Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
New York Rangers
cz Streda 30.04.2014, 01:42 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    A tak je tu ještě jedna kosmetická úprava dnešního výsledku. Pouiliot nahrával zpoza brány Flyers před Masona, kde byl nikým nehlídaný MATS ZUCARRELLO, který následně prostřelil domácího brankáře. Asistence: Benoit Pouliot, J.T. Miller.
     
    55:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ten však následně skončil až v obranné třetině Rangers, odkud jej chtěl po mantinelu vyhodit jeden z obránců, ale na modré čáře stál CLAUDE GIROUX, jenž jej chytil svou rukavicí a následně trefil puk do opuštěné klece New Yorku. Bez asistence.
     
    53:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York se přece jenom dočkává alespoň čestného úspěchu, když od modré vystřelil Stralman a jeho pokus byl sražen někde před Masonem, kde se k puku dostal CARL HAGELIN, který už prostřelil domácího brankáře. Asistence: Anton Stralman, Brad Richards.
     
    35:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Giroux nahrál na levou stranu Voráčkovi, jenž si následně ještě s pukem vybruslil do lepší pozice, ze které vyslal svou střelu na Lundqvista, kde však ještě tečoval puk WAYNE SIMMONDS, jenž tak kompletuje svůj hattrick v dnešním utkání. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    34:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ihned po konci přesilové hry Rangers získali domácí hokejisté puk a Coburn jej vyhodil mimo obranné pásmo Flyers, ale z trestné lavice si pro něj sjel ERIK GUSTAFSSON, jenž prostřelil Lundqvista mezi jeho betony. Asistence: Braydon Coburn.
     
    21:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Girardi ztratil kotouč u mantinelu, kde jej vybojoval B. Schenn, jenž se s ním následně dostal až před Lundqvista, kde mu sice puk sjel z hole, ale ten nakonec skončil u pravé tyče Rangers, kde stál WAYNE SIMMONDS, který jej poslal do odkryté brány hostí. Asistence: Braydon Schenn.
     
    07:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru v posledních vteřinách! Giroux nahrál mezi kruhy na Hartnella, jehož pokus vyrazil Lundqvist a k puku se následně dostal WAYNE SIMMONDS, krerý jej dokázal dostat nadvakrát do brány Rangers. Asistence: Scott Hartnell, Claude Giroux.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Simmonds (Hartnell, Giroux), 22. Simmonds (B. Schenn), 35. Gustafsson (Coburn), 36. Simmonds (Voráček, Giroux), 56. Giroux – 54. Hagelin (Stralman, Richards), 60. Zucarrello (Pouliot, Miller)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Streit, Gustafsson, MacDonald, L. Schenn – Hartnell, Giroux, Voráček – B. Schenn, Lecavalier, Simmonds – Akeson, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, Hall.
    New York Rangers: Lundqvist (41. Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, Moore, Klein – Nash, Stepan, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Hagelin, Richards, Miller – Moore, Boyle, Dorsett.

    Rozhodca: Kozari, Morton – Cormier, Miller

    Diváci: 20 137