Liége – Brugge 2:4 (kon.) | Genk – Anderlecht 1:2 (kon.)
koniec
Standard Liége
2:4 (0:3)
Club Bruggy KV
cz Nedeľa 12.05.2013, 14:30 • Stadion Maurice Defrasneho, Lutych • Belgická Jupiler Pro League
     
    74
    Poslední změna v sestavách, Jespera Jörgensena nahrazuje Brandon Mechele.
     
    71
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Další nádherná branka hostů po perfektní kombinaci! U jejího závěru byl Eidur Gudjohsen, jenž hokejovou "žabičkou" podsekl míč přímo do běhu VÍCTORU VÁZQUEZOVI, ten lobem z první přehodil Kawašimu a zdvojnásobil náskok Brugg!
     
    70
    Střídání hostů, Rafaelova nahrazuje velezkušený Islanďan Eidur Gudjohnsen.
     
    68
    Poslední střídání Standardu, do hry vběhl Yuji Ono místo Koce.
     
    66
    Střídání hostů, Thomase Meuniera nahrazuje Laurens De Bock.
     
    63
    Teď ale fotbalisté Standardu propadli v obraně, Bacca si na hranici pokutového území vyměnil míč s Lestierrem a ve stoprocentní šanci přízemní ránou míjí Kawašimovu branku!
     
    61
    Standard právě vstřelil branku!
    PAUL JOSE M'POKU s pokutovým kopem naložil parádně, poslal míč do horního rohu hostující branky a kdo si pro nedělní odpoledne vybral sledování souboje Lutychu s Bruggami, rozhodně neprováhal. Čeká nás nesmírně dramatická závěrečná půlhodina!
     
    60
    Ezekiel si doběhl do pokutového území Brugg pro penaltu! Udělal kličku Jörgensenovi, ten mu přišlápl nohu a sudí Delferiére bez jakéhokoliv rozmýšlení ukazuje na penaltový bod!
     
    57
    Vynucené střídání Standardu, místo Opareho vběhl do hry Ibrahima Cissé.
     
    56
    Hodně prostoru se teď otevřelo na domácí polovině před Rafaelovem, kterého skluzem zezadu sestřelil Wiliam Vainqueur a francouzský záložník může být rád, že za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    52
    Střídání Lutychu, ze hry je stažen Rumun Tucudean, nahrazuje jej Michy Batshuayi.
     
    51
    Standard právě vstřelil branku!
    Trocha naděje pro Lutych! Dlouhý nákop do pokutového území Koc hlavou zpracoval pro INOHA EZEKIELA, nigerijský útočník v osobním souboji předstihl Duarteho a dopravil míč do Kujovičovy sítě!
     
    45
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Poločas snů pro Bruggy! Neskutečná akce od začátku až do konce, kdy hosté prokombinovali celou útočnou polovinou, přesnými přihrávkami se dostali až do pokutového území, kde Lestienne ještě načechral míč na hlavu CARLOSE BACCY, jenž si u vzdálenější tyče věděl se situací rady a svojí čtyřiadvacátou brankou sezóny zvyšuje na 3:0 pro Bruggy!
     
    39
    Prvním žlutě potrestaným fotbalistou je Laurent Ciman, domácí stoper musel zatáhnout za záchrannou brzdu stažením rozběhnutého Adua k zemi.
     
    33
    Pokračuje festival zahozených vyložených šancí Standardu! Po centru Tucudeana se strhla obrovská trma vrma před Kujovičem, ale ani jedna ze tří střel domácích si nedokázala proklestit cestu za ležícího brankáře Kujoviče!
     
    31
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Do čeho dnes hosté kopnou, to končí v síti! Neuvěřitelný průběh zápasu, kdy domácí mají obrovskou územní převahu, ale hosté střílí branky! Přetažený centr Jörgensena Bacca vrátil před branku, kde se proti dvěma sokům dokázal vyšroubovat do vzuchu kostarický obránce ÓSCAR DUARTE a Kawašima už na jeho hlavičku nedoskočil!
     
    30
    Koc se na levém křídle dokázal zbavit Högliho, narýsoval perfektní centr před branku, kde "rybičkou" zakončoval Ezekiel, ale těsně minul hostující branku.
     
    28
    Po sedmém rohovém kopu už si přeci jen domácí dokázali vypracovat zajímavou příležitost. To když si v pokutovém území našel balón Jelle Van Damme a jeho hlavičku odvrací z brankové čáry dánský obránce Högli!
     
    23
    A hned přichází další velká šance domácích, v pokutovém území si našel prostor k zakončení Buyens, technickou ránou ale hostující branku těsně přestřelil.
     
    22
    Tutovka Lutychu! Ezekiel převzal parádní třicetimetrový pas Buyense, dokázal si zpracovat míč mezi dvěma protihráči, i s trochou štěstí se uvolnit, před Kujovičem ale v obrovské šanci branku míjí a nevěřícně si pouze zakryl obličej.
     
    11
    Hostující obránce Duarte propadl ve vlastním pokutovém území, nechal míč přeskočit za sebe, kde se zčistajasna ocitl v obrovské příležitosti turecký útočník Koc, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal pokořit Kujoviče!
     
    6
    Bruggy právě vstřelily branku!
    V sestavě hostů hrají pouze dva Belgičané, ale oba zařizují jejich vedoucí trefu! Meunier se ve středu pole zmocnil míče, prokličkoval se až před pokutové území, kde posunul balón do běhu MAXIMU LESTIENNEMU, jenž ke vzdálenější tyči obstřelil padajícího Kawašimu a posílá Bruggy do vedení!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 51. Ezekiel, 61. M'Poku (pen.) – 6. Lestienne, 31. Duarte, 45. Bacca, 71. Vázquez

    Karty:   39. Ciman (STA), 56. Vainqueur (STA)


    Standard Liége: Kawašima – Opare, Ciman, Kanu, Van Damme – Vainqueur, Buyens, M'Poku, Tucudean – Ezekiel, Koc
    Club Bruggy KV: Kujovič – Högli, Almebäck, Duarte – Jörgensen, Refaelov, Adu, Meunier, Vázquez – Bacca, Lestienne

    Rozhodca: Delferiére – Bleyen, De Neve