Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
New York Rangers
cz Streda 30.04.2014, 01:42 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Wayne Simmonds (PHI) ještě dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    58:23
    Bitku nakonec vyhrál hostující Boyle, ale to nemění nic na faktu, že oba hráči dostávají pět minut, a mohou tak předčasně odejít do šaten.
     
    49:27
    Dvě minuty za hrubost dostává Mats Zucarrello (NYR), a tak budou za malý moment hrát přesilovou hru domácí, kteří jsou v dnešním utkání zatím stoprocentní v početních výhodách.
     
    47:37
    Moore dostal pas mezi obránce Flyrs, kde jej nakonec zahákoval Andy MacDonald (PHI), který dostává dvě minuty.
     
    42:06
    Simmond se už vrátil z trestné lavice, ale hlavní rozhodčí znovu vylučuje. Na dvě minuty za krosček putuje na trestnou Scott Hartnerll (PHI) a dvě minuty za nafilmovaný pád dostává Derek Dorsett (NYR). Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    39:58
    Dvě minuty za hrubost (NYR) však dostává dvě minuty za hrubost, a tak budou hrát Rangers další přesilovou hru, kterou si zřejmě přenesou do třetí třetiny.
     
    34:28
    Na trestnou lavici putuje Derek Dorsett (NYR), který dostává dvě minuty za podražení.
     
    32:11
    New York bude hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Erik Gustafsson (PHI), který dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    26:10
    První útočná formace Rangers uzavřela domácí v jejich obranném pásmu a hosté si nakonec vybojovali přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Sean Couturier (PHIú.
     
    08:52
    Svou první přesilovou hru si zahrají Rangers, protože je na dvě minuty za krosček vyloučen Braydon Coburn (PHI).
     
    05:23
    Je tu první vyloučení v utkání. Na trestnou lavici míří Benoit Pouliot (NYR), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Flyers tak budou hrát první přesilovou hru.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Simmonds (Hartnell, Giroux), 22. Simmonds (B. Schenn), 35. Gustafsson (Coburn), 36. Simmonds (Voráček, Giroux), 56. Giroux – 54. Hagelin (Stralman, Richards), 60. Zucarrello (Pouliot, Miller)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Streit, Gustafsson, MacDonald, L. Schenn – Hartnell, Giroux, Voráček – B. Schenn, Lecavalier, Simmonds – Akeson, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, Hall.
    New York Rangers: Lundqvist (41. Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, Moore, Klein – Nash, Stepan, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Hagelin, Richards, Miller – Moore, Boyle, Dorsett.

    Rozhodca: Kozari, Morton – Cormier, Miller

    Diváci: 20 137