Atlético Madrid – Villarreal 1:0 (kon.) | Barcelona – Real Betis 3:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 0:4 (kon.)
Rayo Vallecano – Vigo 3:0 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
3:0 (1:0)
Celta Vigo
Sobota 05.04.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Larrivey sa ešte dostal do dobrej streleckej príležitosti. Vystrelil z pravej strany, jeho pokus smeruje iba tesne vedľa.
     
    90+3
    Nolito to skúsil na hlavného rozhodcu, po nevinne vyzerajúcom súboji v pokutovom území sa porúčal na zem, no rozhodca mu na to neskočil.
     
    76
    Máme tu aj posledné striedanie zápasu. Z ihriska odchádza za obrovských ovácií strelec dvoch gólov Bueno a nahradí ho Viera
     
    69
    Celta urobila aj posledné možné striedanie vo vlastných radoch. Z ihriska odišiel zranený Charles a nahradil ho Mina.
     
    68
    Obrovská príležitosť na zníženie! Za obranu si nabehol Álex López, tomu už ale nezostávalo veľa času na zakončenie, pretože Rubén výborne vybehol. Lopta končí azda meter od jeho brány.
     
    67
    Domáci tréner ihneď zareagoval na to, že jeho mužstvo hrá v oslabení. Z ihriska stiahol kapitána Trashorrasa a na jeho miesto prišiel čerstvý Nacho.
     
    64
    Tak ale toto bol naozaj zbytočný, ale hlavne zákerný faul. Razvan Rat priam knokautoval v strede ihriska Charlesa a za svoj zákrok je právom odmenený červenou kartou.
     
    63
    Na rad prišlo spomínané striedanie. Z ihriska odišiel Augusto Fernandez a nahradil ho Bermejo.
     
    60
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domácim síce signál nevyšiel tak, ako si predstavovali, lopta sa dostala von zo šestnástky, tam si ju spracoval ALBERTO BUENO, potiahol smerom k bráne a nechytateľne prida svoj druhý gól.
     
    57
    Dobrá príležitosť domácich na pridanie tretieho gólu. Falqué dostal prihrávku na pravú stranu, kľučkou na stred sa snažil zbaviť obrancu, hoci dokázal vystreliť Yoel loptu skryl do rukavíc.
     
    55
    Na rad prišlo aj spomínané striedanie. Z ihriska odišiel strelec úvodného gólu Rochina, nahradil ho Baena.
     
    49
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Hneď na úvode druhého polčasu pridávajú domáci druhý gól! ALBERTO BUENO si spracoval dlhú centrovanú prihrávku a z úrovne pokutového územia vystrelil. Lopta zapadla presne k bližšej žrde Yoelovej brány.
     
    46
    Do druhého polčasu poslal hosťujúci tréner Álexa Lópeza a z ihriska stiahol Orellana.
     
    45
    Začala sa nám posledná minúta prvého polčasu.
    Larrivey si výborne počkal na center v súperovej šestnástke a loptu usmernil iba pár centimetrov od Yoelovej ľavej žrdky.
     
    40
    Gávez nešetrne fauloval Charlesa na úrovni stredového kruhu a za svoj zákrok od zadu je patrične odmenený.
     
    31
    Ďalšia výborná príležitosť domácich! Lopta sa odrazila do stredu na úroveň pokutového územia, kde číhal Bueno, jeho strela z prvej ale mierila presne do stredu!
     
    26
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Tak a máme tu prvý gól! Falqué dostal ideálnu prihrávku na ľavú stranu, no zaváhal, následne loptu poslal na druhú stranu, kde je dokázal cez prehustenú obranu poslať z prvej do siete RUBÉN ROCHINA.
     
    12
    Ale pozor! Toto bola priam 100% šanca hostí! Po centri do šestnástky sa lopta dostala až ku Lópezovi, ten na hranici malého vápna zoči- voči Rubénovi neuspel.

    Tomáš Fiala

    Góly: 26. Rochina, 49. Bueno, 60. Bueno

    Karty:   40. Gálvez (VAL) – 90+3. Nolito (VIG)   64. Rat (VAL)


    Rayo Vallecano: Rubén – Arbilla, Gálvez, Castro, Rat – Rochina (55. Baena), Trashorras (C) (67. Nacho), Bueno (76. Viera), Ñíguez, Falqué – Larrivey.
    Náhradníci: Cobeño – N. Martínez, Baena, Viera, Bangoura, S. Longo, Embarba.

    Celta Vigo: R. Yoel – Mallo (C), I. López, Fontàs, Castro – Augusto Fernández 63. Bermejo), Krohn-Dehli, Rafinha – Orellana (46. A. López), Charles (69. Mina), Nolito.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aurtenetxe, Cabral, Oubiña, Á. López, Bermejo, Mina.

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández