Chabarovsk – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 3:4 (2:3 po s.n.) | S.Moskva – A. Mytišči 3:4 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 2:3 (kon.)
Doneck – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Záhreb – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Donbass Doneck
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Pondelok 27.01.2014, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou dnešný zápas. Po tretinách 1:0, 1:0, 1:0 zaslúžené zvíťazili domáci hokejisti, hoci musím podotknúť, že Lokomotiv nebol žiadnym fackovacím panákom. Šance, ktoré mu boli ponuknuté sa však pre výhru premieňajú. Rozhodol zbytočný faul pred tretím gólom, ktorý definitívne spečatil prevahu domácich v tretej tretine. Dámy a páni, to je odo mňa na dnes už naozaj všetko, ja sa na vás teším niekedy opäť nabudúce, zatiaľ prejem pohodový zvyšok večera a dobrú noc. Lúči sa s vami Lukáš Pancurák. (20:22:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:13
    Pašnin je na tom podobne, rovnaký faul.
     
    58:55
    Jakuncenja si odpočinie na 2 minúty za podrazenie.
     
    57:21
    Donbass Doneck dal gól!

    A je rozhodnuté! To, čo zo strany Lokomotivu prísť nemalo, prišlo. A tým bolo zbytočné vylúčenie. CLAY WILSON sa s tým nepáral a v presilovke prekonáva bezmocného Sanforda. Asistencie: Peter Podhradský, Maxim Jakuncenja
     
    56:38
    Kronwall výrazne uberá zo šancí na vyrovnanie, keď si odchádza odpočinúť za držanie. Lokomotiv si teraz musí dávať pozor, aby neinkasoval...
     
    56:25
    Výborne sa bavia aj diváci v Druzhba Palace of Sports, štadión síce nie je zaplnený do posledného miesta, aj napriek tomu v ňom však panuje dobrá atmosféra.
     
    56:08
    Beluchin mal teraz počas prerušenia potrebu vysvetliť si niečo s Petrovom, no pri týchto dvoch kohútoch je už dvojica čiarových, ktorí situáciu upokojujú.
     
    55:10
    Domáci sa už ani bezhlavo nepúšťajú do útoku, skôr sú to také nahadzované puky, ktoré teraz lietajú v blízkosti Sanfordovej brány.
     
    54:05
    Všemožne sa Lokomotiv snaží, všade sú hráči v červených dresoch. Nechcem pochovávať šance hostí, no myslím, že o víťazovi stretnutia je už rozhodnuté.
     
    53:00
    Hostia hrajú v plnom počte.
     
    52:15
    Nakoniec až teraz sa domáci usadili v pásme, skúsili to z viacerých uhlov, no vždy stroskotali na dobre rozostavenej obrane, respektíve Kolář aj na Sanfordovi.
     
    51:30
    Laco teraz pomáha pri rozohrávke svojim spoluhráčom dostať sa rýchlejšie do útočného pásma, nakoľko sa to Donbassu zatiaľ vôbec nedarí.
     
    51:00
    Hrubosť ukazuje rozhodca Cyplakov, platí to pre Petrova.
     
    50:01
    Máme pred sebou posledných 10 minút riadnej hracej doby. Uvidíme, či aj zápasu.
     
    49:30
    Hostia mali dostatok priestoru na streľbu, keď bol v ich útočnom pásme jediný obranca a až trojica útočníkov, no prišiel reťazový pád a všetci skončili na ľade.
     
    49:00
    Ďaleko sa však nedostali, k puku sa teraz dostáva Averin a rúti sa do protiútoku.
     
    48:00
    Domáci s pukom na hokejkách, akciu budú zahrávať spoza Laca.
     
    47:00
    Nasleduje reklamná prestávka.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 18. Zacharov, 21. Kašpar (Fedotenko, Robitaille), 58. Wilson (Podhradský, Jakuncenja)


    HK Donbass Doneck: Laco – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnický, Wirtanen, Fedotenko, Laine, Nedorost, Jakuncenja, Dadonov, Robitaille, Kašpar, Blagoj, Beluchin, Zacharov, Torjanik
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford – Ljubiškin, Gorochov, Kronwall, Jakovlev, Višnevský, Pašnin, Peretjagin, Vasiljev – Plotnikov, Averin, Apalkov – Konkov, Achmetov, Platt – Černikov, Petrov, Kartajev – Musatov, Kapustin, Sprukts

    Rozhodca: Vasiljev, Cyplakov – Aljošin, Putilin