Chabarovsk – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 3:4 (2:3 po s.n.) | S.Moskva – A. Mytišči 3:4 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 2:3 (kon.)
Doneck – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Záhreb – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondelok 27.01.2014, 09:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácim sa podarilo vyhrať tretiu tretinu 2:0, ale ich manko bolo tri góly a Čeljabinsk tak o svoje body neprichádza. Hostia vyhrali 3:4 a pripisujú si tak dôležité body v boji o play-off. Ja sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (11:15:20)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    V úplnom závere sa Jarvinen vracia do brány Amuru, ale zrejme sa v dnešnom dueli už nič výrazné neudeje.
     
    58:36
    Bezprostredne po znižujúcom góle si domáci výber berie oddychový čas.
     
    58:36
    Chabarovsk dal gól!
    Druhý krát v záverečnej tretine využíva ALEXANDER JUNKOV presilovú hru a domáci dokázali znížiť na rozdiel jediného gólu. Asistencie: Dmitry Lugin, Sergej Smurov.
     
    58:13
    Jarvinen opúšťa bránu a Chabarovsk skúša power-play!
     
    57:15
    Hosťujúci Stanislav Čistov dostáva dvojminútový trest za vyhodenie puku mimo hracej plochy a domáci tak majú ďalšiu šancu na skorigovanie dnešného výsledku.
     
    56:45
    Posledné minúty sa opäť nesú v nevýraznom hokeji bez šancí.
     
    55:30
    Dnešné stretnutie sleduje 6800 divákov.
     
    54:00
    Hostia sa utrhli do brejku, ale Kosticyn a následne ani Glinkin prekonať Jarvinena nedokázali. Presilová hra vyšla domácim dobre, ale pri vyrovnanom počte hráčov má hernú prevahu hosťujúci Čeljabinsk.
     
    52:00
    Domáci sa dostali do viacerých sľubných pozícii, ale Vladimir Loginov a dvakrát ani Lugin na rozdiel jediného gólu znížiť nedokázali.
     
    50:14
    Chabarovsk dal gól!
    Po vyše minúte sa strelou medzi betónmi dokázal strelecky presadiť Alexander Junkov, ktorý presnou strelou pomedzi Garnettove betóny znižuje stav stretnutia na 2:4. Asistencia: Dmitry Lugin.
     
    49:08
    Hosťujúci bek Dmitry Ryabykin dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    48:35
    Obaja kohúti sú už späť na ľadovej ploche a oba celky pokračujú v zápase s plným počtom hráčov.
     
    47:15
    Viacej voľného priestoru na ľade vyhovuje hosťom, dvakrát ohrozil Jarvinena Junkov. Následne sa o strelu pokúsil domáci Katsuba, ale jeho strela nemala potrebnú razanciu.
     
    46:35
    Pred Garnettom sa strhla menšia šarvátka, po ktorej vidíme vzájomné vylúčenie za hrubosť pre domáceho Krotkova a hosťujúceho Kondratjeva. Pokračovať sa bude hrou 4 na 4.
     
    45:00
    Nebezpečne vystrelil po prvýkrát v stretnutí domáci bek Reese Dylan. Následne skúšal šťastie útočník štvrtej formácie Chabarovsku Abramov.
     
    42:30
    Tretia tretina začala prekvapujúco v ofenzívnom duchu. Videli sme až štyri strely domácich, hostia ohrozili Jarvinena trikrát.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 27. Smurov (Lugin, Junkov), 51. Junkov (Lugin), 59. Junkov (Lugin, Smurov) – 14. Kondratjev (Kosticyn, Kuznecov), 15. Borodkin (Ryabkin, Glinkin), 25. Kontiola, 39. Glinkin (Popov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – A. Loginov, Bykov, V. Loginov, Bilalov, Reese, Terjajev, Ježov, Teslenko – Korotkov, Lugin, Junkov – Krikunov, Fisenko, Stepanov – Klimčuk, Šiškanov, Dubinin – Abramov, Katsuba, Smurov
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Ryabykin , Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Borodkin, Katičev, White, Klimontov – Čistov, Zavaruchin, Kuznecov – Bulis, Kontiola, Kosticyn – Glinkin, Popov, Kokujov – Valejev, Mokin, Osnovin

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexander Soin – Stepan Koršak, Alexander Chernyšev