Slovensko U17 – Honduras U17 2:2 (kon.)
koniec
Slovensko U17
2:2 (0:1)
Honduras U17
Nedeľa 20.10.2013, 15:00Majstrovstvá sveta hráčov do 17 rokov
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Káčer nebezpečne vypálil a gólman Hernández iba vyrazil na rohový kop.
     
    90+3
    Posledné striedanie stretnutia. Odchádza Špalek, nahradí ho Slaninka.
     
    90+2
    Honduras dal gól!
    Neuveriteľné, náš súper v samom závere stretnutia vyrovnáva. Slováci doplatili na množstvo chýb, po rohovom kope neustrážili priestor pred Junasom, lopta sa dostala k JORGEMU BODDENOVI a ten vyrovnáva na 2:2.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 4 minúty. Chalani, vydržte to!
     
    87
    Obrovská príležitosť pre hostí! Romero z ťažkej pozície centroval do šestnástky, kde si na hlavičku vyskočil nikým nekrytý Elis, ale našťastie pre nás minul priestor brány iba o niekoľko desiatok centimetrov.
     
    81
    Striedanie v tíme Slovenska. Z trávnika odchádza hrdina Vestenický, nahradil ho Chvátal.
     
    78
    Ďalšia žltá karta patrí Vargovi, ten si teda proti Emirátom nezahrá, pretože kartový trest dostal už v súboji s Brazíliou.
     
    78
    Poriadne sme si vydýchli! Junas nepochopiteľne chyboval proti Ramosovmu zakončeniu a loptu kolenami iba vyrazil, pričom sa spomínaný hráč dostal do ďalšieho zakončenia. Našťastie pre nás minul priestor brány.
     
    75
    Vestenický mal ďalšiu veľkú šancu! Tesne spoza šestnástky poslal poriadne nebezpečnú strelu a mieril veľmi presne, ale Hernández sa stihol v poslednej chvíli hodiť do dráhy lopty.
     
    70
    Ale strieda aj náš súper. Z trávnika odchádza Flores, nahradí ho Álvares.
     
    70
    Striedanie aj na strane Slovenska. Odišiel kapitán Hromada, nahradil ho Káčer.
     
    67
    Haraslínov center smeroval na zadnú tyč a Slováci boli blízko dvojgólového vedenia! Vavro však reagoval priskoro a zbytočne, ak by bol loptu ponechal Vargovi, ten mohol mať otvorený priestor brány priamo pred sebou.
     
    66
    Vestenický mal na kopačke hetrik! Tomáš dostal loptu na hranici šestnástky, ale strela mu nanešťastie nesadla a loptu napálil iba do stredu brány, kde bol pozorný Hernández.
     
    57
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovensko je vo vedení! Kapitán Hromada nádherne vysunul TOMÁŠA VESTENICKÉHO a ten sa dostal do samostatného úniku, po ktorom tvrdo prepálil bezmocného Hernándeza. Pre Tomáša je to dnes už druhý presný zásah.
     
    56
    Prvé striedanie stretnutia na strane hostí. Odišiel Borjas, nahradil ho Ramos.
     
    54
    Druhá žltá karta v stretnutí je určená takisto pre Slovensko. Tentokrát si ju vyslúžil Lesniak.
     
    51
    Haraslín zahrával štandardku a do šestnástky poslal krásny center, na ktorý vyskakovala hneď dvojica jeho spoluhráčov. Vestenický a Varga sa snažili zo všetkých síl, ale najrýchlejší bol gólman Hernández. Všetci traja po súboji ostali ležať na zemi, ale našťastie to nebude nič vážne.
     
    47
    Slovensko U17 dalo gól!
    Prvá strela v druhom polčase a je vyrovnané! Špalek natiahol na seba pozornosť troch obrancov, posunul loptu na TOMÁŠA VESTENICKÉHO a ten vonkajším priehlavkom nechytateľne zakončil pod brvno.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    44
    Prvá žltá karta v stretnutí je adresovaná nášmu Gričovi.
     
    43
    Ale Slováci v šestnástke ostali! Špalek posúval loptu pred Hernándeza, kde vyskakoval Vestenický, ale pred gólmanom súpera sa presadiť nedokázal.
     
    36
    Na opačnej polovici trávnika sa rozvlnila sieť, ale gól z toho nie je. Hromada síce loptu za čiaru prepálil, ale už bolo neskoro. Postranný rozhodca signalizoval ofsajd.
     
    35
    Hostia nám robia veľké problémy! Elis v šestnástke posúval loptu na Velasquéza, ale ten ju netrafil. Následne ju však ešte získal Medina a vypálil spoza šestnástky, no iba tesne vedľa pravej žrde Junasovej brány.
     
    30
    Velásqez to urobil výborne a z ľavej polovice šestnástky vypálil k bližšej žrdi. Gólman Junas sa takisto nedal zahanbiť a pravú tyč brány si pokryl, ale konštrukcia mu predsa len pomohla. Práve od nej sa odrazila lopta po Velásquezovej strele.
     
    21
    Honduras dal gól!
    Mladíci súpera sa rýchlo presunuli na opačnú polovicu trávnika, ale tam zlyhala slovenská defenzíva. Priveľa priestoru dostal Elis, ktorý vypálil na bránu, ale jeho strelu Junas ešte vyrazil. Následne si k lopte dobehol REMBRANDT FLORES a poľahky ju dokopol do prázdnej siete.
     
    16
    Slovensko vybojovalo ďalší rohový kop. Špalek po Gričovom pase naznačoval center, no napokon z toho bola nebezpečná strela, ktorú gólman iba vyráža.
     
    12
    Hondurasania si nerozumeli pri rozohrávke a loptu získali Slováci. V šestnástke Vestenický priťukol Hromadovi, ale ten nebol dostatočne dôrazný na to, aby Hernándeza v dobrej pozícii prekvapil.
     
    7
    Postupnou sériou prihrávok sme sa dostali až pred Hernándeza. Haraslín pálil z vnútra šestnástky, ale trafil iba súperovho obrancu stojaceho pred ním. Ak by lopta letela až za tohto hráča, gólman s ňou mohol mať veľké problémy.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 47. Vestenický, 57. Vestenický – 21. Flores, 90+2. Bodden

    Karty:   44. Grič (SVK17), 54. Lesniak (SVK17), 78. Varga (SVK17)


    Slovensko U17: Junas – Vavro, Kupec, Varga, Vodecký, Lesniak, Grič, Haraslín, Hromada (C), Vestenický, Špalek
    Náhradníci: Rodák, Semanko – Rajník, Slaninka, Lovás, Káčer, Čmelík, Sipľak, Kadlec, Chvátal

    Honduras U17: C. Hernández – Santos (C), Romero, K Hernández, García, Alegría, Borjas, Flores, Medina, Velásquez, Elis
    Náhradníci: Cabrera, Laines – Álvares, A. Hernández, Palacios, Fiallos, Ramos, Bodden, Arita, López

    Rozhodca: Abdou (QAT) – Al Marri (QAT), Marad (KUW)