Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 14.09.2014, 16:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:12
    CSKA Moska dala gól!

    Tak predsa len sa ešte dočkáme veľkej drámy ku koncu zápasu, pretože hostia znižujú na 3:2 a ostáva im ešte nejaký ten čas! Hostia sa usadili v útočnom pásme, po sérii prihrávok dostal puk na hokejku STEPHANE DA COSTA a jeho ľahké nahodenie na bránku prekvapivo skončilo za Haugenovim chrbátom.
    Bez asistencie.
     
    33:28
    CSKA Moska dala gól!

    Krátko po skončení presilovky sa predsa len hostia dočkali prvého gólu v zápase, znížili na 3:1 a ešte tak spôsobili menšiu drámu v zápase. Tento gól CSKA patrí do kategórie náhodných a veľmi šťastných, pretože Mamin sa natlačil z uhla pred bránku domácich, kde vznikol veľký zmätok, jeho prvý pokus vyrazil domáci brankár do svojho obrancu, od jeho korčule išiel puk pred voľného VLADIMÍRA ŽARKOVA, ktorý prekonal ležiaceho domáceho brankára!
    Asistencia: Maxim Mamin.
     
    21:30
    Dinamo Minsk dal gól!

    Druhá využitá presilovka domáceho tímu, takže hneď na úvod druhej tretiny vedie domáci tím už 3:0! Toto bola kombinácia ako víno, na ktorej konci stál RYAN VESCE, ktorý tečoval Chechoovu strelu z uhlu a poslal tak puk do bránky CSKA!
    Asistencia: Charles Linglet, Jonathan Cheechoo.
     
    17:28
    Dinamo Minsk dal gól!

    Moje slová sa práve naplnili! Domáci tím využíva presilovku a môžme tento gól označiť, ako gól do šatne! Domáci tím zahral túto presilovku výborne, držal sa v útočnom pásme, hostí držal pod tlakom, puk sa dostal na modrú čiaru kde stál úplne voľný ARTUR GAVRUS, ktorý prepálil všetko čo mu stálo v ceste a puk skončil za chrbátom bezmocného Lalandeho.
    Asistencia: Nick Bailen, Jonathan Cheechoo.
     
    02:48
    Dinamo Minsk dal gól!

    A je to tu, prvý gól v zápase dávajú domáci hokejisti a idú tak do vedenia 1:0! Tak, čakali sme na nejakú prvú vážnejšiu šancu v zápase, tá prišla a hneď sa aj končí gólom v sieti CSKA! Domáci tím bol od začiatku veľmi aktívny, držal sa v útočnom pásme, vyhral vhadzovanie, za bránkou CSKA bol poriadny zmätok, puk si vydoloval na hokejku CHARLES LINGLET, otočil sa okolo bránky a poslal puk za prekvapeného brankára hostí Lalandeho!
    Asistencia: Ryan Vesce.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Linglet (Vesce), 18. Gavrus (Cheechoo, Bailen), 22. Vesce (Linglet, Cheechoo) – 34. Žarkov (Mamin), 57. Da Costa (bez asistencie)


    HC Dinamo Minsk: Haugen(Milchakov) – Švarný, Goroshko, Kalyuzhny, Cheechoo – Nogachyov, Bailen, Linglet, Ellison, Vesce – Shinkevich, Lisovets, Kulakov, Meleshko, Kitarov – Drozd, Razvadovsky, Pavlovich, Gavrus.
    CSKA Moskva: Lalande(Galimov) – Denisov, Zaitsev, Andronov, Stas, Radulov – Billins, Kiselevich, Mursak, Artyukhin, Kiselevich – Bondarev, Misharin, Lyubimov, Telegin, Da Costa – Panin, Korotkov, Zharkov, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Gusev, Tsyplakov – Korshak, Chernyshev