Japonsko – Kolumbia 1:4 (kon.) | Nigéria – Argentína 2:3 (kon.) | Bosna – Irán 3:1 (kon.)
Honduras – Švajčiarsko 0:3 (kon.) | Ekvádor – Francúzsko 0:0 (kon.)
koniec
Bosna a Hercegovina
3:1 (1:0)
Irán
Streda 25.06.2014, 18:00 • Arena Fonte Nova, Salvador • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    83
    Bosna a Hercegovina dala gól!
    V zápätí však rýchy protiútok, ktorý podnikol po pravej strane ihriska AVDIJA VRŠAJEVIČ, zavrel oči a napálil to zo všetkých síl k pravej tyčke svätyne iránskeho gólmana Haghighiho. Pekne sa nám to rozbehlo k záveru.
     
    82
    Irán dal gól!
    Bosniaci čakali odpískanie ofsajdu ale nedočkali sa ho a tak REZA GHOOCHANNEIJHAD zaznamenáva prvý gól Iránu na tohtoročných MS, gratulujeme!
     
    59
    Bosna a Hercegovina dala gól!
    Bosna ide do dvojgólového vedenia a Irán už zrejme definitívne prichádza o šancu bojovať o postup zo skupiny. Obrovská chyba pri rozohrávke, ktorú zapríčinil Hosseini, lopta sa po pár prihrávkach dostala na úplne voľného MIRALEMA PJANIČA, ktorý peknou technickou strelou k ľavej tyčke obstrelil iránskeho gólmana Haghighiho.
     
    23
    Bosna a Hercegovina dala gól!
    Tak sme sa dočkali prvého gólu a treba povedať, že zaslúžene na strane európskeho mužstva z Bosny a Hercegoviny! Pekná inividuálna akcia EDINA DŽEKA, ktorý sa predral tesne na hranicu pokutového územia, vypálil z približne 20tich metrov po zemi k ľavej tyčke a brankár Haghighi bol bez šance na úspech!

    Jakub Bartko

    Góly: 23. Džeko, 59. Pjanič, 83. Vršajevič – 82. Ghoochanneijhad

    Karty:   78. Muhamed Bešič (BOS) – 88. Karim Ansarifard (IRN)


    Bosna a Hercegovina: Begovič – Vršajevič, Šunjič, Spahič (C), Kolašinac – Bešič, Pjanič, Sušič, Hadžič – Ibiševič, Džeko.
    Náhradníci: Avdukič, Fejzič – Bičakčič, Mujdža, Vranješ, Misimovič, Lulič, Ibričič, Medunjanin, Višča, Hajrovič, Salihovič.

    Irán: A. Haghighi – Hosseini, Sadeghi, Montazeri, Pooladi – Dejagah, Timotian, Shojaei, Nekounam (C), Hajsafi – Ghoochanneijhad.
    Náhradníci: Ahmadi, Davari – Heydari, Mahini, Alnameh, Beitashour, R. Haghighi, Hadadifar, Rahmani, Beikzadeh, Jahanbakhsh, Ansarifard.

    Rozhodca: Fernandez (Španielsko) – Yuste (Španielsko), Osses (Chile)

    Diváci: 51 708