Omsk – S.Moskva 4:1 (kon.) | Barys – Záhreb 1:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Doneck 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Dinamo Minsk 2:0 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 5:3 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HK Donbass Doneck
Štvrtok 16.01.2014, 14:00 • Arena-Jugra, Jugra (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    36:58
    Jugra dal gól!
    Po obrovskej chybe v doneckej defenzíve si hráči domácej Jugry prinavrátili svoj dvojgólový náskok! Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Plotnikova sa k puku v centrálnej časti dostal IVAN CHLYNCEV, ktorý bol osamotený a svojou strelou si vychutnal nepresunutého gólmana Laca. Asistencie si pripisujú hráči Michail Plotnikov a Kirill Ďjakov.
     
    36:25
    Donbass Doneck dal gól!
    Hokejisti hosťujúceho Donbassu Doneck dokázali vsietiť kontaktný gól počas avízovaného vylúčenia, a teda v šestici na ľade. Podhradský sa dostal k puku za pravým kruhom, tvrdo vystrelil, no jeho delovku ešte pred gólmanom Kuznecovom nechytateľne stečoval RANDY ROBITTAILE. Asistenciu si pripisuje Peter Podhradský.
     
    20:34
    Jugra dal gól!
    Domáci sa hneď v úvode druhej tretiny dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Dixona sa k puku na pravej strane dostal VELI-MATTI SAVINAINEN, ktorý svojou dobrou strelou z ťažkého uhla napokon poriadne prekvapil hosťujúceho gólmana Leightona. Asistenciu si pripisuje Stephen Dixon.
     
    09:17
    Jugra dal gól!
    Hráči domácej Jugry sa v hre štyroch na štyroch dostávajú do vedenia! Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Savinainena sa k puku v centrálnej časti dostal ARTJOM BUĽANSKIJ, ktorý svojou nekompromisnou strelou prekonal bezmocného gólmana Leightona. Puk sa usedlal k pravej žŕdke hosťujúcej brány. Asistenciu si pripisuje Veli-Matti Savinainen.

    Góly a asistencie: 10. Buľanskij (Savinainen), 21. Savinainen (Dixon), 37. Chlyncev (Plotnikov, Ďjakov) – 37. Robittaile (Podhradský)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuznecov (Kukin) – Melart, Starosta, Sokolov, Chvostov, Tjuľapkin, Švidenko, Ďjakov, Putilov – Dixon, Buľanskij, Savinainen – Sitnikov, Žukov, Knjazev – Magogin, Kručinin, Gusev – Plotnikov, Chlyncev, Jacenko.
    HK Donbass Doneck: Leigton (26. Laco) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnickij – Wirtanen, Fedotenko, Laine – Nedorost, Jakucenja, Dadonov – Kagarlickij, Robitaille, Kašpar – Kiiskinen, Varlamov, Zacharov.

    Rozhodca: Jakov Dejev, Sergej Beljajev – Tornike Kuchava, Nikita Novikov

    Diváci: 2700