Dinamo Minsk – A. Mytišči 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:2 (1:0, 1:0, 0:2)
Atlant Mytišči
Piatok 12.09.2014, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    KHL v piatok pokračuje jediným zápasom, v ktorom od 18:00 privíta Dinamo Misnk vo svojej aréne Atlant Mytyšči. Sledujte náš online prenos a nič podstatné vám z tohto duelu neunikne.

    Bieloruský Minsk prešiel v lete hráčskymi zmenami, no tie sa v úvodných zápas nového ročníka neprejavili tak, akoby si činovníci Dinama priali. Cieľom zverencov slovenského trénera Ľubomíra Pokoviča je postup do play-off, no Dinamo sa po troch zápasoch usadilo na mieste, z ktorého sa medzi osmičku najlepších v Západnej konferencii rozhodne nedostane. Dinamo Minsk začalo novú sezónu trojzápasovým tripom, na ktorom dokázalo vybojovať dva body za víťazstvo na ľade nováčika z Jokeritu. Ďalšie dva zápasy už DInamo vedené hviezdnym Jonathanom Cheechoom prehralo v riadnej hracej dobe, a tak potrebuje v prvom domácom stretnutí bodovať, čo by mu malo pomôcť nakopnúť k lepším výkonom a najmä výsledkom.

    Rovnako ako Dinamo, aj moskovský klub Atlant Mytyšči odštartoval sezónu na klziskách súperov. Duel v bieloruskej metropole bude pre hostí už štvrtou zastávkou na úvodnom tripe. Atlantu po troch zápasoch zatiaľ patrí piate miesto v tabuľke Západnej konferencie so ziskom piatich bodov. Hostia si určite najviac cenia trojbodový zápas v Kazani, kde dokázali zdolať veľmi silný Ak Bars pomerne jednoznačným výsledkom – 4:1. V poslednom zápase Mytyščí získalo dva body na ľade Jekaterinburgu, ktorý dokázalo udolať až v lotérii samostatných nájazdov. Atlant teda prišiel do Minsku v dobrej pohode, ktorú sa bude snažiť potvrdiť aj v súboji s Dinamom.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Bailen, Krajíček, Goroško – Elleson, Linglet, Drozd, Vesce, Kulakov, Kaľjužnij, Meleško, Pavlovič, Kitarov, Gavrus, Cheechoo, Razvadovskij, Szczechura.

    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Novopašin, Tjuljapkin, Baldajev, Djiblenko, Němec, Rukavišnikov, Gilroy – Kozlov, Radulov, Enqvist, Taratuchin, Gluchov, Černov, Leshčenko, Levitskij, Koltcovv, Kadejkin, Sošnikov, Jašin, Smeljov.

    Rozhodca: Zacharov, Bodnar – Pronškich, Majtak.
     
    Po slávnostnom nástupe domáceho tímu prichádzajú na rad ruská a bieloruská hymna. Po týchto oficialitách by už nič nemalo brániť tomu, aby bolo vhodené úvodné buly dnešného duelu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:30
    Prvý útok domácich sa okamžite po úvodnom buly usadil v útočnom pásme, kde si posúval puk okolo mantinelu. K strele sa zatiaľ nedostal.
     
    01:20
    Na aktívnu hru svojich spoluhráčov sa snažil nadviazať aj druhý útok bieloruského celku. Od modrej vypálil obranca Nogačjov, Engren si pripísal na konto bezproblémový zákrok.
     
    02:10
    Hra sa presťahuje pred domáceho gólmana Larsa Haugena, kde sa bude vhadzovať po zakázanom uvoľnení domáceho Minsku.
     
    03:05
    Minsk sa však veľmi rýchlo dostal späť do útočného pásma, o čo sa vyvezením puku postaral Lisovec. Engren musel byť následne opäť v pohotovosti, pravú tyčku si však dokázal pokryť.
     
    03:46
    Prvým vylúčením hráčom zápasu je kapitán Minsku Alexej Kaľjužnij, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    04:10
    K strele z priestoru medzikružia sa dostal Arťjom Cěrnov, ktorého pokus po ľade Haugen vyrazil do bezpečia.
     
    04:50
    Obrovská šanca Minsku, ktorý sa mohol dostať do vedenia v početnej nevýhode. Krásnou prihrávkou totiž vysunul Pavlovič do brejku Ellisona, ktorý si našiel medzierku medzi obrannou dvojicou hostí a dostal sa do samostatného nájazdu. Engren mu však výborne zmenšil strelecký uhol a pokus kanadského útočníka výborne zlikvidoval!
     
    05:46
    Domáci sa v prvom oslabení zápasu ubránili bez väčších starostí a ťažkostí. V početnej nevýhode mohli ísť dokonca do vedenia.
     
    06:00
    V hre sa bude pokračovať po uplynutí prvej reklamnej prestávky.
     
    06:18
    Ondřej Němec si nedovolene pomohol v súboji s Jonathanom Cheechoom, čo neuniklo pozornosti hlavných arbitrov.
     
    06:40
    Dlho sa zdalo, že Bailen sa bude z ľavého kruhu snažiť rozohrať domácu akciu, no americký útočník napokon zakončil a pred Engrenom sa strhla poriadna mela!
     
    06:53
    Ďalším vylúčením hráčom hostí je Jaroslav Djablenko, ktorý tak domácim dáva veľké príležitosť v podobe početnej prevahy o dvoch mužov.
     
    07:16
    Gavrus počas presilovky 5 na 3 tvrdo pracoval pred Engrenom, čo sa nemáčilo Tjutjapkinovi, ktorý si chcel okamžite zjednať nápravu. Obaja kohúti napokon skončili na trestnej lavici.
     
    08:05
    Dinamo Minsk dal gól!
    Jednalo sa o vzájomné vylúčenie, presilovka Dinama Minsk o dvoch hráčov tak pokračovala a domácim sa ju podarilo pretaviť v otvárací zásah stretnutia! O gól v sieti Engrena sa postarala dvojica zámorský hráčov. Kanadský útočník Charles Lignlet posunul puk pod seba Američanovi MATTOVI ELLISONOVI, ktorý príklepom z prvej nedal Engrenovi šancu! Asistencia: Charles Linglet.
     
    09:00
    Po sérii vylúčení sa opäť hrá v rovnovážnom stave na oboch stranách. Atlant je zatiaľ v prvej tretine smerom dopredu absolútne bezzubý.
     
    11:00
    Lisovec upokojuje hru za domácou bránou. Práve spoza svojho brankára Haugena začne Minsk svoju opätovnú útočnú snahu.
     
    11:55
    Menší rozruch v útočnom pásme konečne urobili aj hostia z moskovskej oblasti. Rukavišnikov od mantinelu nahodil puk do Haugenovho bránkoviska, kde sa ho silou mocou snažil za chrbát domáceho brankára pretlačiť Černov. Huagen situáciu za pomoci svojich spoluhráčov z defenzívy zvládol.
     
    13:00
    Atlant vyhral buly vo svojej obrannej tretine, no o puk veľmi rýchlo prišiel. Domáci sa veľmi rýchlo snažili získať stratené útočné pásmo späť, no bol im pískaný ofsajd.
     
    14:00
    Hráči Atlantu majú veľké problémy s prechodom cez stredné pásmo. Teraz sa im to však zásluhou Gilroya podarilo. Z jeho nahodenia však nič nebezpečné neplynulo.
     
    15:00
    V záverečnej fáze tretiny sa snažia hostia ukázať niečo aj v ofenzívnej činnosti. Proti je však defenzíva Minsku, ktorá ich umne vytláča k mantinelom.
     
    16:00
    Linglet fantasticky zabojoval v útočnom pásme, kde dokázal telom odstaviť súperovho obrancu. Z jeho práce napokon vzišla šanca pre domácich, no Ryan Vesce z dobrej streleckej parkety minul!
     
    16:30
    Už po odpískaní to opäť vrelo pri jednom z mantinelov. Arbitri však rýchlo črtajúcu sa šarvátku zažehnali.
     
    16:43
    Razvadovskij z domáceho tímu si išiel nútene posedieť na trestnú lavicu. Atlant tak dostane priestor na vyrovnanie.
     
    17:14
    Djiblenko dostal puk do dobrej streleckej pozície na pravom kruhu, ako ľavák to mal ideálne na strelu švihom, ktorou to aj vyskúšal, no Haugen sa prekvapiť nenechal!
     
    18:30
    Domáci už značnú časť svojho oslabenia dokázali prežiť bez ujmy. Ostáva im ubrániť už len dvadsať sekúnd.
     
    18:43
    Razvadovskij je späť na ľadovej ploche, prebieha posledná minúta úvodnej tretiny.
     
    19:15
    Skóre sa pokúšal zmeniť Sošnikov, ktorý svoj prienik po pravom krídle zakončil strelou švihom. Haugen mal pred sebou síce obrancu, no puk si našiel a bez problémov ho ukryl vo svojom výstroji.
     
    19:45
    V samom závere sa ešte niečo pokúšala vymyslieť elitná formácia Dinama. Partia okolo Jonathana Cheechooa si však už pravdepodobne bude musieť počkať na druhú tretinu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Dinamo po prvej tretine vedie nad Atlantom 1:0 a musíme povedať, že zaslúžene. Zverenci slovenského trénera Pokoviča boli počas väčšiny prvej tretiny lepším a aktívnejším tímom, čo dokázali pretaviť aj v gól Ellisona počas dvojnásobnej presilovky. Atlant sa ako-tak osmelil v útoku až v posledných minútach prvej dvadsať minútovky, no pozorný Haugen hosťom vyrovnať nedovolil.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:25
    Začiatok druhej tretiny sa nesie v znamení boja o stredné pásmo.
     
    21:20
    Druhej útočnej formácii domácich sa už podarilo usadiť v blízkosti brankára Engrena. Ohroziť sa ho snažil Bailen, no jeho tiahla strela od modrej čiary bola zblokovaná.
     
    21:45
    Matt Ellison oslabil svoj tím útočným faulom. Atlant tak má k dispozícii tretiu presilovú hru v zápase.
     
    22:15
    Po vyhratom buly okamžite vypálil od modrej Sošnikov. Jeho pokus Haugen neudržal, no vyrazil ho len tesne pred seba a jeho spoluhráči ho následne bez problémov upratali.
     
    23:10
    Dinamo dokázalo zaviesť puk do útočného pásma, kde našetrilo veľmi cenné sekundičky z oslabenia Ellisona.
     
    23:45
    Zatiaľ jediný strelec v zápase je už späť na ľadovej ploche. Dinamo sa tak dokázalo v oslabení opäť ubrániť.
     
    23:57
    Oleg Jašin veľmi nepríjemným spôsobom narazil na mantinel Lukáša Krajíčka. Český obranca si to nenechal páčiť a chcel sa sám ubrániť. Medzi touto dvojičkou sa tak strhla poriadna mastenica, na aké sme zvyknutí hlavne v NHL.
     
    23:58
    Obaja hráči už sedia na trestnej lavici. Oleg Jašin dostal trest za spomínané narazenie na mantinel a takisto aj za hrubosť, čo znamená, že Dinamo bude hrať v početnej prevahe.
     
    25:00
    Domáci zvierajú svojho súpera v jeho obrannej tretine. Jonathan Cheechoo obkrúžil s pukom na hokejke bránu a snažil sa nájsť vhodnú alternatívu na prihrávku. Napokon zakončil Bailen, no svoj pokus nevtesnal medzi tyče Engrenovej svätyne.
     
    25:58
    Presilovka Dinama je už minulosťou, stav po nej ostáva nezmenený.
     
    26:33
    Jonathan Cheechoo sa ujal puku v strednom pásme, hviezda domácich bola rozbehnutá, a tak sa jej podarilo preniknúť až do útočného pásma. Svoj prienik napokon zakončil nepresnou strelou, po ktorej puk len zadunel o zadný mantinel.
     
    27:27
    Lukáš Krajíček sa po malej prestávke opäť vracia na trestnú lavicu. Český obranca zoťal v obrannej tretine Dinama Kolcova, za čo dostal dve minúty.
     
    27:45
    Němec mal dostatok priestoru, puk si od modrej čiary potiahol bližšie k bráne a tvrdo vypálil. Haugen si mohol vydýchnuť, strele českého beka chýbala potrebná presnosť.
     
    28:40
    Z tvrdých súbojov pri mantineli o puk napokon vzišli lepšie hostia, no domácim sa podarilo ukrojiť niekoľko sekúnd z oslabenia, čo je pre nich v tomto momente najdôležitejšie.
     
    29:27
    Lukáš Krajíček je späť na ľadovej ploche. Efektivita v presilových hrách zatiaľ nie je slovo, s ktorým by sme mohli v polovici duelu charakterizovať Atlant.
     
    30:00
    Sergej Smeljov si nádhernou kľučkou poradil s obrancom Nogačjovom a dostal sa do stopercentnej tutovky. Zoči-voči Haugenovi však útočník Mytyšči neuspel! Nórsky brankár v službách Dinama si vyslúžil obrovský aplauz od beznádejne vypredanej Minsk arény.
     
    31:50
    Hra sa sťahuje do obranného pásma bieloruského celku.
     
    32:16
    Artur Gavrus peknou strelou z ľavej strany preveril pozornosť Atteho Engrena, ktorý vlaňajší ročník strávil v Leve Praha. Strážca hosťujúceho bránkoviska strelu v pokľaku vyrazil pred seba, veľmi rýchlo sa však zorientoval a rýchlym skočením po puku zmazal priestor na dorážku.
     
    33:03
    Igor Radulov si za bránou povodil protihráčov, to bolo však všetko, čo sa mu aktivitou v útočnom pásme podarilo docieliť.
     
    33:45
    Kadejkin nakopol na pravej strane svoje motory, obtočil sa okolo celej brány, no v momente, kedy už mohol poslať puk na Haugena, mu odskočil puk.
     
    34:30
    V týchto fázach hry sa veľmi málo prerušuje. Hrá sa rýchly a dynamický hokej, akcia strieda akciu.
     
    35:22
    Dmitrij Meleško zakončil z ľavej strany strelou švihom, potom si aj dokorčuľoval vyrazený puk, no stratil stabilitu a ocitol sa na ľadovej ploche. Domáci fanúšikovia si pýtali faul, no rozhodcov neobmäkčili.
     
    36:20
    Linglet nemohol pokračovať v útočnom pásme, jeden z jeho spoluhráčov bol príliš netrpezlivý a nepostrážil si prechod cez modrú čiaru.
     
    37:14
    Jednému z hosťujúcich obrancov sa pri mantineli podarilo odstaviť nielen Jonathana Cheechoo, ale aj čiarového rozhodcu, ktorú bol v blízkosti celej situácie.
     
    37:27
    Alexander Kadejkin sa v útočnom pásme naťahoval po puku, cez jeho hokejku prepadol jeden z domácich hráčov, a tak si musel ísť útočník Atlantu posedieť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    38:20
    Dinamo má už skoro polovicu presilovkového času za sebou, no zatiaľ sa mu absolútne nedarí usadiť v útočnom pásme.
     
    39:00
    Prechod cez modrú čiaru napokon vzal na svoje plecia Cheechoo, ktorý posunul následne puk na Ellisona. Domáci strelec to tentoraz skúšal švihom, no netrafil bránu.
     
    39:40
    Dinamo Minsk dal gól!
    Bieloruský celok sa dokázal v závere prostrednej tretiny po druhý krát presadiť a pred druhou prestávkou sa tak dostal do pohodlnejšej situácie. Jednalo sa o takmer identickú situáciu ako pri prvom góle Dinama, akurát s tým rozdielom, že Matt Ellison teraz nestrieľal, ale premenil sa na nahrávača. Po jeho spätnej prihrávke nedal vydareným príklepom Engrenovi najmenšiu šancu na zákrok RYAN VESCE. Potrestaný Kadejkin už bol v čase gólu na ľade, takže sa Dinamo presadilo už v rovnovážnom stave. Asistencie: Matt Ellison, Nick Bailen.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme sledovali vyrovnaný hokej, smerom dopredu hrozil aj Atlant, no nevyužil ani jednu z ponúknutých presiloviek, za čo ho stihol v samom závere tretiny krutý trest, o ktorý sa vydarenou delovkou postaral Ryan Vesce. Pred poslednou tretinou ešte, samozrejme, nie je definitívne rozhodnuté nič, no Dinamo zatiaľ kráča pevným krokom za prvým trojbodovým zápisom v novom ročníku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Do tretej tretiny vstúpili s aktivitou hráči domáceho Dinama. Po práci Kaľjužneho zakončoval Goroško, no jeho pokus od modrej čiary trafil len najbližšie stojaceho hráča Mytyšči.
     
    41:00
    V tretej tretine očakávame pri aktuálnom stave útočnú aktivitu najmä od Atlantu. Hostia to však budú mať proti výborne chytajúcemu Haugenovi veľmi ťažké.
     
    41:58
    Domáci sa ubránili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    42:51
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dinamo sa dokázalo po tretí raz v stretnutí strelecky presadiť a vyzerá to tak, že hostia by už potrebovali obrovský zázrak na to, aby sa dnes tešili zo zisku nejakých bodov. Celú akciu začal Paul Szczechura, ktorý posunul puk naštartovanému Cheechoovi. Ten sa aj napriek dotieravému obrancovi dokázal dostať k nahodeniu puku. Engren čierne čudo vyrazil len pred seba, kde sa pohotovo zorientoval PAUL SZCZECHURA, ktorý tak akciu, ktorú začal, aj dokončil úspešnou dorážkou! Asistencia: Jonathan Cheechoo.
     
    43:51
    Tím Ľubomíra Pokoviča tak má zápas jasne vo svojej moci. Do konca zápasu však ešte stále ostáva veľmi veľa času a všetci veľmi dobre vieme, že v hokeji sa toho môže zomlieť v krátkom čase naozaj veľmi veľa.
     
    45:00
    Jonathan Cheechoo si už dnes obohatil konto o jeden bod za asistenciu, rád by k nej však pridal aj gól. Jeho snaženie v útočnom pásme však tentoraz osoh pre Dinamo neprinieslo.
     
    46:00
    Engren ukryl Lingletovo zakončenie vo svojom náruči. Bude sa vhadzovať po ľavici fínskeho brankára v službách Atlantu Mytyšči.
     
    47:00
    Výborne naladená aréna Minsk sa počas reklamného brejku baví mexickými vlnami. V hľadisku sa už začína pomaličky oslavovať zisk troch bodov.
     
    47:10
    Tréner Atlantu si vyžiadal oddychový čas v čase, kedy už pätorky oboch tímov boli nastúpené na ľadovej ploche. Tento krok domáca aréna odmenila piskotom.
     
    48:00
    Do obranného pásma sa vrátil kapitán Minsku Alexej Kaľjužnij, ktorý pomohol svojim spoluhráčom z defenzívy získať puk na svoje hokejky.
     
    48:40
    Linglet sa zmocnil puku na modrej čiare, kde využil ľahkovážne počínanie jedného z hosťujúcich obrancov. Domáci útočník výborne vyviezol puk do útočného pásma.
     
    49:25
    Atlant Mytišči dál gól!
    Pozor, pozor! Viac ako desať minút pred koncom tretej tretiny prichádza gól Atlantu Mytyšči, ktorým tak máme postarané ešte o poriadnu zápletku. Atlant poriadne priložil pod kotol a svojho súpera doslova zvieral! Vjačeslav Leshčenko dostal ideálnu prihrávku spoza brány pred Haugena, kde bol osamotený, no nórskeho brankára nedokázal prekonať. Následne sa strhla pred domácou svätyňou poriadna trma-vrma. Najväčší dôraz v nej preukázal ANDREAS ENGQVIST, ktorý vydoloval puk spod ležiaceho gólmana Minsku, obišiel bránu a zasunul ho do siete. Asistencia: Vjačeslav Leshčenko.
     
    51:00
    Domáci sa snažia držať hru v okolí mantinelov a v priestore za bránou, odkiaľ by pre ich svätyňu nemalo hroziť žiadne priame nebezpečenstvo.
     
    53:00
    Dinamo sa dostalo do útočnej tretiny, kde sa však ani nesnažilo niečo vymyslieť. V týchto momentoch je to z domácej strany skôr boj a snaha o udržania priaznivého skóre.
     
    54:00
    Sošnikov sa snažil rýchlymi obratmi zbaviť za bránou Dinama brániacich hráčov, čo sa mu aj čiastočne podarilo, no napokon stratil puk a naštartoval rýchly brejk prvej domácej lajn,.
     
    54:47
    Jonathan Cheechoo sa prebíjal do veľkej možnosti, ktorá by možno aj skončila gólom, no najproduktívnejší hráč domáceho celku bol faulovaný Michajlom Tjuljapkinom.
     
    55:30
    Presilovková formácia Dinama si dlho posúvala v útočnom pásme puk až vymyslel Cheechoo krásnu krížnu prihrávku cez os klziska na Szczechuru, ktorý vystrelil z prvej, no pri pokuse o streľbu zlomil hokejku!
     
    56:27
    Lingletovi sa na ľavej strane otvoril dostatok priestoru, čo sa snažil domáci útočník využiť. Po vylepšení si uhlu vystrelil, no Engren udržal nádeje svojho tímu ešte na aspoň akej-takej úrovni.
     
    57:00
    Atlant už hrá s piatimi hráčmi a môžeme očakávať, že v posledných troch minútach vrhne všetky sily do útoku.
     
    57:23
    Dinamu sa darí zachytávať útoky svojho súpera už na svojej obrannej modrej. Ak aj nejaký hráč Atlantu s pukom prenikne do útočného pásma, jeho pobyt v ňom nemá dlhého trvania.
     
    57:27
    Atlant Mytišči dál gól!
    V aréne Minsk to razom úplne stíchlo. Atlant totiž po druhý krát v stretnutí skóroval a kontaktným zásahom sa tak vrátil do boja o body. Michalj Gluchov našiel na opačnej strane klziska JAROSLAVA DJIBLENKA, ktorý bol na zadnej tyčke trestuhodne voľný a bezpečne svoju šancu premenil! Asistencia: Michajl Gluchov.
     
    57:55
    Atlant je teraz pochopiteľne na koni a okamžite sa vrátil do útočného pásma, kde fauloval Jonathan Cheechoo. Atlant tak má k dispozícii presilovku.
     
    59:00
    Engren je na striedačke. Atlant to skúša v šestici proti štyrom brániacim hráčom.
     
    59:34
    Hokejisti Dinama sú však mimoriadne bojovní a fantasticky sa bránia. Atlant sa nevie dostať k pokojnej kombinácii v útočnom pásme.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V 43. minúte sa po presnom zásahu Paula Szczechuru zdalo, že je za stavu 3:0 pre domácich všetko rozhodnuté. Opak však bol pravdou. Atlantu sa v závere podarilo dvomi gólmi vrátiť do boja o body. V závere si hostia dokonca zahrali v presilovke šiestich proti štyrom, no vyrovnať sa im nepodarilo. Krásne vyvrcholenie jediného piatkového duelu KHL, po ktorom sa napokon z plného bodového zisku teší domáce Dinamo a spolu s ním aj fantastickí fanúšikovia v Minsk aréne. Z mojej strany je to na dnes všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok piatkového večera. (20:23:57)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 9. Matt Ellison (Charles Linglet), 40. Ryan Vesce (Matt Ellison, Nick Bailen), 43. Paul Szczechura (Jonathan Cheechoo) – 50. Andreas Engqvist (Vjačeslav Leshčenko), 58. Jaroslav Djiblenko (Michajl Gluchov)


    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Bailen, Krajíček, Goroško – Ellison, Linglet, Drozd, Vesce, Kulakov, Kaľjužnij, Meleško, Pavlovič, Kitarov, Gavrus, Cheechoo, Razvadovskij, Szczechura.
    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Novopašin, Tjuljapkin, Baldajev, Djiblenko, Němec, Rukavišnikov, Gilroy – Kozlov, Radulov, Engqvist, Taratuchin, Gluchov, Černov, Leshčenko, Levitskij, Koltcovv, Kadejkin, Sošnikov, Jašin, Smeljov.

    Rozhodca: Zacharov, Bodnar – Pronškich, Majtak