Francúzsko – Island 1:1 (kon.) | Sev. Írsko – Srbsko 1:4 (kon.) | Taliansko – Cyprus 7:1 (kon.)
Izrael – S. Macedónsko 2:1 (kon.) | Portugalsko – Azerbajdžan 3:1 (kon.) | Arménsko – Bielorusko 2:1 (kon.)
Rusko – Andorra 5:0 (kon.) | Dánsko – Bulharsko 7:1 (kon.) | Litva – Wales 1:1 (kon.)
Moldavsko – Anglicko 0:3 (kon.) | Fínsko – San Maríno 5:0 (kon.) | Nemecko – Rumunsko 8:0 (kon.)
Faerské ostrovy – Čierna Hora 1:0 (kon.) | Švédsko – Turecko 4:3 (kon.) | Grécko – Poľsko 3:1 (kon.)
Španielsko – Rakúsko 1:1 (kon.)
koniec
Taliansko
7:1 (2:1)
Cyprus
cz Utorok 09.09.2014, 17:00 • Teofilo Patini, Castel Di Sangro (ITA) • Kvalifikácia na ME U21
Predzápasové kurzy
    Daniele RUGANI - 7:1
     
    80
    Itálie právě vstřelila branku!
    Centrovaný balon nedokázal trefit Bernardeschi, ale to vůbec nevadilo, protože se kulatý nesmysl odrazil před branku, kde se elegantní trefou prezentoval DANIELE RUGANI a vedoucí skóre navýšil už na 7:1.
    Samuele LONGO - 6:1
     
    76
    Itálie právě vstřelila branku!
    Kypřané za sebe nechali projít přihrávku a poslali soupeře do velmi zajímavé šance. Osamocený SAMUELE LONGO se dostal k balonu, podnikl sólo akci a na konci vyšel jako vítěz. V pokutovém území si na zadek sedl i brankář Mytidis a LONGO pak dopravil balon do prázdné branky.
    Jacopo DEZI - 5:1
     
    70
    Itálie právě vstřelila branku!
    JACOPO DEZI se na trávník dostal v 60. minutě a o 10 minut později už se raduje ze vstřelené branky, trenér má určitě radost, jak mu střídání vyšlo. Itálie rozehrála rohový kop nakrátko, ale poté přišel parádní centr před branku, kde se ke střele hlavou dostal nikým neobsazený DEZI a z bezprostřední blízkosti nedal kyperskému brankáři šanci.
    Andrea BELOTTI - 4:1
     
    62
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak se ANDREA BELOTTI konečně dočkal. BELOTTI vyškolil bránící protihráče, připravil si balon na střelu a poté už se radoval z gólu. Brankář Mytidis se zlobí, protože obrana naprosto ztroskotala.
    Stefano STURARO - 3:1
     
    56
    Itálie právě vstřelila branku!
    Berardi dostal míč na pravém křídle, kde obehrál bránící protihráče a poté se prezentoval přesnou přihrávkou. Té se ujal STEFANO STURARO, jenž si připravil balon na levačku a výstavní trefou nedal bezmocnému brankáři šanci.
    Antreas PANAYIOTOU - 2:1
     
    45+2
    Itálie právě vstřelila branku!
    Devatenáctiletý ANTREAS PANAYIOTOU na dnešní zápas asi moc šťastně vzpomínat nebude. Zappacosta odcentroval z pravé strany míč před branku, kde Mytidis balon netrefil a nedokázal ho vyrazit. Pomoct mu chtěl právě PANAYIOTOU, ale bohužel si balon kopl pouze do vlastní brány.
    Federico BERNARDESCHI - 1:1
     
    42
    Itálie právě vstřelila branku!
    Do pokutového území přilétl zajímavý centr, ke kterému se dostal hlavičkující FEDERICO BERNARDESCHI, jenž nádhernou hlavičkou překonal brankáře a srovnal stav skóre na 1:1. Asistenci si připsal Sturaro.
    Panos THEODOROU - 0:1
     
    29
    Kypr právě vstřelil branku!
    Na levé straně se dobře uvolnil Efthimiou, který obdržel přihrávku a poté balon odcentroval před branku, kde ze všech hráčů nejvýše vyskočil hlavičkující PANOS THEODOROU a nádhernou trefou poslal Kypr do vedení.

    Lucie Rapantová

    Góly: 42. Bernardeschi, 45+2. Panayiotou (vla.), 56. Sturaro, 62. Belotti, 70. Dezi, 76. Longo, 80. Rugani – 29. Theodorou

    Karty:   48. Roushias (CYP), 65. Panayiotou (CYP)


    Taliansko: Bardi – Zappacosta, Bianchetti (C), Rugani, Sabelli – Sturaro, Viviani (74. Crisetig) – Berardi (60. Dezi), Bernardeschi, Battocchio – Belotti (64. Longo).
    Náhradníci: Leali – Biraghi, Antei, Crisetig, Baselli, Dezi, Longo.

    Cyprus: Mytidis – Moulazimis (21. Panayiotou), Christofides, Ioannou, Efthimiou – Zacharias Theodorou, Froxylias (74. Kosmas), Panos Theodorou (60. Poutziouris) – Roushias, Kyprianou, Sotiriou (C).
    Náhradníci: Panayi – Kousoulos, Themistocleous, Kosmas, Poutziouris, A. Panayiotou, Demetriou.

    Rozhodca: Amhof – Zeder, Helbling