Augsburg – Hertha 0:0 (kon.) | Braunschweig – Bayern 0:2 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 3:1 (kon.)
Dortmund – Mainz 4:2 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hamburger – Wolfsburg 1:3 (kon.)
koniec
FC Augsburg
0:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 19.04.2014, 15:30 • SGL arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hosťujúci tréner Luhukay posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Skjelbreda nastupuje do hry oddýchnutý Baumjohann.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    89
    Hosťujúci Niemeyer tentokrát tvrdým sklzom zozadu tvrdo fauloval domáceho Essweina, ktorý sa snažil presadiť rýchlym únikom cez stred. Hlavný rozhodca aj tentokrát vytiahol žltú kartu.
     
    85
    Argentínčan Bobadilla priniesol do plachiet domáceho Augsburgu poriadny vietor a tentokrát bez problémov vybojoval rohový kop. Ten odcentroval k vzdialenejšej žrdi, no po jeho centri napokon domáci Hong svojou hlavičkou minul Kraftovu bránu.
     
    79
    Domáci Bobadilla sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, no jeho delovka z centrálnej časti napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Krafta.
     
    78
    Domáci tréner Weinzierl posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Altintopa nastupuje do hry oddýchnutý Dong-Won Ji.
     
    76
    Po obrovských nepresnostiach na strane hosťujúceho útoku sa do skvelej gólovej šance dostal Bobadilla, no ten si loptu zbytočne nadvakrát zasekol a obrancovia Herthy ho ešte tesne pred plánovaným zakončením od lopty odstavilli.
     
    75
    Hosťujúci tréner Luhukay tiež strieda podruhýkrát v dnešnom zápase. Namiesto N'Djenga nastupuje do hry oddýchnutý Niemeyer
     
    74
    Priamy kop hostí zo skvelej pozície odišiel zahrávať Cigerci, no jeho tvrdú strelu napokon domáci múr vo výskoku zblokoval na rohový kop!
     
    73
    Domáci Hong asi dva metre pred hranicou domáceho pokutového územia tvrdo fauloval jedného z hosťujúcich útočníkov. Hertha má momentálne k dispozícii priamy kop vo veľmi výhodnej pozícii!
     
    72
    Domáci tréner Weinzierl posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Möldersa nastupuje do hry oddýchnutý Argentínčan Bobadilla.
     
    69
    Ćigerci sa dostal do skvelej gólovej šance na hranici domáceho pokutového územia, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa pravého horného rohu domácej brány!
     
    68
    Aj hosťujúci tréner holandskej národnosti – Luhukay posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto nervózneho Allaguia nastupuje na trávnik oddýchnutý Schulz.
     
    67
    Hlavný rozhodca dnešného stretnutia – pán Dress vyťahuje aj ďalšiu žltú kartu. Tentokrát ňou obdaroval Langkampa, ktorý v strede ihriska fauloval domáceho Altintopa.
     
    65
    Po peknej prienikovej prihrávke od Hosogaia sa do zakončenia v ofsajdovej pozícii mohol dostať Allagui, no nepodarilo sa mu to. Napokon však pri brzdení narazil do gólmana Hitza a koleduje si aj o zisk druhej žltej karty.
     
    63
    V strede ihriska si tentokrát nedovolene počínal hosťujúci Allagui, ktorý nekompromisným zásahom zložil k zemi Verhaegha. Hlavný rozhodca Drees to však nenechal len tak a vyťahuje žltú kartu.
     
    60
    Hostia sa dostali po skvelom centri od Cigecia z ľavej strany do skvelej gólovej šance, keď v predbránkovom priestore hlavičkovo zakončoval N'Djeng. Jeho projektil bol však zblokovaný na rohový kop.
     
    58
    Domáci tréner nemeckej národnosti – Weinzierl posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Wernera, ktorý dnes hral v ochrannej maske sa na trávnik dostáva Hahn.
     
    52
    Allagui sa uvoľnil na pravej strane, následne sa zbavil domáceho Ostrzoleka, no ten ho na pravej hranici domáceho pokutového územia fauloval a obdržal žltú kartu.
     
    45
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance, no gólman Hitz predviedol svoje reflexy vo skvelej miere! Po parádnom centri z ľavej strany od van den Bergha sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal N'Djeng, no jeho projektil skončil len v moci gólmana Hitza!
     
    38
    Domáci mali k dispozícii ďalší priamy kop vo vzdialenosti približne 23 metrov, ktorý odišiel zahrávať domáci Werner! Jeho dobrý center síce našiel aktívneho Honga pred bránou hostí, no ten už hlavičkovať nedokázal.
     
    30
    Gólman Hitz si na svoje konto pripísal naozaj veľmi dôležitý zákrok! Po peknom centri z pravej strany od Skjelbreda sa k zakončeniu dostal Wagner, no ten trafil len pozorného domáceho gólmana stojaceho pri ľavej žŕdke svojej brány.
     
    27
    Neuveriteľná šanca domáceho Essweina! Ten sa po skvelej prihrávk od Verhaerga uvoľnil na pravej strane a tvrdou rotujúcou strelou napokon len veľmi tesne minul pravú žŕdku Kraftovej brány!
     
    25
    Werner sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď chcel prihrávať na jedného zo svojich nebránených spoluhráčov, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Langkamp loptu zblokoval do bezpečia!
     
    14
    Do peknej gólovej šance sa mohol dostať aj domáci Altintop, no nepodarilo sa mu to. Po peknej prihrávke do behu od Baiera nebol o krok vpred a celú situáciu vyriešil úspešným zákrokom až gólman Kraft.
     
    13
    Werner si rýchlo zbiehal po ľavom krídle, no v strede ihriska narazil na vracajúceho sa Langkampa, ktorý ho tvrdým sklzom zozadu zastavil. Napokon však žltú kartu neuvidí.
     
    10
    Hostia sa po zahraní priameho kopu dostali do skvelej gólovej šance, keď po parádnom centri z pravej strany od Allaguia zakončoval aktívny Langkamp, no jeho hlavičkové zakončenie skončilo len na brvne domácej brány! Napokon to však bola ofsajdová pozícia.

    Góly:

    Karty:   52. Ostrzolek (AUG) – 63. Allagui (HER), 67. Langkamp (HER), 89. Niemeyer (HER)


    FC Augsburg: Hitz – Calssen-Bracker, Verhaegh, Klavan, Ostrzolek, Hong, Werner (58. Hahn), Baier, Altintop (78. Ji), Mölders (72. Bobadilla), Esswein
    Náhradníci: Manninger – Philp, Reinhardt, Kohr, Ji, Bobadilla, Hahn

    Hertha BSC: Kraft – Langkamp, Pekarík, van den Bergh, N'Djeng (75. Niemeyer), Hosogai, Skjelbred (90+2. Baumjohann), Lustenberger, Cigerci, Allagui (68. Schulz), Wagner
    Náhradníci: Gersbeck – Baumjohann, Ben-Hatira, Ronny, Niemeyer, Brooks, Schulz

    Rozhodca: J. Drees – T. Christ, C. Gittelmann