Atlético Madrid – Mallorca 0:0 (kon.) | Valladolid – Vigo 0:2 (kon.) | Real Betis – Zaragoza 4:0 (kon.)
Espanyol – Barcelona 0:2 (kon.) | Getafe – Rayo Vallecano 1:2 (kon.) | Valencia – Granada 1:0 (kon.)
Osasuna – Sevilla 2:1 (kon.) | Malaga – La Coruña 3:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 3:3 (kon.)
Bilbao – Levante 0:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
3:1 (1:0)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 26.05.2013, 20:00 • Estadio La Rosaleda • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Hostia ešte mohli skorigovať výsledok, strela z priameho kopu však iba opečiatkovala spojnicu Caballerovej brány!
     
    90+1
    V samom závere sa dopredu tlačil Nélson Oliveira, ktorého pred hranicou šestnástky fauloval Jesús Gámez, ktorý za tento zákrok uvidí aj kartu žltej farby.
     
    86
    V 86. minúte prichádza posledné striedanie na strane Málagy, konkrétne sa jedná o Joaquína, na ihrisko naopak vybieha Duda.
     
    82
    Tréner hostí ešte skúša taktické striedanie, z ihriska sťahuje Aythamiho, nahradzuje ho Álex Bergantiños.
     
    80
    Málaga dala gól! Domáci tím znova odskakuje na dvojgólové vedenie! Po dobrej prihrávke do behu dokázal FRANCISCO ISCO zakončiť cez brániaceho hráča nechytateľne pod brvno a zvyšuje na 3:1!
     
    75
    La Coruña dala gól! Ako blesk z jasného neba prichádza gól na strane hostí! Z pravej strany prišiel center do šestnástky Málagy a striedajúci DIOGO SALOMAO, strieľa gól veľmi podobný tomu, aký strelil Saviola na konci prvého polčasu. 2:1.
     
    69
    Ďalšie striedanie na strane hostí, z ihriska odchádza Sílvio, na jeho miesto príde Diogo Salomão.
     
    67
    Situácia sa začína vyhrocovať, pracujú už aj nervy, tie trošku ušli Juanovi Domínguezovi, ktorý si počínal nedovolene a vidí žltú kartu.
     
    66
    Striedajú aj hostia, z ihriska odíde Ayoze, na jeho miesto prichádza Nélson Oliveira.
     
    66
    Okamžite po strelenom góle prichádza druhé striedanie na strane domáceho tímu, z ihriska tentoraz kráča strelec úvodného gólu Saviola, toho nahradí Fernández.
     
    65
    Málaga dala gól! Joaquín vracal loptu pred šestnástku Deportiva, kde výborne zakombinovali Saviola a práve JÚLIO BAPTISTA, ktorý sa po narážačke ocitol znova sám pred brankárom hostí a na tretí raz ho prekonal. 2:0.
     
    64
    Júlio Baptista sa ocitol v príležitosti, keď sa po výbornej prihrávke ocitol sám pred brankárom Aranzubiom, ale ten ho aj tentoraz výborne vychytal.
     
    59
    Prvé striedanie v zápase prichádza už v 59. minúte, konkrétne z ihriska odchádza Iturra, ktorý pred malou chvíľou inkasoval žltú kartu. Na jeho miesto príde Ignacio Camacho.
     
    56
    Iturra zahral nedovolene na súperovej polovici a keďže sa nejednalo o prvý faul, prichádza aj odmena v podobe žltej karty.
     
    45+1
    Málaga dala gól! Domáci sa konečne dočkali a túto príležitosť využívajú! Po centri do šestnástky sa JAVIER SAVIOLA výborne uvoľnil a v páde efektne zakončuje za chrbát bezmocného Aranzubiu. 1:0!
     
    28
    Prvá veľká príležitosť na skórovanie prichádza v 28. minúte! Po výbornej prihrávke sa z ničoho nič pred bránou hostí ocitol Júlio Baptista, jeho zakončenie z bezprostrednej vzdialenosti ale perfektne vykryl Aranzubia!

    Andrej Marienka

    Góly: 45+1. Saviola, 65. Baptista, 80. Isco – 75. Salomão

    Karty:   56. Iturra (MLG), 90+1. Gámez (MLG) – 67. Domínguez (LAC)


    Malaga CF: Caballero – Eliseu, Weligton, Demichelis, Jesús Gámez – Iturra, Toulalan- Isco, Júlio Baptista, Joaquín – Saviola
    Deportivo La Coruña: Aranzubia – Ayoze, Zé Castro, Aythami, Sílvio – Juan Domínguez, Aguilar – Pizzi, Valerón, Bruno Gama – Riki

    Rozhodca: Carlos Delgado – Aitor Ríos, Andoni Huerga