Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
New York Rangers
cz Streda 30.04.2014, 01:42 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Wayne Simmonds (PHI) ještě dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    59:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    A tak je tu ještě jedna kosmetická úprava dnešního výsledku. Pouiliot nahrával zpoza brány Flyers před Masona, kde byl nikým nehlídaný MATS ZUCARRELLO, který následně prostřelil domácího brankáře. Asistence: Benoit Pouliot, J.T. Miller.
     
    58:23
    Bitku nakonec vyhrál hostující Boyle, ale to nemění nic na faktu, že oba hráči dostávají pět minut, a mohou tak předčasně odejít do šaten.
     
    55:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ten však následně skončil až v obranné třetině Rangers, odkud jej chtěl po mantinelu vyhodit jeden z obránců, ale na modré čáře stál CLAUDE GIROUX, jenž jej chytil svou rukavicí a následně trefil puk do opuštěné klece New Yorku. Bez asistence.
     
    55:22
    Rangers hrají v šesti!
     
    55:22
    Stephan našel pěkným pasem u pravé tyče najíždějícího Hagelina, ale ten nedokázal přehodit beton domácího brankáře.
     
    53:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York se přece jenom dočkává alespoň čestného úspěchu, když od modré vystřelil Stralman a jeho pokus byl sražen někde před Masonem, kde se k puku dostal CARL HAGELIN, který už prostřelil domácího brankáře. Asistence: Anton Stralman, Brad Richards.
     
    50:33
    Tak to už není možné co dnes Mason chytne. Hagelin na něj uháněl sám a hostující útočník nakonec vystřelil z mezikruží, ale domácí brankář předvedl další parádní zákrok lapačkou.
     
    49:27
    Dvě minuty za hrubost dostává Mats Zucarrello (NYR), a tak budou za malý moment hrát přesilovou hru domácí, kteří jsou v dnešním utkání zatím stoprocentní v početních výhodách.
     
    49:27
    Brassard našel křižným pasem na levé straně zcela volného Moora, jenž už byl ve velmi dobré pozici, ale Mason předvedl další parádní zákrok.
     
    47:37
    Moore dostal pas mezi obránce Flyrs, kde jej nakonec zahákoval Andy MacDonald (PHI), který dostává dvě minuty.
     
    44:29
    Dorsett měl před sebou už ležícího Masona, kterého se pokoušel přehodit, ale domácí brankář jeho pokus vytáhl nad sebe, kde jej do brány dopravil rukou Boyle, a tak branka Rangers nemůže platit.
     
    43:56
    Read se protlačil až před Talbota, kterého dokázal se svou střelou překonat, ale domácí útočník trefil brankovou konstrukci.
     
    42:06
    Simmond se už vrátil z trestné lavice, ale hlavní rozhodčí znovu vylučuje. Na dvě minuty za krosček putuje na trestnou Scott Hartnerll (PHI) a dvě minuty za nafilmovaný pád dostává Derek Dorsett (NYR). Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    40:01
    Do třetí třetiny už nenastoupí Henrik Lundqvist, kterého v bráně Rangers nahradí Cam Talbot.
     
    39:58
    Dvě minuty za hrubost (NYR) však dostává dvě minuty za hrubost, a tak budou hrát Rangers další přesilovou hru, kterou si zřejmě přenesou do třetí třetiny.
     
    37:47
    Giroux dostal dlouhý pas až na útočnou modrou, kde ještě posunul puk na střed útočného pásma do jízdy B. Schennovi, jenž už byl sám na Lundqvista, ale toho se svou střelou nedokázal překonat.
     
    35:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Giroux nahrál na levou stranu Voráčkovi, jenž si následně ještě s pukem vybruslil do lepší pozice, ze které vyslal svou střelu na Lundqvista, kde však ještě tečoval puk WAYNE SIMMONDS, jenž tak kompletuje svůj hattrick v dnešním utkání. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    34:28
    Na trestnou lavici putuje Derek Dorsett (NYR), který dostává dvě minuty za podražení.
     
    34:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ihned po konci přesilové hry Rangers získali domácí hokejisté puk a Coburn jej vyhodil mimo obranné pásmo Flyers, ale z trestné lavice si pro něj sjel ERIK GUSTAFSSON, jenž prostřelil Lundqvista mezi jeho betony. Asistence: Braydon Coburn.
     
    33:41
    Zuccarello našel křižným pasem mezi kruhy najíždějícího Pouliota, který byl už zcela sám před Masonem, ale domácí brankář předvedl parádní zákrok lapačkou.
     
    32:11
    New York bude hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Erik Gustafsson (PHI), který dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    26:10
    První útočná formace Rangers uzavřela domácí v jejich obranném pásmu a hosté si nakonec vybojovali přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Sean Couturier (PHIú.
     
    21:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Girardi ztratil kotouč u mantinelu, kde jej vybojoval B. Schenn, jenž se s ním následně dostal až před Lundqvista, kde mu sice puk sjel z hole, ale ten nakonec skončil u pravé tyče Rangers, kde stál WAYNE SIMMONDS, který jej poslal do odkryté brány hostí. Asistence: Braydon Schenn.
     
    19:38
    Flyers získali kotouč ve svém útočném pásmu, kde nakonec nahrál Giroux k levé tyči Voráčkovi, jenž si s pukem ještě vybruslil, ale proti jeho následné střele vytáhnul Lundqvist parádní zákrok, a vyrazil tak kotouč za svou klec.
     
    14:58
    V útočném pásmu Flyers se kotouč odrazil přesně mezi kruhy, kde hlídkoval Simmonds, ale jeho rychlé zakončení dokázal zpacifikovat Lundqvist.
     
    13:18
    Tak to byl parádní zákrok Masona! Nash vybojoval puk v rohu útočného pásma a následně jej poslal na střed, kde byl Stephan, jenž jej ještě posunul na zcela volného Stralmana, který ihned vystřelil, ale lapačka domácího brankáře byla ve správný čas na správném místě.
     
    08:52
    Svou první přesilovou hru si zahrají Rangers, protože je na dvě minuty za krosček vyloučen Braydon Coburn (PHI).
     
    08:43
    Flyers si sami zavařili ve vlastní obranné třetině, kde se po špatné přihrávce Couturiera dostal k puku Nash, jehož střelu však dokázal chytit Mason.
     
    07:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru v posledních vteřinách! Giroux nahrál mezi kruhy na Hartnella, jehož pokus vyrazil Lundqvist a k puku se následně dostal WAYNE SIMMONDS, krerý jej dokázal dostat nadvakrát do brány Rangers. Asistence: Scott Hartnell, Claude Giroux.
     
    06:58
    Domácí jeli tři na dva a Giroux nakonec předložil kotouč k levé tyči na Simmondse, jenž však nedokázal přehodit beton hostujícího brankáře.
     
    06:09
    Voráček si pěkně vybruslil z pravé strany až do mezikruží, odkud vystřelil a jeho pokus zřejmě trefil bránícího hráče Rangers, který si stoupnul do brankoviště hostů.
     
    05:23
    Je tu první vyloučení v utkání. Na trestnou lavici míří Benoit Pouliot (NYR), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Flyers tak budou hrát první přesilovou hru.
     
    02:38
    Tak teď měli domácí hokejisté hodně štěstí, když se hosté dostali hned do několik zajímavých střeleckých pokusů a jeden z nich dokonce skončil na pravé tyči Masonovy brány.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Simmonds (Hartnell, Giroux), 22. Simmonds (B. Schenn), 35. Gustafsson (Coburn), 36. Simmonds (Voráček, Giroux), 56. Giroux – 54. Hagelin (Stralman, Richards), 60. Zucarrello (Pouliot, Miller)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Streit, Gustafsson, MacDonald, L. Schenn – Hartnell, Giroux, Voráček – B. Schenn, Lecavalier, Simmonds – Akeson, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, Hall.
    New York Rangers: Lundqvist (41. Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, Moore, Klein – Nash, Stepan, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Hagelin, Richards, Miller – Moore, Boyle, Dorsett.

    Rozhodca: Kozari, Morton – Cormier, Miller

    Diváci: 20 137