Atlético Madrid – Mallorca 0:0 (kon.) | Valladolid – Vigo 0:2 (kon.) | Real Betis – Zaragoza 4:0 (kon.)
Espanyol – Barcelona 0:2 (kon.) | Getafe – Rayo Vallecano 1:2 (kon.) | Valencia – Granada 1:0 (kon.)
Osasuna – Sevilla 2:1 (kon.) | Malaga – La Coruña 3:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 3:3 (kon.)
Bilbao – Levante 0:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
3:1 (1:0)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 26.05.2013, 20:00 • Estadio La Rosaleda • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Nič zaujímavého sa už v poslednej minúte nadstaveného času nestalo, zápas sa teda končí výsledkom 3:1, Najprv na 2:0 v 65. minúte zvyšoval Baptista, potom iskierku nádeje pre hostí vykresal Salomão, ktorý znižoval na 2:1. Definitívne pochovanie nádejí pre Deportivo však prišlo v 80. minúte keď Isco peknou strelou pod brvno poistil vedenie svojho tímu na 3:1. Dnes sme aj napriek nie príliš atraktívnemu futbalu videli až 4 góly a treba uznať, že domáci hráči vyhrali zaslúžene.

    Málaga aj po dnešnom súboji zostáva na 6. priečke, nakoľko si Valencia doma poradila s Granadou tesne 1:0. Naopak na chrbát Málage stále dýcha Real Betis, ktorý dnes na domácej pôde vyhral s Realom Zaragoza 4:0. Postavenie Deportiva La Coruña v tabuľke sa aj napriek dnešnej prehre nemení.

    Odomňa je to dnes všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (21:56:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia ešte mohli skorigovať výsledok, strela z priameho kopu však iba opečiatkovala spojnicu Caballerovej brány!
     
    90+1
    V samom závere sa dopredu tlačil Nélson Oliveira, ktorého pred hranicou šestnástky fauloval Jesús Gámez, ktorý za tento zákrok uvidí aj kartu žltej farby.
     
    90
    Svetelná tabuľa nám oznamuje, že to budú 3 minúty navyše.
     
    89
    Riadna hracia doba sa nám chýli ku koncu, uvidíme koľko minút bude štvrtý rozhodca nadstavovať nad rámec riadneho hracieho času.
     
    88
    Caballero si aspoň na loptu siahol po tom ako si do šestnástky nabiehal Rikki, toho ale dobre zablokoval Weligton a lopta sa len neškodne dokotúľala do náručia domáceho brankára.
     
    87
    Brankári obidvoch tímov od posledného gólu v podstate žiadnu robotu nemali, lopta sa nachádza veľmi ďaleko či už od jednej, alebo druhej brány.
     
    86
    V 86. minúte prichádza posledné striedanie na strane Málagy, konkrétne sa jedná o Joaquína, na ihrisko naopak vybieha Duda.
     
    85
    Už ani hostia sa tak netlačia dopredu, dnešný zápas sa už bude zrejme len dohrávať.
     
    84
    Joaquín sa snažil akciu rozbehnúť po pravej strane, tam ale úradovali obrancovia Deportiva, ktorý akýkoľvek rozmach akcie zlikvidovali.
     
    83
    Domáci hráči sa už toľko nehrnú do útoku, loptu držia najmä v strede ihriska, zrejme si už tak dvojgólové vedenie ustrážia.
     
    82
    Tréner hostí ešte skúša taktické striedanie, z ihriska sťahuje Aythamiho, nahradzuje ho Álex Bergantiños.
     
    81
    Zdá sa, že toto je pre Deportivo už nedohnatelný rozdiel, predsa len do konca riadneho hracieho času zostáva 9 minút a Málaga vedie o dva góly.
     
    80
    Málaga dala gól! Domáci tím znova odskakuje na dvojgólové vedenie! Po dobrej prihrávke do behu dokázal FRANCISCO ISCO zakončiť cez brániaceho hráča nechytateľne pod brvno a zvyšuje na 3:1!
     
    78
    Po rohovom kope sa pred bránou dostali do kolízie Demichelis a Riki, po čom hráč Deportiva zostal ležať na trávniku, faul však rozhodca nepíska.
     
    77
    Možno teraz, keď hostia vybojovali rohový kop.
     
    76
    Hráčom Deportiva La Coruña tak zostáva necelých 15 minút riadnej hracej doby na vyrovnanie skóre. Uvidíme či sa im to v nasledujúcom priebehu zápasu podarí.

    Andrej Marienka

    Góly: 45+1. Saviola, 65. Baptista, 80. Isco – 75. Salomão

    Karty:   56. Iturra (MLG), 90+1. Gámez (MLG) – 67. Domínguez (LAC)


    Malaga CF: Caballero – Eliseu, Weligton, Demichelis, Jesús Gámez – Iturra, Toulalan- Isco, Júlio Baptista, Joaquín – Saviola
    Deportivo La Coruña: Aranzubia – Ayoze, Zé Castro, Aythami, Sílvio – Juan Domínguez, Aguilar – Pizzi, Valerón, Bruno Gama – Riki

    Rozhodca: Carlos Delgado – Aitor Ríos, Andoni Huerga