Dinamo Minsk – A. Mytišči 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (1:0, 1:0, 0:2)
Atlant Mytišči
Piatok 12.09.2014, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Atlant Mytišči dál gól!
    V aréne Minsk to razom úplne stíchlo. Atlant totiž po druhý krát v stretnutí skóroval a kontaktným zásahom sa tak vrátil do boja o body. Michalj Gluchov našiel na opačnej strane klziska JAROSLAVA DJIBLENKA, ktorý bol na zadnej tyčke trestuhodne voľný a bezpečne svoju šancu premenil! Asistencia: Michajl Gluchov.
     
    49:25
    Atlant Mytišči dál gól!
    Pozor, pozor! Viac ako desať minút pred koncom tretej tretiny prichádza gól Atlantu Mytyšči, ktorým tak máme postarané ešte o poriadnu zápletku. Atlant poriadne priložil pod kotol a svojho súpera doslova zvieral! Vjačeslav Leshčenko dostal ideálnu prihrávku spoza brány pred Haugena, kde bol osamotený, no nórskeho brankára nedokázal prekonať. Následne sa strhla pred domácou svätyňou poriadna trma-vrma. Najväčší dôraz v nej preukázal ANDREAS ENGQVIST, ktorý vydoloval puk spod ležiaceho gólmana Minsku, obišiel bránu a zasunul ho do siete. Asistencia: Vjačeslav Leshčenko.
     
    42:51
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dinamo sa dokázalo po tretí raz v stretnutí strelecky presadiť a vyzerá to tak, že hostia by už potrebovali obrovský zázrak na to, aby sa dnes tešili zo zisku nejakých bodov. Celú akciu začal Paul Szczechura, ktorý posunul puk naštartovanému Cheechoovi. Ten sa aj napriek dotieravému obrancovi dokázal dostať k nahodeniu puku. Engren čierne čudo vyrazil len pred seba, kde sa pohotovo zorientoval PAUL SZCZECHURA, ktorý tak akciu, ktorú začal, aj dokončil úspešnou dorážkou! Asistencia: Jonathan Cheechoo.
     
    39:40
    Dinamo Minsk dal gól!
    Bieloruský celok sa dokázal v závere prostrednej tretiny po druhý krát presadiť a pred druhou prestávkou sa tak dostal do pohodlnejšej situácie. Jednalo sa o takmer identickú situáciu ako pri prvom góle Dinama, akurát s tým rozdielom, že Matt Ellison teraz nestrieľal, ale premenil sa na nahrávača. Po jeho spätnej prihrávke nedal vydareným príklepom Engrenovi najmenšiu šancu na zákrok RYAN VESCE. Potrestaný Kadejkin už bol v čase gólu na ľade, takže sa Dinamo presadilo už v rovnovážnom stave. Asistencie: Matt Ellison, Nick Bailen.
     
    08:05
    Dinamo Minsk dal gól!
    Jednalo sa o vzájomné vylúčenie, presilovka Dinama Minsk o dvoch hráčov tak pokračovala a domácim sa ju podarilo pretaviť v otvárací zásah stretnutia! O gól v sieti Engrena sa postarala dvojica zámorský hráčov. Kanadský útočník Charles Lignlet posunul puk pod seba Američanovi MATTOVI ELLISONOVI, ktorý príklepom z prvej nedal Engrenovi šancu! Asistencia: Charles Linglet.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 9. Matt Ellison (Charles Linglet), 40. Ryan Vesce (Matt Ellison, Nick Bailen), 43. Paul Szczechura (Jonathan Cheechoo) – 50. Andreas Engqvist (Vjačeslav Leshčenko), 58. Jaroslav Djiblenko (Michajl Gluchov)


    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Bailen, Krajíček, Goroško – Ellison, Linglet, Drozd, Vesce, Kulakov, Kaľjužnij, Meleško, Pavlovič, Kitarov, Gavrus, Cheechoo, Razvadovskij, Szczechura.
    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Novopašin, Tjuljapkin, Baldajev, Djiblenko, Němec, Rukavišnikov, Gilroy – Kozlov, Radulov, Engqvist, Taratuchin, Gluchov, Černov, Leshčenko, Levitskij, Koltcovv, Kadejkin, Sošnikov, Jašin, Smeljov.

    Rozhodca: Zacharov, Bodnar – Pronškich, Majtak