Omsk – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | S.Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doneck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (1:0 po s.n.)
koniec
Atlant Mytišči
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Lev Praha
Piatok 01.11.2013, 16:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Lev odohrá koniec zápasu vo štvorici, ak Atlant neskóruje. Nedovolene si počínal Jíři Sekáč.
     
    57:30
    Lev Praha dala gól!
    Tento gól už ale platí. Je rozhodnuté! 4:0 pre HC Lev Praha. Mikko Mäenpää našiel výborné postaveného JUSTINA AZEVEDA, ktorý puk trafil presne pod hornú tyč bránky!

    Asistencie: JMikko Mäenpää, Jakub Klepiš
     
    56:56
    HC Lev strieľa gól! Rozhodca ale ukazuje, že neplatí. Gól padol až po prerušení hry...
     
    54:51
    Artyukhin si ide posedieť na 2 minúty. Po tom, ako sa skvelo dostal až do zakončenia ho Vehanen vychytal. Ruský obor neostal dlžný povesti a previnil sa potom seknutím...
     
    52:20
    Lukáš CIngel v ďalej obrovskej šanci! Slovenskému útočníkovi akoby nebolo súdené dnes skórovať. V ideálnej pozícii tesne minul, ak by trafil k tyči, bol by z toho nádherný gól, znova chýbalo veľmi málo!!!
     
    50:00
    V dobrej pozícii z kruhu vypálil Řepík, puk brankár Atlantu iba vyrazil, k nemu sa dostal Birner, brankár Galimov ale reaguje pohotovo.
     
    48:15
    Atlant si vytvára tlak. Teraz netrafil bránku Dyblenko a po ňom tesne ani Trubačov. Kontaktnému gólu chýbali milimetre.
     
    47:10
    1. formácia Atlantu sa pokúšala o akciu, do koncovky sa dostal Niskala, Petri Vehanen ale strelu kryl a následne puk podržal v lapačke...
     
    42:10
    Pačovský teraz výborne našiel Lukáša Cingela, slovenský útočník strieľal do protipohybu a len tesne míňa bránku. Následne sa k dorážke dostal Riddewall, no ten to 2 krát napálil do Galimova. Štvrtá lajna Levu dnes robí Atlantu nemalé problémy.
     
    36:05
    Thornberg dostal teraz viac priestoru, ako by bolo zdravé, vystrelil na brankára Galimova, ten si s jeho pokusom poradil, následne Thornberg aj dorážal, brankár domácich si ale aj na dorážku dal pozor!
     
    32:05
    Na trestnú lavicu ide Petr Vrána. Prvá presilovková možnosť domácich, ako sa pokúsiť o otočenie zápasu.
     
    29:19
    Lev Praha dala gól!
    Je to tu! Lev Praha ťaží zo skvelej hry. Mytičši je úplne bezradné. Vrána poslal do brejku MICHALA BIRNERA, ktorý sám proti Galimovi vytiahol ukážkový blafák, na ktorý brankár nemal nárok!

    Asistencie: Petr Vrána, Marc-André Gragnani
     
    27:40
    Lev pokračuje v tlaku na bránku domácich. Aj napriek tomu, že Lukáš Cingel hrá vo 4. formácii teraz predviedol už ďalšiu z dobrých šancí, tentokrát to skúšal bekhendom, brankár Galimov si ale postrážil všetky medzery a puk chytá.
     
    26:36
    Lev Praha dala gól!
    Presilovka Levu je využitá! Tlak hostí vyústil do zaslúženého druhého gólu. Oystrick našiel pri tyčke úplne voľného PATRIKA ZACKRISSONA, ktorý nemal problém trafiť do úplne odkrytej časti bránky! Zaslúžené vedenie 2:0.

    Asistencie: Nathan Oystrick, Mikko Mäenpää
     
    26:10
    Thornberg páli z krídla, Galimov stihol parádne nastaviť betón do dráhy puku.
     
    25:49
    Atlant sa pokúšal o brejk, dopustil sa ale hrúbky, keď naraz bolo na ľade 6 domácich hráčov. Presilovka Prahy.
     
    25:15
    Obrovská zahodená šanca Levu Praha! Vrána našiel ukážkovo spoza bránky Mäenpää, ktorý v dokonalej pozícii netrafia bránku!!!
     
    21:50
    Jaakola posielal od modrej nahodený puk, ktorý Galimov vyrazil nebezpečne pred seba, po puku sa vrhali hráči Leva, ale nakoniec si so situáciou poradili obrancovia domácich.
     
    20:50
    A Atlant namiesto pokusu znížiť dáva možnosť Levu skórovať. Na trestnú lavicu ide Engqvist za držanie.
     
    20:30
    Lev pokračuje v aktívnej hre aj na začiatku 2. tretiny. Jíři Novotný vyslal prudkú strelu švihom a teraz sa lapačka Galimova musela mať na pozore!
     
    14:50
    Klepiš si obkrúžil bránku a spoza nej sa snažil zasunúť puk do siete, brankár Galimov sa ale včas presunul!
     
    12:59
    Lev Praha dala gól!
    Galimov je už ale teraz bezmocný. Vo výhľade mu perfektne clonil Řepík a brankár ani nezaregistoval strelu RYANA O´BYRNIHO od mantinelu. Puk končí v sieti Atlantu, Lev vedie 1:0.

    Asistencie: Topi Jaakola, Petr Vrána
     
    11:30
    Novotný teraz ukázal kus hokejového umu, keď pred bránkou našiel perfektne postaveného Klepiša, Jakub Klepiš ihneď vypálil. Nádhernú akciu ale zlikvidoval skvelý Galimov. Teraz mal Lev naozaj veľkú možnosť na skórovanie...
     
    09:40
    Lev si vytvára ďalšiu dobrú šancu. Jaakola najprv vystrelil od modrej, jeho pokus Galimov vyrazil, následne si Jaakola nakorčuľoval pred bránku, dostal prihrávku, no aj jeho druhý pokus perfektne Galimov zneškodnil!
     
    08:50
    Veľmi tvrdý projektil teraz poslal od modrej Novotný, jeho strela ale ide tesne vedľa!
     
    05:40
    Po buly vypálil nebezpečne obranca Gragnani, teraz si musel dať brankár domácich Galimov naozaj pozor! Lev ale skóre neotvára.
     
    01:51
    Artyukhin ide na trestnú lavicu. Presilovka pre HC Lev Praha.

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 13. O´Byrne (Jaakola, Vrána), 27. Zackirsson (Oystrick, Mäenpää), 30. Birner (Vrána, Gragnani), 58. Azevedo (Mäenpää, Klepiš)


    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Novopašin, Niskala – Jašin, Kablukov, Koltsov – Rukavišnikov, Petrov – Radulov I., Engqvist, Šmeljov – Velikov, Dyblenko – Arťuchin, Trubačov, Glukov – Atjušov, Batyršin – Haataja, Kadejkin, Michnov
    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Mäenpää, Ševc – Klepiš, Azevedo, Novotný – O´Byrne, Jaakola – Řepík, Vrána, Birner – Němec, Gragnani – Thörnberg, Zackrisson, Sekáč – Humphries, Oystrick – Pacovský, Cingel, Ridderwall

    Rozhodca: Pihachek, Gofman – Birin, Zakharenkov