Chabarovsk – Jaroslavľ 2:1 (kon.) | Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – A. Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.)
Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.) | Nižnekamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.)
Novgorod – Jekaterinburg 4:3 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | D. Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Admiral Vladivostok
5:4 (1:2, 1:1, 2:1)
SKA Petrohrad
Piatok 03.01.2014, 07:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Admiral Vladivostok.
    Gól strelil JUSTIN HODGMAN.
     
    57:32
    Vladivostok dal gól! A je vyrovnané! Tesne pred koncom tretej tretiny sa domácim podarilo vyrovnať. Domáci sa nasťahovali do útočnej tretiny a dokázali streliť gól. Hostia síce získali puk a chceli sa dostať pred domácu bránku, puk však stratili po chybnej kombinácii, puku sa zmocnil pred domácou bránkou JEVGENI GRAČJOV a bez problémov ho poslal za chrbát bezmocného Saláka.
    Bez asistencie.
     
    50:00
    Vladivostok dal gól! A presilovku sa domácim podarilo rýchlo využiť! Konečne padol gól aj pri presilovke, domáci sa dobre natlačili do útočného pásma a dokázali tlak pretaviť v kontaktní gól. Pred Salákom sa ocitli viacerý domáci hráči, najlepšie sa zorientoval ALEXEJ UGAROV a pretlačil puk za chrbát Saláka.
    Bez asistencie.
     
    46:15
    Petrohrad dal gól!
    Tak hostia presilovku nevyužili, ale krátko po nej predsa dávajú gól a je to už 2:4! Hostia tak opäť vedú v zápase o dva góly, a môžu hrať v pohode. Hostia sa natlačili do útočného pásma, puk dostal na hokejku ALEXANDER KUČERJAVENKO a krásnou strelou švihom trafil pravý horní roh domácej bránky. Kučerjavenko mal trocha zakrytý výhľad a moc nevidel kam mieri. Brankár domácich nechal len jediné miesto trochu nepokryté a so šťastím to tam Kučerjavenko trafil.
    Asistencia : Rjasenskij.
     
    39:30
    Petrohrad dal gól!
    Neuveriteľné! Celú tretinu nemohol padnúť gól a tesne pred koncom tretiny vidíme hneď dva ! Domáci sa teda moc dlho z vyrovnania neradovali a krátko nato ako strelili gól, tak hneď aj inkasujú gól a vo vedení sú opäť hostia! Kapitán hostí ILJA KOVALČUK, si krásne nakorčuloval pred domácu bránku, jeho prvá strela skončila na domácom obrancovi, puk sa ku nemu opäť odrazil a ten krásnou strelou z otočky prekonal domáceho brankára. Naozaj veľmi krásny gól.
    Bez asistencie.
     
    38:23
    Vladivostok dal gól! Tak a domáci dokázali tlak pretaviť v gól. Hostia hrali celú túto tretinu lepšie, ale gól strelili domáci. Domáci si teraz vytvorili vôbec prvý väčší tlak v tejto tretine a ten sa skončil gólom. krásnu individuálnu akciu predviedol FELIX SCHUTZ, za bránkou hostí získal puk, potiahol si ho okolo mantinelu, dostal sa na modrú čiaru a strelou švihom prekonal bezmocného Saláka.
    Asistencia : Gynge.
     
    10:12
    Vladivostok dal gól! A z gólmi sa nám roztrhlo vrece ! Krátko po druhom góle hostí sa podarilo domácim znížiť na 1:2 ! Domácim sa podarilo dostať sa do útočného pásma, zatlačili na hostí a podarilo sa im streliť kontaktný gól. Skvelo si počkal kúsok za modrou čiarou ANDREJ NIKITĚNKO a bez prípravy vyslal tvrdú strelu, na ktorú nemal Salák nárok.
    Asistencia : Gygne.
     
    09:23
    Petrohrad dal gól!
    V Krátkej dobe vidíme opäť gól, ktorý dávajú hostia a stav je teda 1:2. Hostia pritlačili domácich do obranného pásma, po sérii prihrávok sa ku puku dostal ANTON BURDASOV a krásnou strelou zápästím prekonal bezmocného domáceho brankára.
    Bez asistencie.
     
    05:44
    Petrohrad dal gól!
    A je tu prvý gól v zápase, ktorý dávajú hostia a stav stretnutia je teda 0:1. Krásna akcia hosti, ku puku sa dostal ARTEMY PANARIN, potiahol puk cez domáceho obrancu, dostal sa sám pred domáceho brankára a krásnou ťahanou strelou poslal puk do pravého horného rohu.
    Bez asistencie.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 11. Nikitěnko (Gygne), 39. Schütz (Gynge), 50. Ugarov (bez asistencie), 58. Grachev (bez asistencie), rozh. náj. HODGMAN – 6. Panarin (bez asistencie), 10. Burdasov (bez asistencie), 40. Kovalčuk (bez asistencie), 47. Kučerjavenko (Rjasenskij)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach ) – Vorobjov, Pjett, Osipov, Antropov, Těrnavskij, Naumenkov, Zemčjonok, Kostromitin – Nikitěnko, Ugarov, Hodgman – Bergfors, Gynge, Schütz – Pervušin, Drugov, Gračjov – Sokolov, Barbašev, Kuzněcov
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov ) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Čudinov, Semjonov, Rjasenskij, Judin – Mortensson, Tichonov, Kovalčuk – Červenka, Panarin, Šipačjov – Kučerjavenko, Ketov, Burdasov – Ponikarovskij, Makarov, Sigarjov

    Rozhodca: Baluška, Olenin – Morozov, Sadovnikov.