Omsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Viťaz – HC Slovan 1:2 (1:3 po s.n.)
Kazaň – Riga 2:3 (0:2 po s.n.) | D. Moskva – Lev 2:1 (kon.) | Novgorod – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Avtomobilist Jekaterinburg
2:3 (1:0, 1:0, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Nedeľa 26.01.2014, 12:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Jugra Chanty-Mansijsk.
    Gól strelil RADEK SMOLEŇÁK.
     
    49:58
    Jugra dal gól!
    Ak som v jednom z predchádzajúcich príspevkov predpovedal, že sa v tomto zápase ešte dočkáme zaujímavých vecí, mal som pravdu. Jugre sa totiž podarilo vyrovnať vo svojom vlastnom oslabení. Po nepresnej domácej rozohrávke sa puku v strednom pásme chopil ILLARI MELART, ktorý vnikol do útočného pásma, z ľavej strany to vyskúša strelou príklepom a urobil správne ! Puk na prekvapenie všetkých skončil v sieti !
     
    41:52
    Jugra dal gól!
    Máme tu dramatizáciu zápasu ! Z nevinnej akcie sa podarilo Abtomobilistu vyrovnať, o čo sa postaral RADEK SMOLEŇÁK, ktorý získal puk v útočnom pásme a strelou švihom z ľavej strane prekvapil Kovářa v domácej svätyni. Bez asistencie.
     
    37:04
    Jekaterinburg dal gól!
    Domácim sa podarilo využiť presilovú hru a navýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov. Tobias Viklund nahodil puk od modrej čiary do pred bránkového priestoru, kde sa šikovným tečom prezentoval FJODOR MALYCHIN. Asistencie : Tobias Viklund, Arťjom Černov.
     
    18:35
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa v závere úvodnej časti dostávajú do vedenia. Myslím, že tento zásah by sme mohli kľudne označiť ako gól do šatne. Celú akciu začal Dmitry Megalinsky, ktorého pokus Kuznecov ešte dokázal zlikvidovať, no následne sa prezentoval veľkým dôrazom ALEXEJ SIMAKOV, ktorý dokázal puk pretlačiť do brány ! Asistencie : Dmitry Megalinsky, Sergej Demagin.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 19. Alexej Simakov (Dmitry Megalinsky, Sergej Demagin), 38. Fjodor Malychin (Tobias Viklund, Arťjom Černov) – 42. Radek Smoleňák (Bez aisistencie), 50. Illari Melart (Bez asistencie), rozh. náj. Radek Smoleňák


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář – Gusev, Žuravljov, Viklund, Lepisto, Megalinskij, Antonov, Postnikov, Trjamkin – Lewandowski, Jefimov, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – A. Strelcov, V. Strelcov, Arkalov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuznecov – Melart, Starosta, Šefer, Chvostov, Sokolov, Šviděnko, Djakov, Putilov – Dixon, Buljanskij, Savinainen – Žukov, Kruchinin, Gusev – Sitnikov, Magogin, Smoleňák – Lesnuchin, Jatsenko, Knjažev.

    Rozhodca: Baluška, Karabanov – Parfjonov, Sysujev