Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:2 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Calgary Flames
5:4 (2:2, 2:2, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Streda 29.01.2014, 03:45 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Prodloužení nakonec rozhoduje nejaktivnější hráč nastaveného času. Monahan dostal pas mezi kruhy, kde vystřelil a Crawford jej vyrazil na hůl T.J. BRODIEHO, jenž obkroužil bránu hostí a následně zasunul puk do odkryté částí brány. Asistence: Sean Monahan, Lee Stempniak.
     
    37:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks střílejí gól v oslabení! Tak to byla akce! Saad a Hossa nejdřívě ujížděli dva na jednoho, kdy slovenský útočník nahrál zpět puk svému spoluhráči před prádnou, ale ten to už nečekal a puk se následně dostal na modrou k Hjalmarssonovi, kterého pumelici vyrazil Berra na hůl MARIANA HOSSY, který se již trefuje do prázdné brány. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Brandon Saad.
     
    33:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak teď si svou slabší chvilku v utkání vybral Retto Berra, když na něj ihned po přejezdu modré vystřelil BEN SMITH a domácí brankáři si jeho střelu sráží do své brány svou lapačkou. Asistence: Brandon Bollig, Johny Oduya.
     
    30:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames vstřelují gól v oslabení! Domácí ujeli tři na jednoho, kde nakonec vystřelil na Raantu z levé strany Stempniak a jeho pokus vyrazil hostující brankář přímo na hůl MIKAELA BACKLUNDA, který tak vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Lee Stempniak, Mark Giordano.
     
    23:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byl ukázkový protiútok domácích, když se po levé straně prodral až do útočného pásma s pukem Jones, který jej následně předložil MATTU STAJANOVI, jenž krásnou kličkou vykoupal Raantu v bráně Hawks. Asistence: David Jones.
     
    16:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce hostujícího kapitána Toewse, který se dokázal prokličkovat až před Berru, který jeho zakončení vychytal samotným koncem betonu. Puk se však odrazil přímo na hůl MARIÁNA HOSSY, a ten již poslal puk do odkryté brány domácích. Asistence: Jonathan Toews, Duncan Keith.
     
    11:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    LANCE BOUMA vjel z pukem do útočného pásma, kde následně z levé strany vypálil a Raanta jeho střelu vyrazil nad sebe, kde se puk po svém dopadu odrazil přímo do brány Hawks. Asistence: Matt Stajan.
     
    05:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Flames nedokázali dostat puk ze svého obranného pásma a Versteeg jej nakonec dokázal získat za bránou Flames, odkud ihned přihrál před bránu PATRICKU KANEOVI, jenž svou pohotovou střelou do pravého růžku vyrovnává stav utkání. Asistence: Kris Versteeg, Nick Leddy.
     
    01:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Stempniak nahrával z pravé strany kluziště ped bránu MIKAELU BACKLUNDOVI, jenž poslal puk mezi betony Raanty. Asistence: Lee Stempniak.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 2. Backlund (Stempniak), 12. Bouma (Stajan), 24. Stajan (Jones), 31. Backlund (Stempniak, Giordano), 63. Brodie (Monahan, Stempniak) – 6. Kane (Versteeg, Leddy), 17. Hossa (Toews, Keith), 34. Smith (Bollig, Oduya), 38. Hossa (Hjalmarsson, Saad)


    Calgary Flames: Berra (41. Rämö) – Brodie, Giordano, Russel, Butler, Šmíd, Wideman – Hudler, Backlund, Stempniak – Galiardi, Monahan, Colborne – Bouma, Stajan, Jones – Westgarth, Street, McGrattan.
    Chicago Blackhawks: Raanta (31. Crawford) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Rozsíval – Sharp, Toews, Hossa – Versteeg, Pirri, Kane – Bickell, Shaw, Saad – Bollig, Kruger, Smith.

    Rozhodca: St. Laurent, St. Pierre – Gibbs, Shewchyk

    Diváci: 19 289