Dinamo Minsk – A. Mytišči 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (1:0, 1:0, 0:2)
Atlant Mytišči
Piatok 12.09.2014, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Atlant je teraz pochopiteľne na koni a okamžite sa vrátil do útočného pásma, kde fauloval Jonathan Cheechoo. Atlant tak má k dispozícii presilovku.
     
    54:47
    Jonathan Cheechoo sa prebíjal do veľkej možnosti, ktorá by možno aj skončila gólom, no najproduktívnejší hráč domáceho celku bol faulovaný Michajlom Tjuljapkinom.
     
    37:27
    Alexander Kadejkin sa v útočnom pásme naťahoval po puku, cez jeho hokejku prepadol jeden z domácich hráčov, a tak si musel ísť útočník Atlantu posedieť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    27:27
    Lukáš Krajíček sa po malej prestávke opäť vracia na trestnú lavicu. Český obranca zoťal v obrannej tretine Dinama Kolcova, za čo dostal dve minúty.
     
    23:58
    Obaja hráči už sedia na trestnej lavici. Oleg Jašin dostal trest za spomínané narazenie na mantinel a takisto aj za hrubosť, čo znamená, že Dinamo bude hrať v početnej prevahe.
     
    21:45
    Matt Ellison oslabil svoj tím útočným faulom. Atlant tak má k dispozícii tretiu presilovú hru v zápase.
     
    16:43
    Razvadovskij z domáceho tímu si išiel nútene posedieť na trestnú lavicu. Atlant tak dostane priestor na vyrovnanie.
     
    07:16
    Gavrus počas presilovky 5 na 3 tvrdo pracoval pred Engrenom, čo sa nemáčilo Tjutjapkinovi, ktorý si chcel okamžite zjednať nápravu. Obaja kohúti napokon skončili na trestnej lavici.
     
    06:53
    Ďalším vylúčením hráčom hostí je Jaroslav Djablenko, ktorý tak domácim dáva veľké príležitosť v podobe početnej prevahy o dvoch mužov.
     
    06:18
    Ondřej Němec si nedovolene pomohol v súboji s Jonathanom Cheechoom, čo neuniklo pozornosti hlavných arbitrov.
     
    03:46
    Prvým vylúčením hráčom zápasu je kapitán Minsku Alexej Kaľjužnij, ktorý sa previnil hákovaním.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 9. Matt Ellison (Charles Linglet), 40. Ryan Vesce (Matt Ellison, Nick Bailen), 43. Paul Szczechura (Jonathan Cheechoo) – 50. Andreas Engqvist (Vjačeslav Leshčenko), 58. Jaroslav Djiblenko (Michajl Gluchov)


    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Bailen, Krajíček, Goroško – Ellison, Linglet, Drozd, Vesce, Kulakov, Kaľjužnij, Meleško, Pavlovič, Kitarov, Gavrus, Cheechoo, Razvadovskij, Szczechura.
    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Novopašin, Tjuljapkin, Baldajev, Djiblenko, Němec, Rukavišnikov, Gilroy – Kozlov, Radulov, Engqvist, Taratuchin, Gluchov, Černov, Leshčenko, Levitskij, Koltcovv, Kadejkin, Sošnikov, Jašin, Smeljov.

    Rozhodca: Zacharov, Bodnar – Pronškich, Majtak