Augsburg – Hertha 0:0 (kon.) | Braunschweig – Bayern 0:2 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 3:1 (kon.)
Dortmund – Mainz 4:2 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hamburger – Wolfsburg 1:3 (kon.)
koniec
Eintracht Braunschweig
0:2 (0:0)
Bayern Mníchov
Sobota 19.04.2014, 15:30 • Eintrach-Stadion, Braunschweig • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (17:22:22)
     
    90+1
    Napokon sa nadstavujú dve minúty.
     
    90
    Hlavný rozhodca zápasu to v závere stretnutia všetko Schweinsteigerovi spočítal, zrátal mu viacero nedovolených zákrokov, ktorých sa hosťujúci záložník dopustil počas zápasu a udelil mu žltú kartu.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadneho hracieho času zápasu. Čakáme na údaj o nadstavenom čase, no hlavný rozhodca Siebert to asi nebude dlho naťahovať.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Lahm, prichádza Weiser.
     
    88
    Bayern dal gól! O osude stretnutia je definitívne rozhodnuté, Bayern dokázal pridať aj druhý presný zásah v zápase! Postaral sa oň MARIO MANDŽUKIČ, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, v ktorom si počínal skúsene a Davariho s prehľadom prestrelil.
     
    87
    Po Bolandovom centri lopta v pokutovom území prepadla až k Ademimu, ktorý ju však nedokázal spracovať a tá sa od neho odrazila.
     
    86
    Domáci vybojovali rohový kop, Braunschweig tak má k dispozícii možno jednu z posledných príležitostí na to, urobiť ešte niečo s nepriaznivým stavom.
     
    85
    Striedanie v tíme Eintracht Braunschweig: z ihriska odchádza Kruppke, prichádza Ademi.
     
    83
    Po dlhšej dobe sa do útoku vydal aj domáci tím. Futbalisti Eintrachtu však nič prekvapivé nevymysleli a Reader bude odkopávať od svojej svätyne.
     
    82
    Norman Theuerkauf sa ocitol na trávniku, zdá sa však, že bude v poriadku a v zápase bude môcť pokračovať.
     
    80
    Stopér hostí Boateng sa ocitol na ofenzívnom výlete, pre ktorý však nemala pochopenia domáca ofsajdová pasca, ktorá klapla.
     
    79
    Sme svedkami druhej žltej karty, ktorú opäť evidujeme na domácej strane. Potrestaným hráčom je Henn.
     
    78
    Mníchovčania mohli pridať poisťovací zásah po centri na zadnú tyč, kde si naskočil Mandžukič. Jeho zakončenie z ťažkej pozície malo výborné parametre, no loptu dokázal z čiary na poslednú chvíľu vykopnúť jeden z domácich obrancov.
     
    77
    Bayern má teraz logicky navrch, aj čo sa týka hernej pohody, samozrejme aj po psychickej stránke. Hostia získali rohový kop.
     
    75
    Bayern dal gól! Tak, trápenie Bayernu sa napokon predsa len skončilo a Mníchovčania sa dostávajú pätnásť minút pred koncom stretnutia do vedenia! Götze pripravil výbornú šancu pre PIZZARA, ktorému poslal prihrávku do malého vápna, odkiaľ sa útočník Bayernu nepomýlil!
     
    73
    Stretnutie sa skončilo aj pre Francka Riberyho, ktorého miesto zaujal Thomas Müller. Aj takto sa snaží hosťujúci tréner rozprúdiť svoj tím k lepšiemu výkonu.
     
    73
    Striedajú aj hostia a Pep Guardiola prichystal dvojnásobnú výmenu. Z ihriska stiahol Arjena Robbena a na trávnik poslal čistokrvného hrotového útočníka Mandžukiča.

    Michal Bakoš

    Góly: 75. Claudio Pizzaro, 88. Mandžukič

    Karty:   55. Jan Hochscheidt. (EBR), 79. Henn (EBR) – 90. Schweinsteiger (BAY)


    Eintracht Braunschweig: Davari – Elabdellaoui, Henn, Doğan, Reichel, Kratz, Theuerkauf, Boland, Hochscheidt, Nielsen, Kruppke (C).
    Náhradníci: Later – Erwig-Drüppel, Pfitzner, Caligiuri, Ademi, Oehrl.

    Bayern Mníchov: Raeder – Lahm (C), J. Boateng, Dante, Højbjerg, Robben, Martínez, Götze, Schweinsteiger, Ribéry, C. Pizarro.
    Náhradníci: Husic – Weiser, T. Müller, Mandžukić, Schöpf, Schmitz.

    Rozhodca: Siebert – Steuer, Seidel