Omsk – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | S.Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doneck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (1:0 po s.n.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
CSKA Moskva
Piatok 01.11.2013, 16:30KHL
Partner:
     
    46:54
    CSKA Moska dala gól!
    Hostia napokon presilovku využili!
    Morozov od mantinelu nahral pred bránu kde číhal Grigorenko, no ten sklepol puk k vzdialenejšej žrdi a tam už MICHAIL NAUMENKOV neváhal a puk poslal do brány. Asistencie: Igor Grigorenko, Alexej Morozov.
     
    41:50
    CSKA Moska dala gól!
    CSKA sa ijíma vedenia. SERGEJ ŠIROKOV sa dostal s pukom až do útočného pásma, nakorčuľoval si medzi kruhy a vystrelil. Kolesnikovi tienil Ljbušchin a puk skončil v sieti. Asistencia: Ilari Filppula.
     
    16:52
    CSKA Moska dala gól!

    Po krásnej kombinácii aj hostia skórujú. Širokov nahral Morozovovi a ten bez čakania poslal puk do bránkoviska, kde už čakal osamotený ILARI FILPPULA, ktorý tečoval puk a vyrovnal. Asistencie: Sergej Širokov, Alexej Morozov.
     
    2:13
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!

    Domáci sa hneď na začiatku stretnutia dostávajú do vedenia. Autorom gólu je ALEXEJ KRUČININ. Asistenciu: Kirll Kapustin.

    Petra Beblavá

    Góly a asistencie: 3. Kručinin (Kapustin) – 17. Filppula (Širokov, Morozov), 42. Širokov (Filppula), 47. Naumenkov (Grigorenko, Morozov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sanford) – Ljbušchin, Gorochov, Holos, Jakovlev, Višněvskij, Pšnin, Vasiljev – But, Apalkov, Galimov – Černikov, Petrov, Averin – Redlihs, Kapustin, Kručinin – Chlopotov, Trunjov, Malcev.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Mišarin, Eminger, Zajcev, Naumenkov, Gončarov, Ogurcov, Markov – Grigorenko, Prochorkin, Morozov – Žarkov, Filpuula, Širokov – Ljubimov, Reid, Sapryjkin – Nemirovskij. Něprjajev, Fjodorov.

    Rozhodca: Ravodin, Romasko – Aljošin, Nesterov

    Diváci: 9000