Francúzsko – Island 1:1 (kon.) | Sev. Írsko – Srbsko 1:4 (kon.) | Taliansko – Cyprus 7:1 (kon.)
Izrael – S. Macedónsko 2:1 (kon.) | Portugalsko – Azerbajdžan 3:1 (kon.) | Arménsko – Bielorusko 2:1 (kon.)
Rusko – Andorra 5:0 (kon.) | Dánsko – Bulharsko 7:1 (kon.) | Litva – Wales 1:1 (kon.)
Moldavsko – Anglicko 0:3 (kon.) | Fínsko – San Maríno 5:0 (kon.) | Nemecko – Rumunsko 8:0 (kon.)
Faerské ostrovy – Čierna Hora 1:0 (kon.) | Švédsko – Turecko 4:3 (kon.) | Grécko – Poľsko 3:1 (kon.)
Španielsko – Rakúsko 1:1 (kon.)
koniec
Taliansko
7:1 (2:1)
Cyprus
cz Utorok 09.09.2014, 17:00 • Teofilo Patini, Castel Di Sangro (ITA) • Kvalifikácia na ME U21
Predzápasové kurzy
    Crisetig trefuje břevno
     
    84
    Poutziouris fauloval a Italové dostali výhodu standardní situace. Volný přímý kop si vzal na starost Crisetig, ale trefil pouze brankovou konstrukci.
    Daniele RUGANI - 7:1
     
    80
    Itálie právě vstřelila branku!
    Centrovaný balon nedokázal trefit Bernardeschi, ale to vůbec nevadilo, protože se kulatý nesmysl odrazil před branku, kde se elegantní trefou prezentoval DANIELE RUGANI a vedoucí skóre navýšil už na 7:1.
    Itálie těsně minula tyč
     
    80
    Longo se prodral přes tři bránící protihráče, míč si dovezl do vápna a poté mířil ke vzdálenější tyči, avšak jeho pokus branku těsně minul, avšak byla tam teč a Itálie dostane výhodu standardní situace.
    Samuele LONGO - 6:1
     
    76
    Itálie právě vstřelila branku!
    Kypřané za sebe nechali projít přihrávku a poslali soupeře do velmi zajímavé šance. Osamocený SAMUELE LONGO se dostal k balonu, podnikl sólo akci a na konci vyšel jako vítěz. V pokutovém území si na zadek sedl i brankář Mytidis a LONGO pak dopravil balon do prázdné branky.
     
    74
    Oba celky provedly poslední střídání.
    Kypr: dohráno má Dimitris Froxylias, kterého vystřídal Loizos Kosmas.
    Itálie: šanci dostal Lorenzo Crisetig, kterému uvolnil místo Federico Viviani.
     
    72
    Na pravé straně se s míčem dostal do vápna Bianchetti, který se prezentoval střelou ke vzdálenější tyči, ale jeho pokus branku těsně minul.
    Jacopo DEZI - 5:1
     
    70
    Itálie právě vstřelila branku!
    JACOPO DEZI se na trávník dostal v 60. minutě a o 10 minut později už se raduje ze vstřelené branky, trenér má určitě radost, jak mu střídání vyšlo. Itálie rozehrála rohový kop nakrátko, ale poté přišel parádní centr před branku, kde se ke střele hlavou dostal nikým neobsazený DEZI a z bezprostřední blízkosti nedal kyperskému brankáři šanci.
     
    65
    Faulovaný byl Battocchio, proti kterému se provinil Antreas Panayiotou, jemuž rozhodčí udělil žlutou kartu.
     
    64
    A právě Andrea Belotti opouští hrací plochu, protože si místo něj zahraje Samuele Longo.
    Andrea BELOTTI - 4:1
     
    62
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak se ANDREA BELOTTI konečně dočkal. BELOTTI vyškolil bránící protihráče, připravil si balon na střelu a poté už se radoval z gólu. Brankář Mytidis se zlobí, protože obrana naprosto ztroskotala.
     
    60
    Avizované střídání Itálie: hrací plochu opustil Domenico Berardi, kterého vystřídal Jacopo Dezi.
     
    60
    Tak střídá i Kypr: dohráno má střelec prvního gólu Panos Theodorou, na trávníku ho nahrazuje Marios Poutziouris.
    Stefano STURARO - 3:1
     
    56
    Itálie právě vstřelila branku!
    Berardi dostal míč na pravém křídle, kde obehrál bránící protihráče a poté se prezentoval přesnou přihrávkou. Té se ujal STEFANO STURARO, jenž si připravil balon na levačku a výstavní trefou nedal bezmocnému brankáři šanci.
     
    51
    Belotti by se rád zapsal mezi střelce, ale zatím se mu to vůbec nedaří. Teď se ocitl v obrovské šanci, ale z bezprostřední blízkosti balon do branky nedotlačil.
    Battocchio v šanci
     
    49
    V obrovské šanci se ocitl Battocchio, který v pokutovém území obehrál bránícího protihráče, navedl si míč na střelu a vypálil. Jeho pokus gólem neskončil, protože výtečně zasáhl brankář Mytidis, který si připsal parádní zákrok a svůj tým neskutečně podržel.
     
    48
    V ofsajdu uvízl Roushias a sudí hru přerušil. Nicméně Onisiforos Roushias i po odpískaní ofsajdu vystřelil a za to mu sudí udělil žlutou kartu.
    Antreas PANAYIOTOU - 2:1
     
    45+2
    Itálie právě vstřelila branku!
    Devatenáctiletý ANTREAS PANAYIOTOU na dnešní zápas asi moc šťastně vzpomínat nebude. Zappacosta odcentroval z pravé strany míč před branku, kde Mytidis balon netrefil a nedokázal ho vyrazit. Pomoct mu chtěl právě PANAYIOTOU, ale bohužel si balon kopl pouze do vlastní brány.
    Mytidis a jeho zákrok
     
    45
    Itálii mohl poslat do vedení Berardi, který se prezentoval velmi nepříjemnou střelou, ale brankář Mytidis si připsal výtečný zákrok a střelecký pokus vyrazil na rohový kop.
    Federico BERNARDESCHI - 1:1
     
    42
    Itálie právě vstřelila branku!
    Do pokutového území přilétl zajímavý centr, ke kterému se dostal hlavičkující FEDERICO BERNARDESCHI, jenž nádhernou hlavičkou překonal brankáře a srovnal stav skóre na 1:1. Asistenci si připsal Sturaro.
    Berardi a jeho nepřesná střela
     
    36
    Přihrávku do pokutového území dostal Berardi, jenž vystřelil z voleje, ale branku v dobré příležitosti minul.
     
    33
    V šanci se ocitl Sabelli, který dostal přihrávku do vápna, ale brankáře nepřekonal, protože Mytidis dobře vystoupil a střelu zablokoval tělem. Nicméně Sabelli byl stejně v ofsajdu, a tak sudí hru přerušil.
     
    30
    Zappacosta si dovezl balon do velkého vápna, odkud také vystřelil, ale brankář Mytidis vytasil parádní zákrok a jedovatou střelu vyrazil.
    Panos THEODOROU - 0:1
     
    29
    Kypr právě vstřelil branku!
    Na levé straně se dobře uvolnil Efthimiou, který obdržel přihrávku a poté balon odcentroval před branku, kde ze všech hráčů nejvýše vyskočil hlavičkující PANOS THEODOROU a nádhernou trefou poslal Kypr do vedení.
     
    24
    Battocchio obehrál svého protihráče a poté vystřelil zpoza vápna, avšak Mytidis si připsal úspěšný zákrok a střelecký pokus vyrazil na rohový kop.
     
    21
    Zraněný Dimitris Moulazimis dohrál, a tak ho na trávníku nahradil Antreas Panayiotou. Doufejme, že Moulazimisovo zranění nebude příliš vážné a brzy se zase bude prohánět na zeleném pažitu.
     
    19
    Battocchio mohl poslat Itálii do vedení, ale ve stoprocentní šanci neuspěl. Battocchio výborně obehrál svého protihráče a měl před sebou už jen brankáře, avšak Mytidis dobře zareagoval a kopačkou vyrazil střelecký pokus na rohový kop. Nutno dodat, že měl Mytidis pořádnou várku štěstí, protože balon jen těsně minul branku.

    Lucie Rapantová

    Góly: 42. Bernardeschi, 45+2. Panayiotou (vla.), 56. Sturaro, 62. Belotti, 70. Dezi, 76. Longo, 80. Rugani – 29. Theodorou

    Karty:   48. Roushias (CYP), 65. Panayiotou (CYP)


    Taliansko: Bardi – Zappacosta, Bianchetti (C), Rugani, Sabelli – Sturaro, Viviani (74. Crisetig) – Berardi (60. Dezi), Bernardeschi, Battocchio – Belotti (64. Longo).
    Náhradníci: Leali – Biraghi, Antei, Crisetig, Baselli, Dezi, Longo.

    Cyprus: Mytidis – Moulazimis (21. Panayiotou), Christofides, Ioannou, Efthimiou – Zacharias Theodorou, Froxylias (74. Kosmas), Panos Theodorou (60. Poutziouris) – Roushias, Kyprianou, Sotiriou (C).
    Náhradníci: Panayi – Kousoulos, Themistocleous, Kosmas, Poutziouris, A. Panayiotou, Demetriou.

    Rozhodca: Amhof – Zeder, Helbling