Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
Piatok 03.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Popradčania majú tento zápas už pevne vo svojich rukách. Zahrajú si aj presilovú hru, keď si na dve minúty za podrazenie odchádza sadnúť Štumpf.
     
    55:47
    Atmosféra pred zvolenskou bránou sa začína poriadne znervózňovať. Do menšej potýčky sa zapojili hráči Podkonický – Ťavoda a Belluš – Paukovček. Napokon vidíme vylúčenie dvoch z nich – Belluš a Ťavoda si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    53:11
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť Podkonický, ktorý pri trestných laviciach nekompromisne zrámoval Jáchyma. Ten sa však po chvíli pozviechal.
     
    45:54
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za nekompromisné vrazenie na Pokoviča odchádza sadnúť Radoslav Suchý.
     
    45:19
    Na rad prichádza presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Peter Gápa.
     
    36:56
    Presilová hra pre Zvolenčanov je tu. Peter Gápa – dve minúty za hákovanie.
     
    26:07
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Mlynarovič predviedol pred zvolenskou bránou zbytočné nedovolené bránenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred Sidorovou bránou.
     
    23:33
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve plus dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou na Kuraliho odchádza sadnúť Ľubor Zuzin.
     
    22:18
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Daniel Brejčák, ktorý v obrannom pásme tvrdo fauloval Juríka.
     
    18:44
    Po ostrej konfrontácii hlavného rozhodcu Milana Nováka so zvolenským trénerom Júliusom Šuplerom sa bude vylučovať! Zvolenský útočník Peter Zuzin obdržal trest päť minút plus do konca zápasu za napadnutie!

    Góly a asistencie: 19. Paločko (Kurali, Mlynarovič), 28. Lapšanský (Stals), 44. Stals (Sýkora) – 44. Ľ. Zuzin, 47. Hraško (Juraško, Brabenec)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Fabian ("C"), Kurali, Makovský, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Drábek, Mlynarovič, Štrauch – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško ("C"), Hraško, Pichnarčík, Mucha, Ťavoda, Pospíšil, Štumpf – Podkonický, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Škvaridlo, Jurík ("A"), Ľ. Zuzin – Síkela, Bortňák, Mančák – Čanky, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodca: Milan Novák – Rastislav Gajan, Lukáš Kacej

    Diváci: 1748