Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 14.09.2014, 16:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Hostia si to teraz celé skomplikovali a zrejme sa už vyrovnania nedočkajú! Príliš veľa hráčov na ľade a tak budú hrať záver poslednej tretej tretiny v početnej nevýhode.
     
    57:00
    Domáci Šinkevič je vylúčení za držanie, hostia majú veľkú šancu na vyrovnanie!
     
    49:57
    Avšak uvidíme teraz hru 4 na 4, pretože Muršak sa previnil sekaním a dostal dve minúty na trestnej lavici. Pre domácich to je len dobre, hra sa tak zrejme upokojí.
     
    48:40
    Tak toto budú veľmi nepríjemné minúty pre domáci tím! Nogačjov sa previnil hrou vysokou hokejkou a hostia budú hrať presilovku 5 na 3! Pre hostí teraz platí pravidlo: teraz alebo nikdy!
     
    47:49
    Ivan Švarný oslabuje domáci tím a za držanie dostáva dve minúty na trestnej lavici. To je veľká príležitosť na to, aby hostia svoj tlak znásobili a strelili kontaktný gól.
     
    35:55
    Szczechura sa opäť previnil hákovaním a tak si zahrajú hostia v krátkej dobe ďalšiu presilovku! Ideálna šanca na strelenie kontaktného gólu.
     
    30:33
    Hostia začínajú pridávaj na aktivite a získali aj presilovku! Szczechura sa previnil hákovaním a dostáva dve minúty na trestnej lavici.
     
    20:20
    Hneď v úvode druhej tretiny si zahrajú domáci presilovku! Kapitán CSKA Radulov ide na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    15:41
    Krátko ako CSKA dohralo presilovku, tak si v početnej výhode zahrá domáci tím. Za hákovanie si ide odsedieť dvojminútový trest Bondarev.
     
    13:00
    Prvá presilovka v zápase teraz čaká aj na CSKA! Na trestnú lavicu musí ísť za nedovolené bránenie autor zatiaľ jediného gólu Linglet.
     
    08:36
    Billins ide na trestnú lavicu za hákovanie, takže to bude presilovka pre domáci tím a ideálna šanca na navýšenie vedenia.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Linglet (Vesce), 18. Gavrus (Cheechoo, Bailen), 22. Vesce (Linglet, Cheechoo) – 34. Žarkov (Mamin), 57. Da Costa (bez asistencie)


    HC Dinamo Minsk: Haugen(Milchakov) – Švarný, Goroshko, Kalyuzhny, Cheechoo – Nogachyov, Bailen, Linglet, Ellison, Vesce – Shinkevich, Lisovets, Kulakov, Meleshko, Kitarov – Drozd, Razvadovsky, Pavlovich, Gavrus.
    CSKA Moskva: Lalande(Galimov) – Denisov, Zaitsev, Andronov, Stas, Radulov – Billins, Kiselevich, Mursak, Artyukhin, Kiselevich – Bondarev, Misharin, Lyubimov, Telegin, Da Costa – Panin, Korotkov, Zharkov, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Gusev, Tsyplakov – Korshak, Chernyshev