripravené na začiatok zápasu! Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na ľadovej ploche a po vypočutí štátnych hymien sa nám zápas môže začať!
     
    Ešte raz vítam všetkých fanúšikov ľadového hokeja, ktorí sa rozhodli prostredníctvom nášho portálu sledovať tento online prenos. Čakanie na zápas si môžte skrátiť prezretím zostáv oboch tímov.

    V domácom drese sa dnes predstaví slovenský hokejový reprezentant Ivan Švarný, domáci celok trénuje Ľubomír Pokovič.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dinamo Minsk: Haugen(Milchakov) – Švarný, Goroshko, Kalyuzhny, Cheechoo – Nogachyov, Bailen, Linglet, Ellison, Vesce – Shinkevich, Lisovets, Kulakov, Meleshko, Kitarov – Drozd, Razvadovsky, Pavlovich, Gavrus.

    CSKA Moskva: Lalande(Galimov) – Denisov, Zaitsev, Andronov, Stas, Radulov – Billins, Kiselevich, Mursak, Artyukhin, Kiselevich – Bondarev, Misharin, Lyubimov, Telegin, Da Costa – Panin, Korotkov, Zharkov, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Gusev, Tsyplakov – Korshak, Chernyshev.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja, pri sledovaní online prenosu zo zápasu KHL, konkrétne sa jedná o zápas medzi HC Dinamo Minsk a CSKA Moskva. Úvodné buly bude vhodené o 16:00 a tým to Vás pozývam na sledovanie online prenosu zo zápasu.

    Jedná sa o súboj tímov z Východnej konferencie, domáci tím patrí do Bobrovej divízie, hostia pôsobia v Tarasovej divízie. Čo sa týka tabuľkového postavenia, tak sú na tom lepšie hostia, ktorý vyhrali zatiaľ všetky 3 odohrané zápasy a patrí im druhé miesto len o skóre. Domáci tím odohral už 4 zápasy a nazbieral 5 bodov za 1 výhru, 1 výhru po predĺžení a v 2 zápasoch nebodoval.

    Posledné zápasy vyšli obom tímom na výbornú, čiže zápasy dotiahli do víťazného konca. Domáci zdolali Atlant Mytišči 3:2. hostia si poradili 2:0 s Traktor Čeljabinsk. Podľa tabuľkového postavenia sa dnes do úlohy favorita stavia CSKA Moskva, rozhodne sa však na ľade.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Linglet (Vesce), 18. Gavrus (Cheechoo, Bailen), 22. Vesce (Linglet, Cheechoo) – 34. Žarkov (Mamin), 57. Da Costa (bez asistencie)


    HC Dinamo Minsk: Haugen(Milchakov) – Švarný, Goroshko, Kalyuzhny, Cheechoo – Nogachyov, Bailen, Linglet, Ellison, Vesce – Shinkevich, Lisovets, Kulakov, Meleshko, Kitarov – Drozd, Razvadovsky, Pavlovich, Gavrus.
    CSKA Moskva: Lalande(Galimov) – Denisov, Zaitsev, Andronov, Stas, Radulov – Billins, Kiselevich, Mursak, Artyukhin, Kiselevich – Bondarev, Misharin, Lyubimov, Telegin, Da Costa – Panin, Korotkov, Zharkov, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Gusev, Tsyplakov – Korshak, Chernyshev