Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhreb – Čerepovec 5:2 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Salavat Julajev Ufa
Nedeľa 14.09.2014, 08:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:59
    Salavat Ufa dala gól!
    Ufe sa podarilo v hre štyroch proti štyrom strelecky presadiť, hostia tak vsietili v úvode tretiny veľmi dôležitý gól, ktorým svojmu súperovi výraznejšie odskočili. Celá gólová akcia sa zomlela veľmi rýchlo po vhadzovaní, ktoré Slepyšjev vyhral pre Heikkinena, ten posunul na modrú ALEXEJOVI GLUCHOVOVI, ktorý z prvej pohotovo vypálil a prestrelil Borisova, ktorý však túto strelu určite chytiť mohol. Asistencie: Ilkka Heikkinen, Anton Slepyšjev.
     
    37:08
    Salavat Ufa dala gól!
    Konečne sme sa dočkali otváracieho zásahu dnešného stretnutia, na ktorý sme si museli počkať takmer dve tretiny, do vedenia sa dostáva Ufa, ktorá tak zarmútila miestnu arénu. Hostia predviedli veľmi priamočiaru akciu, na pár prihrávok sa dostali do útočného pásma. Na jeho pravej strane dostal puk Teemu Hartikainen, ktorý zdvihol hlavu a presne načasovanou prihrávkou backhandom ponúkol gól ako na podnose DENISOVI TOPLEKOVI, ktorý do odkrytej svätyne už nemohol nedať, Borisov sa nestihol k opačnej tyčke presunúť tak rýchlo, akoby potreboval! Asistencie: Dmitrij Makarov, Teemu Hartikainen.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 38. Denis Tolpeko (Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov), 43. Alexej Gluchov (Ilkka Heikkinen, Anton Slepyšjev)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Kurbatov, Ježov, Dekalo, Taimi, Peretjagin, Safronov, Tereščenko, Terjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Kacuba, Haščák, Železňov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Koltcov, Zubarev, Višnevskij, Bodrov, Heikkinen, Lekomcev, Kutuzov – Topleko, Stepanov, Makarov, Pihlstrom, Sjomin, Gluchov, Kajgorodov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Šorokchodov.

    Rozhodca: Dejev, Ravodin – Matjuša, Petrov