Atlético Madrid – Villarreal 1:0 (kon.) | Barcelona – Real Betis 3:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 0:4 (kon.)
Rayo Vallecano – Vigo 3:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:4 (0:1)
Real Madrid
Sobota 05.04.2014, 20:00 • Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Real Madrid dal gól! Okamžite po príchode dáva zásah! ALVARO MORATA si krásne nabehol na perfektnú nahrávku z hĺbky poľa a pohodlne obstrelil Brava a to je už pre domácich krutý výsledok.
     
    85
    Real Madrid dal gól! Hostia vybojovali roh a po ňom dávajú bodku za zápasom! Ramos vrátil center do ohňa, kde číhal PEPE a tomu stačilo nastaviť nohu, čím poslal loptu do siete!
     
    67
    Real Madrid dal gól! Bravo sa nestihol vrátiť späť do brány a inkasuje druhýkrát! Jeho odkop od brány bol nepresný a pomaly, dostal sa iba ku GARETHOVI BALEOVI. Ten zachytil loptu a prudkou ranou k žrdi upravuje stav!
     
    45+1
    Real Madrid dal gól! Predsa len sa favorit dostáva do vedenia a to vo veľmi dôležitom čase! Gól do šatne od bývalého hráča je poriadna facka pre Baskov. Benzema sa konečne vyhol ofsajdu na ľavej strane a dostal sa aj k strele. Bravo ju len vyrazil k ASIEROVI ILLARAMENDIMU, ktorý doklepol do prázdnej brány a posiela svoj tím do vedenia!
    Góly: 45+1. Illarramendi, 67. Bale, 85. Pepe, 90. Morata

    Karty:   48. Gonzalez (RSS), 57. Inigo Martinez (RSS), 71. Bergara (RSS) – 40. Alonso (RMA), 52. Illarramendi (RMA), 90+2. Carvajal (RMA)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Carlos Martínez, José Ángel, González (K), Iñigo Martínez, Elustondo, Markel Bergara, Zurutuza, Canales, Vela, Griezmann.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Pardo, Castro, Ros, Seferović, Agirretxe.

    Real Madrid: López – Carvajal, Nacho, Pepe, Ramos (K), Alonso, Modrić, Illarramendi, Isco, Bale, Benzema.
    Náhradníci: Casillas – Varane, Coentrão, Casemiro, di María, Morata, José.

    Rozhodca: Hernández – Fernández, Aboy

    Diváci: 30 016