Žilina – HC Slovan 3:1 (kon.) | Topoľčany – Poprad 5:2 (kon.) | Zvolen – Košice 5:4 (kon.)
B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | Nitra – Spišská N. Ves 3:2 (po pr.)
koniec
MsHK Žilina
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 02.02.2014, 10:00 • Zimný štadión Žilina • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Keďže v záverečnej tretine už gól nepadol, tak sa domáca Žilina môže druhýkrát v rade radovať z výhry a tentokrát jej podľahol silný Slovan v pomere 3:1.
    Odo mňa je to všetko, lúčim sa s Vami a prajem príjemný zvyšok víkendu. (12:13:32)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    50:32
    Domáci majú pred sebou 72 sekúnd početnej výhody o dvoch hráčov, potom čo Slovan dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    49:44
    Znova vylúčený hráč z tábora Slovanistov. Za nedovolené bránenie si dve minúty odpyká obranca Peter Bačik.
     
    46:45
    Znovu vylúčenie na strane Slovana, ale počet hráčov na ľade to neovplyvní, pretože Oliver Mikšík dostáva desať minút za nešportové správanie. Mikšík navyše dostáva trest do konca zápasu.
     
    45:41
    Domáci si zahrajú presilovku po vylúčení hosťujúceho Matúša Trenčana za úder hokejkou.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla tri góly, o dva sa postarali domáci hráči a jedným presným zásahom znižovali hostia. Videli sme až 11 trestov v tejto tretine + v úvode presilovku hostí za vylúčenie Lukáša Dolinajeca v závere prvej časti. Pomer striel v druhej tretine bol vyrovnaný 11:11.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    37:33
    Len desať sekúnd po vzájomnom vylúčení smeruje na trestnú ďalší hráč Slovana, Patrik Danišovský dostáva trest za napadnutie.
     
    37:23
    Rozhodcovia sa znovu zapotili a nakoniec udeľujú dva dvojminútové tresty, po jednom na každej strane. Za domácich je za napadnutie vylúčený Julián Achs, za hostí dostáva dve minúty Oliver Mikšík za krosček.
     
    33:14
    Žilinčania sa budú musieť 40 sekúnd brániť len v trojici,pretože za napadnutie je vylúčený Silvester Prášek. Taktuež rozhodca udeľuje vzájomný trest pre hráčov oboch tímov, na lavicu hanby už korčuľuje za napadnutie domáci Dávid Bajaník, ale na druhej strane dostáva trest za úder hokejkou hosťujúci Andrej Bednarič.
     
    31:54
    Domáci obranca Michal Solar vylúčený na dve minúty za sekanie.
     
    31:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Vo vlastnom oslabení sa poradilo Slovanu znížiť a na 1:3 z pohľadu hostí upravuje ANDREJ BEDNARIČ. Asistencia: Oliver Mikšík,
     
    30:51
    Domáca Žilina si zahrá presilovú hru. Na trestnú odchádza za podrazenie Tomáš Gula.
     
    30:08
    Hostia v plnom počte.
     
    28:08
    Domáci Peter Klačko vylúčený za sekanie. Následne dostáva ešte osobný desať minútový trest za nešportové správanie.
     
    25:56
    Hostia prehrávajú trojgólovým rozdielom a navyše sa teraz budú brániť v početnej nevýhode, potom čo sa za napadnutie nechal vylúčiť Blahoslav Novák.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 15. Rogoň (Milan, Niník), 24. Čičala (Bajaník, Achs), 26. Teubner (Domaev, Solar) – 32. Bednarič (Mikšík)


    MsHK Žilina: Škovránek – Prášek, Slota, Bajaník, Niník, Solar, Gálik, Pekný – Čičala, Holák, Achs – M. Dolinajec, Schroner, L. Dolinajec – Domaev, Piják, Teubner – Rogoň, Janák, Klačko
    HC Slovan Bratislava: Baroš – Bačik, Černák, Jurkovič, Lukáčik, Benčat, Gula, Ficel, Turan – Danišovský, Mlynčár, Tibenský – Petráš, Novák, Môcik – Trenčan, Mikšík, Ernst – Bednarič, Kojda, Zajíček

    Rozhodca: Jakubec – Hronský, Peterka