Chabarovsk – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 3:4 (2:3 po s.n.) | S.Moskva – A. Mytišči 3:4 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 2:3 (kon.)
Doneck – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Záhreb – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Minsk
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Pondelok 27.01.2014, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Petrohrad sa prekvapujúco na dnešnú výhru natrápil, posledný Minsk podal veľmi sympatický výkon, ale na silného súpera dnes bohužiaľ nestačil a prehráva tesne 2:3. Videli sme výborný hokej, ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dnešného večera a vlastne i celého pracovného týždňa. (19:18:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Hostia v plnom počte, ale domáci tlak pokračuje.
     
    59:00
    V závere tlačí Minsk na svojho súpera, ale Ežov zatiaľ domácim strelcom odoláva. Postupne pálili na neho Materuchin, Kitarov a dvakrát Krajíček.
     
    58:08
    Milčakov opúšťa svoju bránu a Dinamo sa tak pokúsi v závere vyrovnať v šestici.
     
    57:41
    Za faul kolenom znovu vylúčený hosťujúci hráč a tentokrát na lavicu hanby odchádza Evgeny Ketov.
     
    56:50
    Dinamo sa dokázalo dostať do tlaku, nebezpečne pálili Materuchin a Goroško. Ďalší pokus o útok domácich zastavuje postavenie mimo hru jedného z nich.
     
    54:58
    Hostia v plnom počte.
     
    54:00
    Táto presilová hra nebola z pohľadu domácich o nič lepšia než tá predchádzajúca. Dokázali si vytvoriť jedinú vážnu šancu zásluhou Drozda, naopak museli sa brániť po strelách Barabanova a Kučerjavenka.
     
    52:58
    Znovu trest za hákovanie a znovu pre hráča hostí. Minsk má príležitosť na reparát po poslednej, nie príliš vydarenej presilovke. Na trestnú odchádza za už spomínané hákovanie Artemy Panarin.
     
    51:27
    Domáci dokázali v úvode presilovej hre vystreliť pár dobrých pokusov na Ežova, najmä tie z hokejok Surového a Kaljužneho mohli byť gólové, ale potom sa už Minsku nepodarilo usadiť sa v pásme a Ponikarovsky sa vracia na ľad, Petrohrad tak v plnom počte.
     
    49:27
    Presilovú hru si teraz zahrajú domáci, ktorí tak majú veľkú príležitosť na vyrovnanie. Na trestnú odchádza za hákovanie útočník Petrohradu Alexej Ponikarovsky.
     
    47:26
    Oddychový čas domáceho Minsku.
     
    47:26
    Petrohrad dal gól!
    Po biliardovej akcii český útočník ROMAN ČERVENKA využíva presilovú hru a posiela favorita duelu do vedenia. Asistencie: Dmitry Kalinin, Patrick Thoresen.
     
    46:53
    Domáci bek Ilja Kaznadej dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    46:00
    Pokračujeme v ofenzívnom hokeji, do šancí sa dostali najskôr domáci Stas a slovenský krídelník Surový. Následne pritlačili hostia strelami Ponikarovskeho a Judina.
     
    44:40
    Po vyrovnávajúcom góle sa ani jeden z tímov nestiahol do defenzívy a videli sme po šanci na každej strane. Za domácich to skúsil Irgl, za hostí pálil nebezpečne Kučerjavenko. Hra krátko potom prerušená pre zakázané uvoľnenie domáceho celku.
     
    42:44
    Petrohrad dal gól!
    Svoj herný tlak v úvode záverečnej časti dokázali hostia využiť aj gólovo, potom čo sa presadil ALEXANDER BARABANOV. Asistencie: Ilja Kablukov, Andrej Kutejkin.
     
    42:00
    Tretiu tretinu začali hostia svojím tlakom, ale k strele sa dostal iba Červenka.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 29. Kitarov (Zacharov), 39. Stas (Kaljužny) – 25. Thoresen (Chafizullin), 43. Barabanov (Kablukov, Kutejkin), 48. Červenka (Kalinin, Thoresen)


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Lalande) – Krajíček, Goroško, Lintner, Nogačjov, Usenko, Kaznadej, Filičkin – Kaljužny, Stas, Materuchin – Irgl, Jefimenko, Surový – Kitarov, Kirjuščenkov, Zacharov – Drozd, Dadonov, Pavlovič
    SKA Petrohrad: Ežov (Šikin) – Kalinin, Kutejkin, Čudinov, Chafizullin, Alexandrov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kučerjavenko, Kovalčuk, Tichonov – Ketov, Šipačjov, Panarin – Malyšev, Ponikarovsky, Kablukov – Barabanov

    Rozhodca: Bulanov Vjačeslav, Kadyrov Rafael – Sivov Dmitry, Šeljanin Sergej