Třinec – Litvínov 6:2 (kon.) | Zlín – Slavia 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:8 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:0 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 0:1 (po pr.)
Sparta Praha – Kladno 6:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HC Slavia Praha
cz Utorok 04.02.2014, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už je to definitivní. Tři body pro domácí pečetí trefou do odkryté branky PETR ČAJÁNEK. Bez asistence.
     
    54:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ve Zlíně to dnes bude ještě dramatický závěr utkání. Sešívaným se povedlo v početní převaze snížit na dostřel jediné trefy! Nahození JURAJE VALACHA od modré čáry se odrazilo od pravé tyčky do sítě. Asistence: Petr Kadlec, Jaroslav Bednář.
     
    51:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Brankář Furch podcenil lehké nahození PETRA HOLÍKA z rohu kluziště a Zlín odskakuje hostům na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    43:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Mezitím co už byl Růžička na ledě a hosté byli kompletní se do úniku vyřítil MAREK TOMICA a střelou mezi betony překonává Kašíka, kterému tak kazí čisté konto. Bez asistence.
     
    33:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínská čtvrtá formace svoji akci nejprve překombinovala, ale JIŘÍ ONDRÁČEK vše posléze napravil. Zlínský útočník se nejlépe zorientoval na brankovišti a procedil puk mezi betony Dominika Furcha. Asistence: Pavel Sedláček, Marek Melenovský.
     
    7:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kapitán domácích Petr Čajánek odvedl parádní práci, když podržel puk za brankou Slavie a následně našel před brankou volného ANTONÍNA HONEJSKA, který prostřelil Furcha střelou mezi betony. Asistence: Petr Čajánek, Ondřej Veselý.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 8. Honejsek (Čajánek, Veselý), 34. Ondráček (Sedláček, Melenovský), 52. Holík, 60. Čajánek – 44. Tomica, 55. Valach (Kadlec, Bednář)


    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Tesařík,Marušák, Matějíček, Urbanec, Zámorský, Kotvan, Horák – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek, Honejsek – Kubiš, Holík, Okál – Sedláček, Melenovský, Ondráček.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec, Wharton, Kolařík, Holub, Valach, Knot – Tomica, Jelínek, Bednář – Sklenář, Růžička, Skokan – Krenželok, Žejdl, Klhůfek – Poletín, Vrdlovec, Stránský.

    Rozhodca: Šindler, Mikula – Bádal, Pouzar

    Diváci: 3791