Chabarovsk – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 3:4 (2:3 po s.n.) | S.Moskva – A. Mytišči 3:4 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Petrohrad 2:3 (kon.)
Doneck – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Záhreb – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondelok 27.01.2014, 09:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Chabarovsk dal gól!
    Druhý krát v záverečnej tretine využíva ALEXANDER JUNKOV presilovú hru a domáci dokázali znížiť na rozdiel jediného gólu. Asistencie: Dmitry Lugin, Sergej Smurov.
     
    58:13
    Jarvinen opúšťa bránu a Chabarovsk skúša power-play!
     
    57:15
    Hosťujúci Stanislav Čistov dostáva dvojminútový trest za vyhodenie puku mimo hracej plochy a domáci tak majú ďalšiu šancu na skorigovanie dnešného výsledku.
     
    50:14
    Chabarovsk dal gól!
    Po vyše minúte sa strelou medzi betónmi dokázal strelecky presadiť Alexander Junkov, ktorý presnou strelou pomedzi Garnettove betóny znižuje stav stretnutia na 2:4. Asistencia: Dmitry Lugin.
     
    49:08
    Hosťujúci bek Dmitry Ryabykin dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    46:35
    Pred Garnettom sa strhla menšia šarvátka, po ktorej vidíme vzájomné vylúčenie za hrubosť pre domáceho Krotkova a hosťujúceho Kondratjeva. Pokračovať sa bude hrou 4 na 4.
     
    38:33
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    V tesnej blízkosti brány sa dostal k puku ANTON GLINKIN, ktorý strelou švihom prekonáva Jarvinena a zvyšuje vedenie svojho tímu už na 1:4. Asistencia: Andrej Popov.
     
    36:45
    Jarvinen nedokázal udržať puk letiaci z hokejky Kuznecova a ten sa mu vyšmykol a pomalým sklzom smeroval za bránkovú čiaru. Jarvinen sa ho ale v poslednej chvíli dokázal zmocniť a stav sa nemení.
     
    33:32
    Snáď tempo hry oživí presilová hra Amuru, ktorý si v početnej výhode zahrá potom, čo za hrubosť dostáva dve minúty obranca Čeljabinsku Konstantin Klimontov.
     
    29:17
    Dve minúty si na trestnej lavici oddýchne hosťujúci Alexej Bondarev za nedovolené bránenie a uvidíme minútovú hru štyroch proti štyrom.
     
    28:20
    Na trestnú korčuľuje domáci Timofej Šiškanov za hákovanie.
     
    26:03
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci pritlačili na hosťujúceho Garnetta, ktorý sa nedokázal zmocniť puku a udržať ho vo svojej moci. Jednu z dorážok na bránu premieňa SERGEJ SMUROV a znižuje na 1:3. Asistencie: Dmitry Lugin, Alexander Junkov.
     
    24:12
    Domáci menia gólmana a Alexeja Murygina nahrádza Mika Jarvinen.
     
    24:12
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    V presilovej hre sa dostali hostia k strele až po vyše minúte zásluhou PETRIHO KONTIOLU. Jeho prudkú ranu z medzikružia, ale Murygin zastaviť nedokázal a hostia vedú už 0:3. Bez asistencie.
     
    23:01
    Za úder do oblasti hlavy a krku dostáva dve minúty domáci Ilšat Bilalov. Navyše dostáva i desaťminútový osobný trest.
     
    19:12
    Domáci si zahrajú presilovú hru, ktorá bude zrejme rozdelená do dvoch tretín. Na trestnú už korčuľuje za hákovanie Petri Kontiola.
     
    14:34
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Krátko po úvodnom góle stretnutia sa hostia dostávajú do dvojgólového vedenia zásluhou ARTYOMA BORODKINA. Asistencie: Dmitry Ryabykin, Anton Glinkin.
     
    13:32
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Presilovku o dvoch hráčov využívajú domáci po strele MAXIMA KONDRATJEVA z medzikružia. Asistencie: Andrei Kosticyn, Evgeny Kuznecov.
     
    13:16
    Hostia tak majú k dispozícii krátku presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    13:16
    Domáci Evgeny Korotkov dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    12:30
    Čeljabinsk začal presilovku z ostra, kým strely Glinkina a Kuznecova nebezpečné neboli, tak delovka od modrej z hokejky Ryabykina už áno. Murygin však zatiaľ neinkasoval.
     
    11:46
    Hostia si zahrajú presilovú hru, potom čo dostáva dve minúty za vysokú hokejku domáci Artyom Dubinin.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 27. Smurov (Lugin, Junkov), 51. Junkov (Lugin), 59. Junkov (Lugin, Smurov) – 14. Kondratjev (Kosticyn, Kuznecov), 15. Borodkin (Ryabkin, Glinkin), 25. Kontiola, 39. Glinkin (Popov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – A. Loginov, Bykov, V. Loginov, Bilalov, Reese, Terjajev, Ježov, Teslenko – Korotkov, Lugin, Junkov – Krikunov, Fisenko, Stepanov – Klimčuk, Šiškanov, Dubinin – Abramov, Katsuba, Smurov
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Ryabykin , Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Borodkin, Katičev, White, Klimontov – Čistov, Zavaruchin, Kuznecov – Bulis, Kontiola, Kosticyn – Glinkin, Popov, Kokujov – Valejev, Mokin, Osnovin

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexander Soin – Stepan Koršak, Alexander Chernyšev