Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Hradec Králové 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
HC Slavia Praha
cz Nedeľa 02.02.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostávají na dostřel! Maris Jass donutil Furcha zakročit, ten však puk odrazil a DAVID HRUŠKA ho poslal do prázdné klece. Asistence: Maris Jass, Štěpán Hřebejk.
     
    42:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia navyšuje náskok! Vladimír Růžička zpoza branky přihrál na KYLEA WHARTONA, který střelou z první propálil Matúše Kostúra mezi betony. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    38:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá přesilovku a snižuje. Rozhodčí se ještě radili u videa, ale zanedlouho gól opravdu uznali. Lukáš Pulpán vypáli na Furcha a ze vzduchu puk dorážel JOSEF STRAKA. Asistence: Lukáš Pulpán, Jozef Balej.
     
    36:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    PETR KADLEC vsítil další již třetí branku hostů když překvapil Růžičku střelou k první tyči. Asistence: David Skokan, Lukáš Krenželok.
     
    32:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A skóre se otáčí. JAROSLAV BEDNÁŘ využil své pozice a z mezikruží prostřelil Martina Růžičku. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    25:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! JURAJ VALACH si najel z druhé vlny a obdržel přihrávku od Jaroslava Bednáře. Najednou byl téměř nehlídaný a střelou k pravé tyči překonal brankáře Růžičku. Asistence: Jaroslav Bednář, Marek Tomica.
     
    13:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Po střele od modré se Furch při svém zákroku dostal na zem, jenže puk se nekontrolovatelně ploužil po brankovišti. Pohotový ONDŘEJ KAŠE už jen dorážel do prázdné branky. Asistence: Jan Hammerbauer, Radek Havel.

    Daniel Pavlík

    Góly a asistencie: 14. Kaše (Hammerbauer, Havel), 39. Straka (Pulpán, Balej), 52. Hruška (Jass, Hřebejk) – 26. Valach (Bednář, Tomica), 33. Bednář (Krenželok), 37. Kadlec (Skokan, Krenželok), 43. Wharton (Růžička)


    Piráti Chomutov: M. Růžička (41. Kostúr) – Lojek, Jass, Stehlík, Pulpán, Havel, Krstev, Tejnor, Šulák – Balej, Bartečko, Bomersback – Hruška, Sikora, Hřebejk – Šagát, Straka, Kubinčák – Kaše, Kämpf, Hammerbauer
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec, Wharton, Kolařík, Holub, Valach, Knot – Tomica, Jelínek, Bednář – Krenželok, Vrdlovec, Žejdl – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Poletín, Klhůfek, Stránský

    Rozhodca: Pešina, Hradil – Barvíř, Blümel