Chelsea – Kazaň 3:1 (kon.) | Benfica – Newcastle 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Lazio 2:0 (kon.)
Tottenham – Bazilej 2:2 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
2:2 (1:2)
FC Bazilej 1893
Štvrtok 04.04.2013, 21:05 • White Hart Lane • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    58
    Tottenham dal gól! Gól strelil SIGURDSSON.
    Domáci sa dočkali vyrovnávajúceho gólu. SIGURDSSON si zbehol z ľavej strany až pred pokutové územie a za pomoci Scharovho teču prekonal brankára Sommera.
     
    40
    Tottenham dal gól! Gól strelil ADEBAYOR.
    Domáci strieľajú veľmi dôležitý gól do šatne zásluhou ADEBAYORA. Po centri Sigurdssona sa k lopte dostal ADEBAYOR ale jeho prvý pokus o strelu skončil luftom až sa k lopte dostal domáci kapitán Parker. Jeho strela bola zblokovaná hosťujúcim obrancom a lopta sa dostala opäť k ADEBAYOROVI a v druhom pokuse sa už nemýlil a poslal loptu pod brvno.
     
    34
    Tottenham dal gól! Gól strelil FREI.
    Hostia sa dostávajú už do dvojgólového vedenia zásluhou FREIA, ktorý sa presadil po rohu hlavou. Centrovanú loptu ešte pri bližšej tyči podvihol domáci hráč Vertonghen a tá zamierila rovno na hlavu FREIA.
     
    30
    Tottenham dal gól! Gól strelil STOCKER.
    Domáca obrana trestuhodne nechala STOCKERA prejsť s loptou až na hranicu šestnástky. STOCKER prihrávkou našiel na pravej strane Mohameda Salaha, ktorý ešte loptu posunul na kapitána Strellera, no jeho zakončenie skončilo na tyčke. Nakoniec sa lopta odrazila k hráčovi, ktorý celú akciu začal a otvára skóre stretnutia.

    Ján Vrauko

    Góly: 30. Stocker, 34. Frei, 40. Adebayor, 58. Sigurdsson

    Karty:   29. Gallas (TOT), 64. Parker (TOT) – 47. Frei (BAZ)


    Tottenham Hotspur: Friedel – Gallas, Vertonghen, Essou-Ekotto, Naughton, Lennon, Dembélé, Parker ( K ), Bale, Holtby, Adebayor
    FC Bazilej 1893: Sommer – Steinhöfer, Voser, Dragovic, Schär, Stocker, Serey Die, Frei, Mohamed El Nenny, Streller ( K ), Mohamed Salah

    Rozhodca: Mažić – Ristić, Radojčić
    Štvrtok 11.04.2013