Augsburg – Hertha 0:0 (kon.) | Braunschweig – Bayern 0:2 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 3:1 (kon.)
Dortmund – Mainz 4:2 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hamburger – Wolfsburg 1:3 (kon.)
koniec
FC Augsburg
0:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 19.04.2014, 15:30 • SGL arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hosťujúci tréner Luhukay posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Skjelbreda nastupuje do hry oddýchnutý Baumjohann.
     
    78
    Domáci tréner Weinzierl posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Altintopa nastupuje do hry oddýchnutý Dong-Won Ji.
     
    75
    Hosťujúci tréner Luhukay tiež strieda podruhýkrát v dnešnom zápase. Namiesto N'Djenga nastupuje do hry oddýchnutý Niemeyer
     
    72
    Domáci tréner Weinzierl posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Möldersa nastupuje do hry oddýchnutý Argentínčan Bobadilla.
     
    68
    Aj hosťujúci tréner holandskej národnosti – Luhukay posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto nervózneho Allaguia nastupuje na trávnik oddýchnutý Schulz.
     
    58
    Domáci tréner nemeckej národnosti – Weinzierl posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Wernera, ktorý dnes hral v ochrannej maske sa na trávnik dostáva Hahn.

    Góly:

    Karty:   52. Ostrzolek (AUG) – 63. Allagui (HER), 67. Langkamp (HER), 89. Niemeyer (HER)


    FC Augsburg: Hitz – Calssen-Bracker, Verhaegh, Klavan, Ostrzolek, Hong, Werner (58. Hahn), Baier, Altintop (78. Ji), Mölders (72. Bobadilla), Esswein
    Náhradníci: Manninger – Philp, Reinhardt, Kohr, Ji, Bobadilla, Hahn

    Hertha BSC: Kraft – Langkamp, Pekarík, van den Bergh, N'Djeng (75. Niemeyer), Hosogai, Skjelbred (90+2. Baumjohann), Lustenberger, Cigerci, Allagui (68. Schulz), Wagner
    Náhradníci: Gersbeck – Baumjohann, Ben-Hatira, Ronny, Niemeyer, Brooks, Schulz

    Rozhodca: J. Drees – T. Christ, C. Gittelmann