Jaroslavľ – Lev 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Třinec 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Skalica – Zlín 1:3 (kon.) | Martin – Žilina 2:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 6:2 (kon.) | Orlová – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Beroun 8:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Kladno – Znojmo 3:1 (kon.)
Děčín – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 5:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:5 (kon.)
Nymburk – Pardubice Jun. 8:7 (kon.) | Vsetín – Opava 3:1 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Kadaň – Most 3:0 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 5:7 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HC Olomouc
cz Štvrtok 29.08.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:39
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Dukla trestuhodně pozapomněla u levé tyče Ritticha zcela volného JAKUBA BARTONĚ, který dostal přesnou přihrávku od Kucharczyka a překonat gólmana Dukly už pro něj bylo jednoduché. Rittich se teď jen vyčítavě dívá na své spoluhráče. Asistence: Radim Kucharczyk, Richard Diviš.
     
    55:28
    Důrs obkroužil branku a z otočky se pokusil překonat gólmana Olomouce, ten ale drží svůj tým.
     
    48:39
    Sedmá přesilovka pro Duklu v tomto zápase. Roman Kadela (OLO) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    47:04
    Po výborné přihrávce Ráce promáchl mezi kruhy Diviš a netrefil puk.
     
    41:31
    A byla to Olomouc, která mohla v oslabení vstřelit svůj druhý gól zápasu. Jiří Řípa se valil sám na Ritticha, ale nepřekonal ho.
     
    41:13
    Jak už jsem psal, Důras byl při zakončení faulován. Richard Diviš dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:01
    Opět to byl Michal Důras, který ukázal rychlé nohy. Při zakončení u Halásze byl ale faulován, takže jeho průnik postrádal přesnost.
     
    39:36
    Čachotský zblízka minul branku Halásze.
     
    38:27
    No a aktivita Dukly je korunována přesilovou hrou. Jiří Ondrůšek dostává za zcela evidentní sekání dvě minuty.
     
    36:52
    No, nechval dne před večerem. Opět to byl Matic Podlipnik, který nyní nevystřelil, ale přihrál na pravém kruhu volnému Jakubu Kadlecovi, který svou střelou vyprášil jen betony Halásze. Pokus to byl sice přesný, ale nikterak rychlý.
     
    34:55
    S přesilovkami se nyní roztrhnul pytel. Martin Janáček (OLO) dostává dvě minuty za krosček.
     
    34:19
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno. Situace velmi odbodbmá té předchozí. Martin Janáček vystřelil od modré a před bezmocným Rittichem tečoval puk za jeho záda JAN KNOTEK. Asistence: Martin Janáček.
     
    33:49
    Dukla právě vstřelila branku!

    Svoji třetí přesilovou hru již Dukla využívá. Michal Důras přihrál na modrou dnes zatím výborně hrajícímu bekovi domácích MATIČI PODLIPNIKOVI. Ten vystřelil a Halász nestihl na střelu díky špatnému výhledu reagovat. Asistence: Michal Důras.
     
    33:28
    Dlouho to ale platit nebude. Po vypršení přesilovky Dukly domácí opět zakombinovali před Halászem. K puku se sice dostal Davis Škůrek, jenže při vyhození puku byl až moc důrazný a dostává dvě minuty za vystřelení puku mimo led – zdržování hry.
     
    31:03
    Druhá přesilová hra v zápase pro Duklu. Za podražení odchází na lavici hanby Roman Kadela.
     
    29:41
    Nevím, co to nyní bylo po střele Romana Ráce z mezikruží. Troufám si tvrdit, že puk se otřel o horní tyč, ale nevím. Opakovaný záznam nemám k dispozici.
     
    27:42
    Situace dva na jednoho v oslabení. Tohle bylo od Mihy Štebiha fantastické zrychlení. Hned za modrou vystřelil, Halász vyrazil opět jen před sebe, ale Martin Vysloužil měl k puku daleko.
     
    26:06
    Druhá přesilová hra pro Olomouc v zápase. Přemysl Tobola dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    22:09
    Selingr našel krásným pasem před Rittichem zcela nehlídaného Králíka. Při střele z první ale netrefil puk, který se mu zamotal mezi brusle. Následný pokus už neměl patřičnou razanci a Rittich vyráží.
     
    17:22
    Michal Důras opět předvedl, že na druhou českou nejvyšší soutěž bude nadprůměrným hráčem. Dostal se až před Halásze a pokoušel se ho oklamat rychlou kličkou, jenže na gólmana Mory si nepřišel.
     
    09:01
    Útočení je sice hezká věc, ale zapomínat na obranu by se nemělo. Na konci přesilovky ujel Adam Zeman, dostal puk před Halásze a vystřelil. Olomoucký gólman vyrazil jeho pokus jen před sebe, kde kotouč minul dojíždějící Václav Jaroš
     
    08:32
    No, rozhodně bych nechtěl být ten, který byl měl schytat ránu pukem od Jakuba Bartoně. Jeho pumelici od modré nyní vyrazil Rittich pryč.
     
    08:22
    Tohle byla brilantní ukázka kombinace hostujícícho celku. Z pravého kruhu poslal přihrávku Jiří Řípa svému spoluhráči Jakubu Hermanovi, který byl připraven ve druhém kruhu. Ten vystřelil z první, jenže puk netrefil vůbec dobře a místo odkryté levé části branky trefil jen Rittichův beton.
     
    08:08
    Na góly je to zatím 0:0. S tímto stavem bude moct udělat něco Olomouc a ukázat svému soupeři, že má lépe zvládnuté přesilovky než její soupeř. Za podražení totiž odchází na trestnou lavici David Březina a je z toho přesilovka hostů.
     
    06:43
    Až teď se to povedlo, bomba Podlipnika od modré ale projela těsně vedle pravé tyčky gólmana Olomouce.
     
    05:53
    Jakub Kadlec se spolu s Martinem Kuřítkem dral do útoku proti dvěma hráčům Olomouce, takže Davidu Škůrkovi nezbylo nic jiného, než jihlavské "Kuře" zahákovat a dostává tak dvě minuty.
     
    04:09
    Svižní hokej se hraje, o tom žádná. Nyní i na druhé straně náznak přešíslení, Matěj Pekr se dostal s pukem za branku Ritticha, zpoza ní přihrál najíždějícímu Jakubu Hermanovi, který ale domácího gólmana neprostřelil, i když Rittich dlouho nevěděl, kde má puk.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 34. Podlipnik (Důras) – 35. Knotek (Janáček), 60. Bartoň (Kucharczyk, Diviš)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Jícha, Dobrovolný, Tobola P., Jaroš, Podlipnik, Štebih, Kaláb – Kadlec, Hubáček, Vysloužil, Velecký, Prokš, Malec, Zeman, Čachotský, Březina, Mikeš, Kuřítko, Důras
    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Bartoň, Ondrůšek, Kadela, Janáček, Jaroměřský, Škůrek – Rác, Pekr, Švaňhal, Herman, Řípa, Lehečka, Králík, Kucharczyk, Diviš, Selingr, Knotek

    Rozhodca: Hejduk – Polák, Vokurka